Wpisy 913 616 – 913 715
28 kwietnia 2012 14:36 → 28 kwietnia 2012 15:22, 100 wpisów
no to czekam
u mnie bloku nie uświadczysz.. możesz przyjechać...
hartge to prawda choć jakbyś wygrał 88 złotych no fakt na grę masz ale to jest najwyższa wygrana z plusem oraz ze stawką razy 1
majwoj podsłuc***e
hartge i masz rację o to przecież nie chodzi żeby wygrać 88 złotych i kiedyś je wtopić w kupony
nie słuchaj Bronson chodź do mnie, przestrzen dookoła i zieleń
multi multi no w sumie 88 zł ale weż traf 1/1 z + ale tak jak mówisz spiochy występują jako plusy jak ktoś lubi tak się bawic bardzo proszę nie widzę przeszkód
majwoj jaki ładny masz języczek...
hartge szybkie 50 kiepska zdrapka przynajmniej u mnie ja najbardziej lubię zodiaka
ok Bronson spotkamy się w połowie drogi znikam, pa
wszystkich zainteresowanych bhp w budownictwie zapraszam na asfabet.za.pl
hartge w zodiaku dość często wygrywam chyba najczęściej może nie są to duże sumy ale 10 złotych 20 złotych to już kilkanaście razy miałem i poprzednie edycje tej zdrapki też mnie nie zawiodły
multi multi nie no wiadomo ważne że wiesz że się coś trafi od czasu do czasu
hartge a w przeciwieństwie do zdrapki szybkie 50 to nic nawet 2 złote w poprzednich edycjach i dziś kupiłem trzy sztuki i także nic
hartge szybkie 50 nie kupuję
zapraszam na moją stronę asfabet.za.pl i bardzo proszę o komentarze na temat mojej strony na adres asfabet@op.pl
hartge no wiesz raz możesz spróbować u mnie nie ma szczęścia to nie oznacza że u ciebie też go nie ma ale kup tylko dwie jeżeli nic nie będzie to nie kupuj
to prawda
hartge ale przyznam że chyba majówka się w tym roku uda pod warunkiem jak będzie nadal tak ładnie
hartge a najlepiej żeby było +=
hartge no właśnie było by dobrze uczcić wygraną przy grillu i przy browarze
hartge zobaczymy czy Zwierzyńska będzie hojna
hartge wieczorem tak ona i nareszcie losowanie w TVP INFO
hartge jeszcze tak się zastanawiam czy nie zagrać na 5 zakładów kaskady we wtorek lub czwartek bo wtedy jest zamkniętych większość kolektur i w wtedy mam największe szczęście
hartge ale ja mam szczęście w te dni w kaskadzie
multi multi ja lotto zagram we wtorek na dwa losowania a raczej w poniedziałek bo we wtorek wujeżdzam na majówkę
hartge w mojej miejscowości już też ktoś trafił w kaskadzie 11/12 liczb
multi multi oo ja w kaskadę gram od czasu do czasu ale teraz bardzo rzadko
hartge chyba tak ale jeszcze się zastanowię jak bym coś bardziej konkretnego wygrał np 7/10 to wtedy na pewno zagram
hartge u mnie teraz ciągle chodzi 8/12 w kaskadzie nie wiem czy to dobrze czy żle
hartge 9/12 już też kilka razy miałem ale to najwięcej
hartge życzę wysokich wygranych
dobra to i ja uciekam życzę wieczorem wysokich wygranych cześć do poklikania.