Wpisy 912 955 – 913 054
28 kwietnia 2012 00:20 → 28 kwietnia 2012 00:59, 100 wpisów
krzysio...
krzysio...bobo zawsze wpla gdzie indziej malować niż trzeba gdzie idziesz? zostań z nami trochę
Lila...0 3 w nocy ma być losowanko klony z MP losują razem z moreno
profesorze..taaa losują ale chyba jemu w spodniach kulkami zamieszają
Lila..
profesorze...jak Ty masz już o 3 losowanko to z Tobą też coś nie ten teges
dobry wieczór porządnym typującya frajerom odważnym tylko przez net..chętnie podam ip..i się spotkam w realu
Lila...za dużo piwka i dlatego
Yocia
Tobie zwykły /taki jak Ty, czy ja/ user coś powiedział ...
dobranoc
Tobie zwykły /taki jak Ty, czy ja/ user coś powiedział ...
dobranoc
myślę,że to bicze...asceza ciekawy przypadek w dzisiejszych czasach
profesorze...wejdź w smooth jazz na forum i zobacz co ta pizda napisała
dobra ok
Lila...wiem widziałem żeby ją ku*** tyfus zjadł żywcem
Wałbrzyski smieć
tak, wtorek,niedziela to ja? paranoik jesteś i jak tam kusy do którego mi podałaś hasło żeby gnębić np. mag.. Klarak a samej mieć czyste rączki tfu
Boli mnie głowa i nie mogę spać, chociaż dokoła wszyscy już posnęli...noc, noc, noc
Jocia masz coś fajnego w liczbach ???
Jocia masz coś fajnego w liczbach ???
no proszę
wiem widzę rzygać się chcę
Ty weź juz przestań z tym kusym ,do niego miało hasło kilka osób nie tylko jaDo roboty lewusko a nie na czat
to tak robal 36 odnośnie moich klonów taki zdziwiony jesteś? gdyby nie było miks kulkomaniak czy porucznik skryba nie byłoby potrzeby klonować sie .. wiesz jeśli wlazłeś miedzy klony - a jak tam "faryzeusz"
Lila..spoko
Lila...
poza tym zgubiłaś coś tu? Wypintalaj na goldenlotto.Po co tu wlazłaś? Nudzi ci się?
nie Pasko lila Ty mnie szukasz pod każdym nickiem i pozdrooo dla kusego do którego dałas mi hasło i pisałaś pod nim co Admin potwierdził - cos jeszcze chciałaś dodać
z dopiskiem od kusego "aby Admin się w IP nie połapał"
Admina w h.u.j.a chciałaś robić a teraz swieta ...
Admina w h.u.j.a chciałaś robić a teraz swieta ...
i nie wpisuj mi się wKG ani na smooth jazz bo za tempa jesteś żeby dodawać tam wpisy
Ku**** i jeszcze wirusa wjebała tam
naszczęscie avast wyjebał go
idiotko od Ciebie dostałam hasło do kusego aby Pasko w IP nie mógł się połapać
no dostałaś ode mnie a ja od kogoś więc jeśli nie jesteś w temacie kajdaniaro to zawrzyj wary i te i sromowe tez
kusego na mag.. i klarak,bo Ci cos nie tak napisali
ja zniknę ale Ty będziesz miała ciagle wtorek niedzielę a potem miesiace
ja zniknę ale Ty będziesz miała ciagle wtorek niedzielę a potem miesiace
a bluzgaj sobie fałszywy człowieku - za pomoca innych chciałas gnebić mag.. i klarak tfu
Ty to mnie możesz w dupę cmoknąć tak jak już pisałam.Dowiedziałam się ciekawych rzeczy o Toie
splunąć na kogos takiego tfu tfu wykorzystywac innych by swoje porachunki załatwiać tfu
podobno masz się na mnie mścić bo Pasko wybrał mnie a nie ciebieale jak wybrał?
mieszać do swoich porachunków innych uzytkowników tfu tfu tfu
ja swoje porachunki? Ja nie mam z nikim żadnych porachunkówTy tu mącisz jak ***na wiecznie odkąd pamiętam
ja nigdy się nie posunełam aby innych nastawiać przeciwko komus tfu tfu tfu
wciągałaś mnie w swoje zagrywki w pięknajej temacie żebym stanęła w twojej obroniemasz urojenia że dante się na ciebie uwziął,że wszyscy chcą wszystko o tobie wiedzieć.Idź się leczyć kobiecino
zawsze swoje sprawy sama załatwiałam nawet i jeżeli klon ale nigdy nie posługiwałam sie innymi tfu tfu i jeszcze raz tfu na kogoś takiego
coooo????????????? A mnie kto nastawiał przeciwko wszystkim? Dobrze że się w porę otrząsnełam tfuuuuuuuuuuuu suko i nie obracaj kota ogonem
tak jak Ty tu namieszałaś i nie tylko tu bo w życiu innych tak ja nie znam osobiście takiej mendy jak ty
u nas takich manipulatorów co nastawiają innych przeciwko sobie to do lasu tfu tfu
już nie wiadomo kto tu manipuluje na stronce
wydzwaniać do pracy do żony do szefa to trzeba miec nieźle najebane tfuuuuu i o czym ty do mnie pustaku piszesz
wywlekanie na czata prywatne życie użytkowników tfu tfu
2--2
tfu z kims takim fałszywym i interesownym tfu
nie jego prywatne sprawy ani nikogo innego jak Ty to zrobiłas piszac o mojej rodzinie Witkowskim tfu tfu
Lila...nie wiem czy pasko ma nacną zmianę
bardzo ciekawe bo twojego tematy z nikim nie poruszałam masz złe informacje schizolkoja się nie nzaywam Rybka żeby wywlekać czyjeś sprawy tym bardziej ty interesujesz mnie ***a jak zeszłoroczny śnieg
wszedzie szukałaś tylko sensacji wywlekałaś czyjeś brudy swoich nie widząc tfu
tu na czacie jechałaś o mojej matce bracie i mojej chorobie nowotworowej tfu tfu tfu
no idiotkanie wciągniesz mnie w swoje gierki i nie pogrążysz mnie bo wszyscy tu ci normalni znaja mnie i mają ze mna kontakt więc wiedza jaka jestem
Lila...pewnie ze tak
tak postępuje tylko ktos taki jak Ty tfu
Ty lepiej przypomnij sobie co Ty wypisywałas do mnie tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a nie tylko tfu tfu i skończyłam z tobą temat.Piszę tobie z małej bo na dużą nie zasłużyłaś
gówno mnie inni obchodza a pisać będę o tym o czym i tak już wszyscy wiedzą,żeś podła i nie zawachasz sie przed niczym aby komuś dokpac - posługujesz sie innymi głupszymi tfu tfu
odkąd nie ma ciebie na czacie panuje tu spokój a tobie zawsze dokopie jak zajdzie taka potrzeba
Lila..
i nigdy mendo nie posługiwałam się innymi w przeciwieństwie do ciebie,zawsze sobie daję radę sama.Nie potrzebuję pomocy
obojętnie co o mnie nie napiszesz jesteś kim jestes i to jest najlepsze,ale i Toba się ktoś posłużył - to jest najlepsze
zreszta nikt oprócz ciebie mnie nie atakuje tak że,wybacz kopa zawsze dostaniesz
a kto mi dał hasło do kusego by mag.. klarak gnebić no kto? TY myślałaś,ze dam się wrobić w Twoje gierki podłe tfu tfu
jedynym badziewiem jakie mnie w zyciu spotkało to ty,poznanie ciebie tfuuuuuuuuuuuu
Lila...tak jest kopiować trza