Wpisy 914 039 – 914 138
28 kwietnia 2012 18:17 → 28 kwietnia 2012 19:24, 100 wpisów
Damianku nie obawiaj się, nic złego mi się nie stanie ewentualnie Bronsonowi stanie... serduszko
dobra spadam bede za 2 godz
bronson
HARTGE
ja widziałem kupon do lotto (system na 12-liczb i tylko 1-dna trafiona )nie powiem jaka to strona .
ja widziałem kupon do lotto (system na 12-liczb i tylko 1-dna trafiona )nie powiem jaka to strona .
HARTGE
t.s powinien ich (jak to się mówi doić ) maka kasę co im zależy
t.s powinien ich (jak to się mówi doić ) maka kasę co im zależy
majwoj ale są i tacy bogatemu wszystko wolno czy nie tak ? pieniądz goni pieniądz
ale wiekszy osób tak typują ostatnie miejsce 37 ...ja mówię do doopy człowiek jak małpy i pintol znikam...
majwoj najlepsze jest to że właśnie wygrywają Ci co grają za małe stawki i na chybił-trafił 3 do 9 zł chybił-trafił przeważnie
HARTGE
moja przygoda z T.S.zaczęła się jakieś 3-lata temu miedzy świętami a nowym rokiem
moja przygoda z T.S.zaczęła się jakieś 3-lata temu miedzy świętami a nowym rokiem
majwoj teraz nadarza się pytanie czy widziałeś kiedyś kupon z wygraną 6/6 z chybika ?
majwoj bo ja nie ale za to widziałem 10/10 bez + ale przy stawce 1,25 to 100 tyś płacili kiedyś
HARTGE
w moim regionie jest 2 szczęściarzy co trafili 6/6 w lotto przynajmniej ja znam (z widzenia )i przez to gram . może kiedyś i mi szczęście dopisze
w moim regionie jest 2 szczęściarzy co trafili 6/6 w lotto przynajmniej ja znam (z widzenia )i przez to gram . może kiedyś i mi szczęście dopisze