Wpisy 916 333 – 916 432
30 kwietnia 2012 14:35 → 30 kwietnia 2012 16:08, 100 wpisów
gg36....bella..
Bonus Multi Multi: 10 000 złotych
gg36 no nie mów twoje wygrane też są wysokie gdzie ja tam za tobą z wygranymi w zdrapkach ja to najwięcej raz 50 złotych w zdrapce xingo
bonus padł
ale tuuu same diablicyy noszą tajemnicy...
ja tez również za mało ...dobra uciekam...
ja tez również za mało ...dobra uciekam...
gg36 a tak to najwyżej 20 złotych
krzysio
parę dni czytałem wpis belli34, jeszcze w jednej drapce miała chyba 1000zł, ale nie pamiętam której
parę dni czytałem wpis belli34, jeszcze w jednej drapce miała chyba 1000zł, ale nie pamiętam której
mm+
jak chcesz wygrać ok. 1000żł, to polecam drapkę pączek lub 6/6 w mm
jak chcesz wygrać ok. 1000żł, to polecam drapkę pączek lub 6/6 w mm
gg36....wiem nie szkodzi nie pamietałem nr wpisu...ja tu kiedyś nie byłem
gg36 to prawda że w tych zdrapkach gdzie jest dużo wygranych tam jest szansa dużej wygranej
mm+
większe szczęście mam do drapek(wygrane 20-100zł) to fakt, ale w mm lepiej płacą to próbuję
większe szczęście mam do drapek(wygrane 20-100zł) to fakt, ale w mm lepiej płacą to próbuję
Dopisano wygrane multi multi
gg36 a co myślisz o zdrapce zodiak bo ja tam często coś wygrywam
mm+
nie polecam mistrzowskiej, serduszka, jaja,/ ewentualnie 2012 i a/diabeł
nie polecam mistrzowskiej, serduszka, jaja,/ ewentualnie 2012 i a/diabeł
gg36 tak ale jeszcze pozostało 10 tys. zł
gg36 choć u mnie w krzyżówce nul
trisetum
popatrz na lotto.pl
i sam oceń, dla mnie mistrzowska
pamiętajcie wartość paczki to 200zł, a wygrane w środku to ok 80-90zł, wysokie wygrane rozrzucone losowo
popatrz na lotto.pl
i sam oceń, dla mnie mistrzowska
pamiętajcie wartość paczki to 200zł, a wygrane w środku to ok 80-90zł, wysokie wygrane rozrzucone losowo
gg36 dzięki za rady weżnę je pod uwagę bo przyznaję że w zdrapkach nie tak łatwo coś konkretnego trafić
Ja kiedyś pracowałem z gościem który mówił że....kupuje zawsze po całej paczce zdrapek i zawsze mu sie zwróci te 100 czy 200 zeta
gg36 dlatego miło posłuchać jak ktoś coś większego wygrywa i wysłuchać jego spostrzeżeń
Miał kiedys przy mnie zdrapać cała serie zdrapek ale sie zwolnił i tyle go widziałem
trisetum ciekawefakt całej paczki nie kupię ale jakiś system na zdrapki kto wie ...
trisetum może wygrał
Raz na miesiąc po wypłacie mówił tak robi i jeszcze nie wtopił zawsze na plusie wychodził
trisetum w mojej miejscowości z tego co wiem w zdrapce szczęśliwa liczba padła najwyższa jak na razie wygrana 750 złotych czyli to była wygrana drugiego stopnia
A ja w kwestiach technicznych ile zdrapek jest w paczce ?
No i zmykam, bo dzisiaj kończymy trochę wcześniej
No i zmykam, bo dzisiaj kończymy trochę wcześniej
medea76 to życzę owocnej w wygrane majówki
trisetum też jestem ciekaw ale za droga jak dla mnie
trisetum ja zawsze mówię że TS jest dla mnie hobby a nie nałóg i dlatego wiem kiedy powiedzieć stop zagrać trzeba bo jak by się mówiło ten nie wygra kto nie gra ale bez przesady
trisetum ja zamiast extra pensji wole zagrać w multi multi plus
Ja tam na tydzień to z 4 razy MM 2 x mini i tyle do 20 zeta wiecej im nie dam
trisetum to prawdaostatnio u mnie w sąsiedniej miejscowości też padło 7 tys. zł w zdrapce siódemka http://serwis.lotto.pl/183-4ecf885300b22.htm pozycja druga
trisetum jak się ma wygrać to nawet jednym zakładem
trisetum choć plusa sobie nie odmawiam
trisetum tak choć dawniej grałem na mniej
Ja też na 10 czasem chce skreslić np 8 ale jakoś rączka idzie mi na 10
trisetum na 10 to teraz przyznam że najbardziej a to dlatego że są trzy powody 1. że jak już grać to o wysokie stawki 2. bonus 3. nie można za typować na przykład 7 liczb na multipasko
Jedną z tych pustych ja oczywiście miałem,dziwne by było gdyby 5 zeta by mi sie wróciło
trisetum a ja mam taką zasadę to co gram to typuję bo nieraz mogło by być tak
ja jeśli idzie o pensję to jestem na +, kupiłem z 7 drapek do tej pory, 2 puste, 1x20, 2x10, 2x5, ale na razie nie kupuję
trisetum po prostu nie lubię mieć suchych liczb bać się że wpadną
gg36 ty masz farta do drapania
mm -robie tak samo nie typuje na sucho bo i tak mam juz mało włosów na głowie a jak by wpadło cos wiekszego.... te liczby co mam w profilu mam na pukonie na 4 losowania
mm -robie tak samo nie typuje na sucho bo i tak mam juz mało włosów na głowie a jak by wpadło cos wiekszego.... te liczby co mam w profilu mam na pukonie na 4 losowania
gg36 a jeżeli chodzi o gry liczbowe to ile najwięcej wygrałeś i jaka to jest gra
tisetum
ja większość drapek kupuj ę wjednej budzie i orientuje się co już większego/ mniejszego wpadło w danej drapce-- u mnie wieszają niektóre drapki chyba dla reklamy, a u was też
ja większość drapek kupuj ę wjednej budzie i orientuje się co już większego/ mniejszego wpadło w danej drapce-- u mnie wieszają niektóre drapki chyba dla reklamy, a u was też
gg36 no no to widzę że naprawdę rozmawiam tutaj z zawodowcem w tej dziedzinie jak to najwięcej miałem 520 złotych i kilka razy 140 złotych 380 złotych oraz 120 złotych i kilka innych wygranych takich ponad sto złotych
gg36 u mnie niestety nie ale w sąsiedniej mniejszej miejscowości widziałem że mają wywieszki i też widziałem że były spore wygrane a u mnie bieda
gg36 a to wygrana koło kilka kilometrów od mojego miasta a to link do tej wygranej: http://serwis.lotto.pl/183-4ecf885300b22.htm
gg36 z resztą już wcześniej ten link też podawałem ale jasności pozycja druga od góry
trisetum racja
w 7 kilka razy po17 zł miałem, a najlepiej 1 marca trafiłem w keno 6/6 i kupiłem 1 otwieraczkę i właśnie 17zł jeszcze wpadło
trisetum ale dwie wygrane są może jutro jak wyślę kaskadę to weżnę może dwie siódemki bo jak znam życie to nie długo ją wycofają bo już dość długo jest w sprzedaży
mm+
tam już mało wygranych po 7tyś, bierz paczka albo 2012- ale to twoja decyzja
tam już mało wygranych po 7tyś, bierz paczka albo 2012- ale to twoja decyzja
Jutro zagrać to chyba tylko na stacjach benzynowych,wszystko pozamykane
gg36 ale nieraz pamiętam w poprzedniej edycji zodiaka edycja kończyła się chyba w sobotę a ja kupiłem zodiaka w piątek i też miałem 20 złotych
trisetum moja miejscowość jest mała to raczej miasteczko ale prawa miejskie ma ale jest jeden sklep a w nim kolektura gdzie na dwie trzy godziny jest otwarte
mm+
ja nie gram o 20zł, tylko o główną wygraną, a tak poważnie każda papierowa wygrana cieszy- bardzo lubie krzyżówkę, ale tam najczęściej tylko 20zł się trafia
ja nie gram o 20zł, tylko o główną wygraną, a tak poważnie każda papierowa wygrana cieszy- bardzo lubie krzyżówkę, ale tam najczęściej tylko 20zł się trafia
gg36 no tak ale lepiej wygrać 20 złotych niż nic czy nie prawda
gg36 choć to prawda że jak grać to o wysokie stawki
torsan ja i nie wiem jak go mam spakować
mm+ właśnie , tylko tych wysokich wygrant=ych w drapkach tyle co kot napłakał, a z 12tyś żb w kraju
gg36 to prawda choć myślę że kiedyś się trafi bo coś ostatnio koło mnie się coś kręci
za 1
pączek
2012
a/d
za 2 diamenty- bo nie padła jeszcze żadna gł wygrana i w co 2 paczce 50zł może skarby polski, zodiak
pączek
2012
a/d
za 2 diamenty- bo nie padła jeszcze żadna gł wygrana i w co 2 paczce 50zł może skarby polski, zodiak
gg-u mnie też wiszą zdrapki to zobacze czy jakaś nie wisi to sprobuje
gg36 a no właśnie kopalnia diamentów też mogą być wygrane
mm+
ja ją rzadko kupuję , bo zawsze mnie ktoś uprzedzi i sprzątnie te 50żł
ja ją rzadko kupuję , bo zawsze mnie ktoś uprzedzi i sprzątnie te 50żł
w krzyż jest 400 wygranych po 1tyś na cały kraj czyli ok. 15-25 szt na oddział ts
krzyżówka najnowsza jest koloru niebieskiego no chyba że krzyżówka xl jest koloru żółtego