Wpisy 912 207 – 912 306
27 kwietnia 2012 20:34 → 27 kwietnia 2012 20:59, 100 wpisów
i to ty pierwsza zaatakowalas bez zadnego powodu. ale wiesz co... madrzejsi koncza takie dyskusje pierwsi.
Ja zaatakowałam cię bez powodu?? Dzisiaj sama napisałaś żebym się uśpiła i nie piepprz mi że ja ciebie pierwsza zaatakowałam
nie jestem zadna z tych osob nawet nie wiem o kim mowisz. opanuj sie dziewczyno . masz schizy wszedzie widzisz jakies osoby z którymi masz konflikt. lecfz sie
niedziela>>
skoro ty to nie ona to po co wchodzisz na czat prowokujesz i zadymy wywołujesz?
Po co?
skoro ty to nie ona to po co wchodzisz na czat prowokujesz i zadymy wywołujesz?
Po co?
jaka ona?
dobry wieczór witam ale nie wszystkich
schizy to ty masz nie znając mnie prosisz żebym się uśpiła.Sama się uśpij i wy***alaj
Lila...
wiesz co lila rzeczyiscie lepiej bezie jak sie uśpisz. zal mi cie.
dziwne że wchodząc na czat nie udeżyłas do nikogo innego tylko do mnie.Won ode mnie,wy***alaj bo przestanę byc miła.
uśpię to ja ciebie tak jak juz wspominałam po 14bo bardziej jebnietej jak ty to nie ma i nie poznałam w swoim całym życiu
deki...
dekuś....skończyło się kurrrrrwa olewanie.***y nie będa po mnie jeździć bo sobie na to nie pozwolę.Jak ktos jest pizda to niech sobie pozwoli ja nie pozwolę i tyle w temacie
bo tylko ty jestes tak bardzo ułozona. jak nikt inny
nooo powiedziałabym nawet że zajebiście ułożonaCzego o tobie wrzodzie napisac nie moge
Słuchaj cyborgu multipaskowy powiem Ci ostatni raz od***ol sie od m77 i nie szukaj jej w każdym z nicków.
Bo Cię uznaja za nienormalną z Toba już dawno skończyłam wulgarna kreaturo - a Ty Pasko masz wirusa na stronie - pewnie jako informatyk go nie widzisz jak pisałam multicyrk
Bo Cię uznaja za nienormalną z Toba już dawno skończyłam wulgarna kreaturo - a Ty Pasko masz wirusa na stronie - pewnie jako informatyk go nie widzisz jak pisałam multicyrk
deki..maggi do zupy ewentualnie c.h.u.j.a do dupy jak to napisał kiedyś MAX
Przecież jestem
niedziela zostaw to bo smród będzie jeszcze przez najblizsze pół roku jak i z m77 nie ma jej a to ***ne babsko szuka jej wszędzie aby dać upust swojej frustracji - zegnam multicyrk bagno
Monet mucha Ci wpadnie
Monet mucha Ci wpadnie
lila masz naprawde schizy
emeryt....noc dobrze
sol. masz racje.. gówno pozostanie gównem.
Jeb****ć klony
sama wypier...dalaj czas na odwyk bo net Ci juz mózg wygryzł i nie mów mi kretynko od kogo mam się odjebać Ty od m77 nie ma jej a ty jej szukasz żałosne nie ma z kim się pokłócić
klony same się jebją i to na potęgę. dlatego ich tu jak chinczyków.
Lila....dzięki
deki...albo cweluchy kto wie,kto wiemoże z celi wypuścili do kompa na kilka minut.Tu pisze a TYŁ rąbany
solo...won ***o do garów.Tylko nie wrzuć znowu przez pomyłkę laptopa do gara z zupą
deki...chciałaby.Na przyjemność musiałaby sobie zasłużyć najpierw tyj wynurany w kwasie solnym
ilosc wpisów swiadczy o ilosci mózgu odwrotnie proporcjonalnie. ale ty lila i tak nie wiesz co to znaczy
Lila..jazda z ku*******
suko chciałabys miec taki mózg jak mój i tyle w nim wiadomości co w moim
i zapamiętaj kurefko jedna za wszystko się płaci nie tak to inaczej a teraz Pasko banuj i zajmij sie wirusem którego masz na stronce no chyba,ze życzysz sobie odpowiedniej reklamy - kilka juz w net poszło
sol35...lepiej wyp**** smieciu
pasko.....zbanuj tą ku*****e
pasko nie potrafi nawet skazowac profili na tym swoim multipasko...
ui tam zostań moze cie sloń zezre
niedziela nie w***iaj mnie tymi swoimi błędami SKAZOWAĆ TO CIeBIE MOŻNA i paszła won tfuuuuu
bosz... jaka ty jestes nerwowa.. tak to zdecydowanie za mala dawka szczepopnki na wscieklizne
tfuuuuu karwa to dobrze pisac nie umie a do powiedzenia ma wieleja pieprze
ty wiesz na pewno
skoro jestes taka madra i masz tak wielki mózg
no juz pedze bo lila kazała
Rybińskato ta wscieklizna
Lila...
HARTGE...
14 dziś siada