Wpisy 913 316 – 913 415
28 kwietnia 2012 11:36 → 28 kwietnia 2012 13:17, 100 wpisów
tomtom ...
jociu ...odezwę się tak więc nie denerwuj się mam problemy @
jociu ...odezwę się tak więc nie denerwuj się mam problemy @
Żelko nie lubie śpiochów .. ale moze wejśc 37.. nie wiem
max jestem spokojna
mysle o 13 ..a pewniak to 04
max jestem spokojna
mysle o 13 ..a pewniak to 04
zestaw dla twardzieli 05,29,54 i super twardzieli 36,69,77
życzliwie dla odważnych
krys
życzliwie dla odważnych
krys
Pasko.
Proszę o odpowiedź.
Czy wczorajsza nocna i dzisiejsza aktywna obecność czacie oraz forum nicka magdalena77 jest tylko Twoim niedopatrzeniem czy odbywa się to za Twoją pełną wiedzą , aprobatą i przyzwoleniem.
To chcę wiedzieć.
Proszę o odpowiedź.
Czy wczorajsza nocna i dzisiejsza aktywna obecność czacie oraz forum nicka magdalena77 jest tylko Twoim niedopatrzeniem czy odbywa się to za Twoją pełną wiedzą , aprobatą i przyzwoleniem.
To chcę wiedzieć.
kurde jak piękna pogoda - chyba czas sie ruszyć i na wyjść wszystkim innym tez polecam
witam wszystkich.
dzisiejsze losowanie o 14 bedzie takie, jak wszystkie do tej pory, i padnie zestaw:
1,2,3,4,9,10,12,13,37,80
dzisiejsze losowanie o 14 bedzie takie, jak wszystkie do tej pory, i padnie zestaw:
1,2,3,4,9,10,12,13,37,80
siemka wszystkim
ostatnio mało tu bywam z braku czasu ale jeśli ta m m m m małpa m m ma tu bywać to ja dziękuję
ostatnio mało tu bywam z braku czasu ale jeśli ta m m m m małpa m m ma tu bywać to ja dziękuję
Jackwar
Monet....siemanko
Monet....siemanko
HARTGE...
Admina chyba nie ma
Trzeba będzie poczekać
nie szkodzi ja poczekam.
ale karwa jak on jej odpuścił po tym wszystkim co nawywijała to dopiero odemnie się dowie coś o sobie.
ale karwa jak on jej odpuścił po tym wszystkim co nawywijała to dopiero odemnie się dowie coś o sobie.
Pasko po wczorajszym "złośliwym oprogramowaniu" ani śladu,kto by pomyślał,że w linkach zamieszczonych przez użytkowników heh takie coś może być - zastanawia mnie tylko dlaczego avast mi tego nie wykrył tylko dopiero Avira
jackwar
a wystraszyłam się,bo po wejściu na tą stronę w pierwszym momencie komp mi zgasł i od nowa włączył
Ale mój avast wykryłi ku**** wystarczy
Ale jaki k.ur.w.a. trzeba mieć tupet i deficyt godności żeby jeszcze tu włazić.
dobra to się napije
Jakie to dziś numerki wejdą
Monet...
jackwar.....no to jest prawda
14,28,36,69,77,79
13,18,55
Jackwar....no cięzko bedzie ale mi sie wydaje ze tak
grudniowa...
Monet odpowiem Ci ja - tak długo póki Wasza pseudo koleżanka nie zaprzestanie pisać o mnie - jak to miało miejsce nawet gdy mnie nie było - rożni ludzie pisali mi na priv,że ta wasza koleżaneczka kusy vel.... ciągle coś jęczy odnośnie mojej osoby i się odgraża,a odnośnie Admina cóż jak sam wspomniał popełnił błędną decyzję tyle w temacie ...
A jak komuś się coś nie podoba - przykro mi ... to nie jest prywatny portal żadnego z Was,a chcieć to sobie można ....
A jak komuś się coś nie podoba - przykro mi ... to nie jest prywatny portal żadnego z Was,a chcieć to sobie można ....
A ja ciebie 77 o nic nie pytam.
I nie interesują mnie twoje odpowiedzi.
Czaisz?
I nie interesują mnie twoje odpowiedzi.
Czaisz?
oczywiście - żeby jeszcze tak moja osoba przestała Cię tutaj interesować to byłabym happy