Wpisy 910 742 – 910 841
26 kwietnia 2012 12:10 → 26 kwietnia 2012 13:57, 100 wpisów
A było,było...W zależności od okoliczności.
Te gwiazdy to bardziej z łapanki niż własnej woli
Akcja wartka jak w latynoskim serialu..
A jakie romantyczne zakończenie...
Te gwiazdy to bardziej z łapanki niż własnej woli
Akcja wartka jak w latynoskim serialu..
A jakie romantyczne zakończenie...
Monetttttttttt.....No zakończenie bardzo romantyczne.Szybkie i na temat
chyba nie było już o czym pisać albo zostało to wypintolone w cholerę
jak w piwnicy to raczej musiał podskoczyć żeby wypełznąć przez okno
no właśnie.Pasko zamurował okna a panoramix podskoczył i rozbił głowę chyba
chociaż ta 37 trochę taka mendowata jesta jak posiedzi do 21 losowania?
Monet..ja w pracy jestem i się patrzą na mnie bo popłakałam się ze śmiechu
Lila jak gram , to na chybika z opcją trafił z tym , że opcja trafił nie jest aktywna więc
jak bym do domu nie wracał tyle dni co 9 to bym miał jak to drewienko
panoramix
Tak sobie przeglądam spokojnie co tu się działo i choć to musztarda po obiedzie proponuję wśród siedemdziesiątek 71 i 74 no i opcjonalnie 76
Tak sobie przeglądam spokojnie co tu się działo i choć to musztarda po obiedzie proponuję wśród siedemdziesiątek 71 i 74 no i opcjonalnie 76
A propos ciekawych acz złośliwych zbiegów okoliczności. Jak pisałam wczoraj zagrałam na CH/T z braku czasu no i 2,5 zeta poszło się paść. Moja mama znalazła w szufladzie mojego chybika z wtorku puściła i trafiłą 4/5
Ja to mam szczęście
Ja to mam szczęście
medea
własnej Matce żałujesz ?
uwolnić krasnoludki
własnej Matce żałujesz ?
uwolnić krasnoludki
torsan
CO ? 910828 -
to do mnie ?
ja od zawsze powtarzam - nie lubię takich, co zaczepiają spod jakiegoś innego, lewego nicka, a potem chce
albo na stronie o grach umoralniać mnie będzie, albo sam zgolaszony jakieś inne misje przeprowadza...
A o oszołomach - "sprzedam typy pewne", albo superprogram z gwarancjami - za działkę - nie chce mi się /po raz 6516/ wspominać
poowooooooooooooo prawie
CO ? 910828 -
to do mnie ?
ja od zawsze powtarzam - nie lubię takich, co zaczepiają spod jakiegoś innego, lewego nicka, a potem chce
albo na stronie o grach umoralniać mnie będzie, albo sam zgolaszony jakieś inne misje przeprowadza...
A o oszołomach - "sprzedam typy pewne", albo superprogram z gwarancjami - za działkę - nie chce mi się /po raz 6516/ wspominać
poowooooooooooooo prawie