Wpisy 913 572 – 913 671
28 kwietnia 2012 14:25 → 28 kwietnia 2012 14:49, 100 wpisów
pa wszystkim, nici na 14
mm+
twój wybór, też czasem puszczam 10/10+, ale gdybym zawsze grał z + to tylko na 9/9
twój wybór, też czasem puszczam 10/10+, ale gdybym zawsze grał z + to tylko na 9/9
ja juz nic a ty?
hartge postaw na liczbę 37 jak bym wiedział że ona wieczorem będzie plusem to bym jeszcze zagrał tylko 1/1 właśnie 37 z plusem
gg rano jak się do ciebie odezwałam to mnie olałeś a teraż to się ze mną żegnasz???
jocia
dzieki jocia, ale jakoś w życiu nie mam szczęscia do niczego, wiecznie pod górę i wiatr w oczy...
hartge kobiety
multi multi o nie nie bawię się w 1/1 z + zdradliwe 37 jest singlem a jest jeszcze z kilka singli
islandorko.. nie pisz i nie mysl tak.. ja tez nie mam lekko , staram sie mysleć pozytywnie
chociaż Bronson jest lekiem na moje serce...
Bonus Multi Multi: 730 000 złotych
ok już nie będę...
Dopisano wygrane multi multi
ach ci mężczyźni... zawsze chcą spaść na 4 łapki...
multi multi bonus się uchował więc walczę dwie 10/10 z + idą na pewno
dowcipniś jesteś widzę Bronsonku.. ale pewnie masz racje
hartge choć fakt wyczucie to też trzeba mieć do jedynek i to jeszcze plusowych
może chceś mi pomóc w ogrodzie Bronson to zpraszam, zmywam się pa
hartge choć ja chyba na wieczór tak raczej nie zagram na samo 37 z plusem bo mam ją w dziesiątkach czyli po co kusić los
multi multi dokładnie ale jak trafisz 1/1 to masz te 4 zł czyli zet do tył można się bawic w sumie ale ja nie lubię 1/1 bo to nie wygrana
u mnie w cieniu +26... masakra...
hartge a jak nie wejdzie to 5 zeta w kanalizie
no to czekam
u mnie bloku nie uświadczysz.. możesz przyjechać...
hartge to prawda choć jakbyś wygrał 88 złotych no fakt na grę masz ale to jest najwyższa wygrana z plusem oraz ze stawką razy 1
majwoj podsłuc***e
hartge i masz rację o to przecież nie chodzi żeby wygrać 88 złotych i kiedyś je wtopić w kupony
nie słuchaj Bronson chodź do mnie, przestrzen dookoła i zieleń
multi multi no w sumie 88 zł ale weż traf 1/1 z + ale tak jak mówisz spiochy występują jako plusy jak ktoś lubi tak się bawic bardzo proszę nie widzę przeszkód
majwoj jaki ładny masz języczek...
hartge szybkie 50 kiepska zdrapka przynajmniej u mnie ja najbardziej lubię zodiaka
ok Bronson spotkamy się w połowie drogi znikam, pa
wszystkich zainteresowanych bhp w budownictwie zapraszam na asfabet.za.pl
hartge w zodiaku dość często wygrywam chyba najczęściej może nie są to duże sumy ale 10 złotych 20 złotych to już kilkanaście razy miałem i poprzednie edycje tej zdrapki też mnie nie zawiodły
multi multi nie no wiadomo ważne że wiesz że się coś trafi od czasu do czasu
hartge a w przeciwieństwie do zdrapki szybkie 50 to nic nawet 2 złote w poprzednich edycjach i dziś kupiłem trzy sztuki i także nic
hartge szybkie 50 nie kupuję