Wpisy 91 633 – 91 733
27 stycznia 2010 18:09 → 27 stycznia 2010 23:53, 100 wpisów
Tak dla sprawdzenia i z ciekawości za typuje sobie na sucho kulki.Oto one: 9,10,22,25,26,32,45,68,80 ciekawe ile mi sie trafi.HIPCIO nie lubię mleka za moich młodych lat zmuszano mnie do picia mleka i tranu,mleko to był Pikuś,ale tran taki mętny stał w 5 litrowej butelce i codziennie na noc Musiałem wypić całą łyżkę tego specyfiku.Do dziś to pamiętam,ten mdły,rybi smak.Niestety nie było zlituj sie .Ale teraz jestem wdzięczny rodzicom bo jak byłem na badaniu twardości budowy kości to stwierdzono,że mam twardość dobrze wyćwiczonego 18 latka.To była nagroda za te niemiłe chwile.Czasem nagroda za nie miłe chwile przychodzi mocna opóźniona.Pozdrawiam
Witaj Kogucik,ostatnio mam pecha w multi,może dzisiaj coś trafię.A dziwi mnie,że w dużym ciągle po jednej szóstce i zawsze po dwa melony.
Dr.HACKENBUSH mam nadzieje że będziesz miał na tyle odwagi i przeprosisz mnie za twoje niegodne zachowanie sie w dawnych czasach.Jak do tej pory Ci to nie przeszło przez usta.Jak jesteś facetem z poczuciem własnej godności to słowo przepraszam w stosunku do mojej osoby nie powinno byc dla Ciebie problemem,wiec albo to zrobisz i zapomnę o sprawie albo będę Cie uważał za niegodnego tej strony i tego czatu człowieka.Oraz za każdym razem jak sie pojawisz będę nie miły w stosunku do Ciebie.Czasy chamstwa byc może juz bezpowrotnie minęły,wiec dostosuj sie do nowej sytuacji.
A te cztery liczby w mini lotto 14,15,16,17 to gra dla tych co grają systemem.Wariackie losowania.
HIPOPOTAM a może w twoim życiu jest jakieś szczęście które teraz Ci towarzyszy.Nie można całego życia łączyć z grami losowymi,a brak trafienia nie może być życiowym dramatem.Poszukaj pozytywnych zjawisk w twoim życiu i zobaczysz że Ci sie lepiej zrobi na duszy.I pomyśl że są ludzie jeszcze bardziej dotknięci przez los i co oni maja powiedzieć.Ty chodzisz,piszesz na kompie,masz wzrok i słuch.Być może cierpisz,ale zawsze może być gorzej .Pozdrawiam i rozejrzyj sie już samo posiadanie 30 żon jest powodem do dumy i Radości.Co innego je utrzymywać,ale to już inna bajka.Pozdrawiam
hipopotan
kogucik19>>> masz rację - czasami płaczemy nad swoim losem nie zdając sobie sprawy z tego,że inni ludzie mają gorzej.
Tak odnośnie 30 żon i ich utrzymania,to chyba lepsze jak 30 mężów i ich opierania,gotowania dla nich,a o innych sprawach już nie wspomnę :)
pozd
Tak odnośnie 30 żon i ich utrzymania,to chyba lepsze jak 30 mężów i ich opierania,gotowania dla nich,a o innych sprawach już nie wspomnę :)
pozd
Witam.Na 22,15wystawiłem trzy dziesiątki w MM:
I.80,15,25,29,35,47,56,61,66,67
II.01,16,26,30,36,48,57,62,67,68
III.2,17,27,37,58,63,68,69,49,31.
Oj, przydała by się,któraś z nich.Pozdrawiam.
I.80,15,25,29,35,47,56,61,66,67
II.01,16,26,30,36,48,57,62,67,68
III.2,17,27,37,58,63,68,69,49,31.
Oj, przydała by się,któraś z nich.Pozdrawiam.
Jak zagrałem w mini to puścili tak dziwny układ,że teraz myślę jedynie o multi.
MADZIA77 Kobiety sa niestety mądrzejsze od facetów i mają jednego męża i 29 Kochanków i to jest wygodniejsze,ekonomicznie uzasadnione a o satysfakcji już nie wspomnę ona jest bezcenna.
kogucik19>>> hehehe dobre - czyli w takim układzie będąc mądrą kobietą muszę zacząć szukać tych 29 i zobaczyć co z tego wyniknie,chociaż z drugiej strony ten jeden zapewnia mi wszystko to czego potrzebuję :)
pozd
pozd
hipopotan>>>wysłałam wszystkie te co w typowaniach zapisałam.:))
jacek1550>>>Witam cię:))
jacek1550>>>Witam cię:))
Witam wszystkich:))Madziu>> ja nie wiedziałem!!,że Ty możesz mówić o
mnie w takich superlatywach dziękuję.Pozdrawiam:))
mnie w takich superlatywach dziękuję.Pozdrawiam:))
vento>>> biedny jesteś, usilnie chciałeś zwrócić moją i lili uwagę,biegając po naszych wątkach,a tu kucha :(
Więc żeby Ci nie było smutno to specjalnie dla Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=Yfzk4d67RIw
a jeżeli to nie pomoże to zawsze możesz zawitać do
"Kącik złamanych serc"
pozd
Więc żeby Ci nie było smutno to specjalnie dla Ciebie:
http://www.youtube.com/watch?v=Yfzk4d67RIw
a jeżeli to nie pomoże to zawsze możesz zawitać do
"Kącik złamanych serc"
pozd
No Madzia właśnie strzeliłaś w 10!!!, ale szybko wyszedłem po tym ciosie poniżej pasa(czyli w męską godność),nabrałem przynajmniej pokory.Pzdrawiam:))
http://www.youtube.com/watch?v=w2K7eg1FqEY
Przyznajcie że ta piosenka jest piękna.
Madziu>kiedyś powiedziałaś,że jestem romantyk!!,to prawda!!,niestety!!,i dlatego bardzo łatwo się podnoszę i przez to
trudno mnie pokonać!!!.Także trzeba się liczyć z kondratakiem!!,w pozytywnym znaczeniu tego słowa!!
trudno mnie pokonać!!!.Także trzeba się liczyć z kondratakiem!!,w pozytywnym znaczeniu tego słowa!!
Tutaj znalazłam ją w pliku mp.3
http://wyszukiwarkamp3.tv/listen/YW5kcnplanpncg==/4VABPPvPWov/Mylene_Farmer_-_Ainsi_Soit_Je
http://wyszukiwarkamp3.tv/listen/YW5kcnplanpncg==/4VABPPvPWov/Mylene_Farmer_-_Ainsi_Soit_Je
witam WAS WSZYSTKICH gorąco
rzućcie jakieś cyferki na tapete na 22:15
rzućcie jakieś cyferki na tapete na 22:15
vento>>> więc w takim układzie na tej stronce mamy już dwóch romantyków,no popatrz a ja myślałam,ze to gatunek zagrożony wyginięciem :)
pozd
pozd
65'2nd [14] Nancy 0 - 2 Plabennec [18]
ten wynik mi sie nie podoba, bardzo mi się nie podoba
Madziu<
Dzięki Vento,pamiętaj nie wbijać szpilek w hipcia,a trzymać blisko kuponów.
Ja mam uchwyt do papieru toaletowego w krztałcie hipopotama ,ale nie pluszowego.
vento>>> wolałabym uniknąć odpowiedzi na Twoje pytanie,aby nie prowokować :)
Wydaje mi się,że Paulina wbiła coś ostrego w hipcia,bo jak dałem jej dobre pewniaki,opuściło mnie szczęście.
No to ładnie Ajax daje ciała. Grają przeciwko 10 i przegrywają w dogrywce.
emeryt 2010-01-27 (20:22)
Mnie również ten wynik się bardzo nie podoba . Zawsze sobie powtarzam aby nie grac pucharów , a i tak robię co innego.
Mnie również ten wynik się bardzo nie podoba . Zawsze sobie powtarzam aby nie grac pucharów , a i tak robię co innego.
Hipci<
Tradycyjnie zdradzę jedną liczbę która postawiłem w realu.Moim pewniakiem jest pani nr70,która powinna dla mego dobrego wyniku rodzić o 22.15.
Kogut ale mnie rozbawiłeś.
Przepraszać cię za prawdę o tobie?
Pogonił cię Grubas,Edi nie raz pisał o twoim chamskim zachowaniu,bo we wszystko się wetniesz i durno-filozoficzne dyrdymały wypisujesz czy cię ktoś prosi,czy nie.
Ty mi warunki stawiasz?
Będziesz,jak piszesz "nie miły"?
Przecież ty jesteś niemiły dla tych,którzy mają inne zdanie niż ty-zatem nic nowego.
Przepraszać cię za prawdę o tobie?
Pogonił cię Grubas,Edi nie raz pisał o twoim chamskim zachowaniu,bo we wszystko się wetniesz i durno-filozoficzne dyrdymały wypisujesz czy cię ktoś prosi,czy nie.
Ty mi warunki stawiasz?
Będziesz,jak piszesz "nie miły"?
Przecież ty jesteś niemiły dla tych,którzy mają inne zdanie niż ty-zatem nic nowego.
>>>kogucik19-
14 zespół 1 ligi przegrywa z 18 z 3 ligi francuskiej o puchar Francji
ja ja nie cierpię żabojadów
14 zespół 1 ligi przegrywa z 18 z 3 ligi francuskiej o puchar Francji
ja ja nie cierpię żabojadów
dziś o 22:10 na kanale
piłkarski poker
film stary ale jary i na czasie. ???
piłkarski poker
film stary ale jary i na czasie. ???
>>>slawomir71 - tyle sobie do łba pakuję, żeby pucharów nie pakować do tzw. pewniaków i masz znowu klops
zamiast 560, będzie tylko zwrot, oby ?
pozdrawiam
zamiast 560, będzie tylko zwrot, oby ?
pozdrawiam
I kim ty sie zasłaniasz,tym co juz odszedł jak bananowy sąg,lub grubasem marzycielem,który jak murzyn na pasach pojawia sie i znika .Jesteś łachudra dla mnie i tyle .A o godności to poczytaj.Jesteś zerem dla mnie i ponieważ panuje tu miła atmosfera na tym zakończę.Dołącz do swego guru,chyba ma swoją stronę i tam możecie na równym poziomie kultury pasować do siebie.A teraz sobie będę patrzył na meczyki,bo z zerem sie nie dyskutuje.
właśnie na tvp2 leci Miś,ten film oglądałam wiele,wiele razy
najbardziej kultowa,odjechana komedia ,na poprawę humoru jak znalazł!!!
najbardziej kultowa,odjechana komedia ,na poprawę humoru jak znalazł!!!
>>>Sławomir71-a jak Ci sie to podoba ?
w lidze Ajax z nmi wygrał 3-0
Ajax Nijmegen 1 : 2 1 : 0 105' Dogrywka
w lidze Ajax z nmi wygrał 3-0
Ajax Nijmegen 1 : 2 1 : 0 105' Dogrywka
bella34 ,zzarąbisty jest miś
hipcio włącz tvp2 zamiast hipcia będziesz miał misia
hipcio włącz tvp2 zamiast hipcia będziesz miał misia
Bo Lila potrzebuję przełamać pecha,a Paulina widać nie dokarmia hipcia,a Ty lubisz gotować.
Ajax 3 - 2
(1 - 1) Nijmegen
(1 - 1) Nijmegen
EMERYT zawsze sie zastanawiałem dlaczego czasem mrówka wygrywa ze słoniem i co lub kto za tym stoi,ale jak juz zdążyłam zauważyć,i nawet tu rządzi wielka kasa,i tak widocznie co jakiś czas musi byc,a my czasem na to trafiamy.Co do żabojadów to w pełni Cie popieram i przyznaje racje.Pozdrawiam
Nie zapomnij o diecie hipcia na noc,litr mleka,mandarynki.I trzymaj w cieple bo srogie mrozy.
Dzięki Lila,teraz pozostaje mi tylko szykować moje skarbonki na wieczorną wygraną.
No i juz Chelsea wygrywa,wiec już jaskółki lecą,ale czy dolecą i czy krążące orły sokoły bażanty ich nie zjedzą.Pozdrawiam i do boju.
Kogut,no i dałeś popis chamstwa.
Nie wiem tylko po co do sprawy mieszasz murzynów?
Tak,chamstwo to cecha rasistów.
Dla rasistów każdy inny albo inaczej myślący,to podrzędny gatunek.
Ot,wyszło szydło z worka.
Bardzo proszę Admina aby nie usuwał wpisu 91682 aby
wnuki widziały jakiego mają dziadka.
Żenada.
Nie wiem tylko po co do sprawy mieszasz murzynów?
Tak,chamstwo to cecha rasistów.
Dla rasistów każdy inny albo inaczej myślący,to podrzędny gatunek.
Ot,wyszło szydło z worka.
Bardzo proszę Admina aby nie usuwał wpisu 91682 aby
wnuki widziały jakiego mają dziadka.
Żenada.
EMERYT pomimo tego że znam te dowcipy zawsze z radością sie je czyta zwłaszcza ten ostatni.Jak narazie wszystko idzie po mojej i może nie tylko mojej myśli,wiec stado jaskółek może doleci.Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=wpG13rQU_e4
dr.Hackenbush>>ja nie rozumie czego pan szuka na tej stronie!!!,
i co próbuje udowodnić!!!Zawsze można odejść z podniesioną głową,
i co próbuje udowodnić!!!Zawsze można odejść z podniesioną głową,
Idzie słoń z mrówką po drewnianym moście,mrówka do słonia
się zwraca tymi słowami:słoniu tąpiemy,aż cały most drży.
Pozdrawiam
się zwraca tymi słowami:słoniu tąpiemy,aż cały most drży.
Pozdrawiam
MM na 22.15
Czyżby znowu najwyższe tarfienie to 2/3.
Bardzo NIESTETY prawdopdobne.
06,09,18
05,19,23
10,69,78
28,33,72
Czyżby znowu najwyższe tarfienie to 2/3.
Bardzo NIESTETY prawdopdobne.
06,09,18
05,19,23
10,69,78
28,33,72
W testerze sprawdziłem,że najbardziej padały w ciągu losowań na długi okres liczby z końcówką 5.
bella34 do tego dołożyłbym jeszcze
to są klasyki nie do podrobienia.pozdrawiam
to są klasyki nie do podrobienia.pozdrawiam
I wiadomo,że wychodzi najłatwiej trafić trójki,a np.siódemki nieprawdopodobne.
Madziu<
powiedzieć,że ten drugi romantyk odszedł od standardowej reguły
romantycznej,a właściwie jest trochę zagubiony w swym zapamiętaniu.
Ale nadal potrafię wybaczyć!!!,pomimo że jestem tym "Grubasem marzycielem".Madziu ja pomyliłem Ciebie z kimś innym i zamiast do
Ciebie uderzyłem do kogoś innego!!!
romantycznej,a właściwie jest trochę zagubiony w swym zapamiętaniu.
Ale nadal potrafię wybaczyć!!!,pomimo że jestem tym "Grubasem marzycielem".Madziu ja pomyliłem Ciebie z kimś innym i zamiast do
Ciebie uderzyłem do kogoś innego!!!
Do tego wszystkiego należy dodac wspaniałą gre aktorów,i genialne dialogi.To jednak jest coś czego już podrobić sie nie da.I jakie są zawarte sytuacje które nie tracą na aktualności.Serdecznie pozdrawiam.
vento>>> wybacz,ale nie rozumiem Twoich skrótów myślowych,możesz jaśniej?
Madziu<
vento>>> i tak nic nie rozumiem ?
Proponuję jednak "Kącik złamanych serc"
Wszystkim Wam:
http://www.youtube.com/watch?v=Uzs9EMbEQmI&feature=related
dobranoc
Proponuję jednak "Kącik złamanych serc"
Wszystkim Wam:
http://www.youtube.com/watch?v=Uzs9EMbEQmI&feature=related
dobranoc
A o,co pani losującej na okolicznośc Sarkossiego chodziło?
To,że niewysoki?
Może ktoś zakumał?
To,że niewysoki?
Może ktoś zakumał?
Lila czy jak wybierasz liczby to z mapy na multipasko,czy masz własne mapy liczb?
Hipco>powtarza Ci,że nie bende wbijał w Ciebie nic!!!,ale Ty też musisz to samo powtórzyć!!!
hipopotan>>>ja raczej posługuję się swoimi spostrzeżeniami ,ale ostatnio coś kiepsko mi to typowanie wychodzi.Pozdrawiam Cię serdecznie:)))
No to jeden kuponik już zaliczony na plus.Wigan zremisowało ale juz przegrywa ,i niech tak zostanie te ostatnie minuty podnoszą ciśnienie bo sie podobno gwałtownie ma obniżyć.
Lila ja muszę w końcu zrobić sobie własne.Trzeba mieć według końcówek,bo np dzisiaj spostrzegłem,że często chodzą z 5,a na kuponach nie postawiłem.
hipopotan>>>ja zauważyłam,że jak strzelam w ślepo to mam więcej szczęścia niż wtedy gdy siedzę godzinami nad liczbami:)))
CELTIK przegrał to sie w pale nie mieści,zepsuł dwa kupony.Trudno .Pozdrawiam
A wydaje mi się Lila,że zle łączę liczby,bo nawet w testerze nie wychodzi mi typowanie.
Lila mi się wydaje,że nie chodzi o to by godzinami patrzeć się na jedną mapę,ale zrobić sobie kilka własnych map i jeszcze testować liczby czy dane układy chodzą.
Nie mogę wbijać igieł w maskotkę vento,bo nie wiem jakby ona miała wyglądać,a jestem nastawiony pokojowo.
No to koniec oczekiwań.Na 5 kuponów 3 wygrane.Na dwóch kuponach CELTIG dał ciała.Rozliczenie na forum.Pozdrawiam i dobranoc.