Wpisy 912 278 – 912 377
27 kwietnia 2012 20:49 → 27 kwietnia 2012 21:18, 100 wpisów
ui tam zostań moze cie sloń zezre
niedziela nie w***iaj mnie tymi swoimi błędami SKAZOWAĆ TO CIeBIE MOŻNA i paszła won tfuuuuu
bosz... jaka ty jestes nerwowa.. tak to zdecydowanie za mala dawka szczepopnki na wscieklizne
tfuuuuu karwa to dobrze pisac nie umie a do powiedzenia ma wieleja pieprze
ty wiesz na pewno
skoro jestes taka madra i masz tak wielki mózg
no juz pedze bo lila kazała
Rybińskato ta wscieklizna
Lila...
HARTGE...
14 dziś siada
17,21,30,33,59
14,17
14,18
14,21
14,30
14,36
14,18
14,21
14,30
14,36
14,21,36
21,26,40
26,30,42
21,26,40
26,30,42
www.solocyrk.pl ***ne klony tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
18,27,33
27,33,49
27,33,49
12,21,40
o konkurencja wpadła ?
A witamy witamy, a co tam nudno u miszczunia ?
A witamy witamy, a co tam nudno u miszczunia ?
26,32,69
20,40,55
na taczce to ciebie wywieźli już z wszystkich możliwych stron Jezuuuuuuuuuuuuuu ale wstyd tfuuuuuu szmacisko
niedziela po co pisałaś widzisz ze to nienormalne wszędzie widzi m77 lub innych swoich sympatyków
coś jej kopytem w leb zajebało i straciła kontakt z rzeczywistościa wszędzie m77 mag.. lub DW . hehe
4,18,36,40
juz nie pisze. zal mi jej. nie zsnam zadnej zosob oktorych pisala.
sol...idiotko myślisz że yu pojeby siedzą? Wszyscy wiemy z kim miałam na pieńku.Inni do mnie nie buczą bo z nikim się nie kłócę więc wyjścia są dwa.Rusz muskiem debilu
jestem po długiej nieobecności i co widzę nowe klony, że im się też nie znudzi
Dobry wieczór a co się tutaj dzieje same czyżby nowe klowny odkryły multipasia
toja...
toja
a jakby tak uwolnić krasnoludki ?
a jakby tak uwolnić krasnoludki ?
nawet nie wiesz kim jestem i gdzie mieszkam no chyba ze król tego bagna poda Ci lokalizację jak to ma w swoim zwyczaju i nie tylko
Robal..uwolniłeś i masz teraz.Tzn ja mam bo do nikogo suki nie buczą tylko do mnie
http://www.youtube.com/watch?v=RICCFDska00&feature=related dla wszystkich kobiet na tym forum
tqak zauwazylam ze zna wszystkich po 150 tys wpisach trudno nie znac
kazdy nowy jest zły
kazdy nowy jest zły
sol...a ty nie wiesz kim ja jestem więc sobie odpuśća zlokalizowac ciebie to pikuś
sol..i tym własnie zdradziłas się że jesteś suka m77{{hahaha}Bez faceta? To dziwne
Ech.. te dzieci od neo, mama podpięła kabelek a popatrz Lila ile radosci
trudno sie ciebie nie czepić. nie codzien ludzie zwracaja sie do siebie per suku i pojebie chyba ze ćwiczysz przed Kenia?
To PO
A lewej tablica i tam numer końcówki i życzliwy nick
<rozmarzył się>
A lewej tablica i tam numer końcówki i życzliwy nick
<rozmarzył się>
niedziela ..zaczeło się od tego że kazałaś mi się uśpić więc wy***alaj.Z jakiej racji piszesz tak do mnie skoro mnie nie znasz.Nie napisałaś cześć ani nic tylko lila uśpij się.***na jesteś.Od tego się zaczęło i nie tylko na tym się skończy.
teraz juz nie gram real
lila...jesteś taka sama kobytoo ..co tak znowu kłótnai pintol znikam...
lila...jesteś taka sama kobytoo ..co tak znowu kłótnai pintol znikam...
nie strasz mnie ... bo sie ciebie nie boje.