Wpisy 910 142 – 910 241
25 kwietnia 2012 21:52 → 25 kwietnia 2012 22:07, 100 wpisów
11
14
18
20
28
14
18
20
28
medea byłem w Pollenie w Jaworze,produkowaliśmy dla nich opakowania
m.dorotka
panoramix
Z miłą chęcią i to nawet razy dwa... choć kurczę nie bo flaszka cała a mnie męskiej ręki do odpalenia korka brak
Z miłą chęcią i to nawet razy dwa... choć kurczę nie bo flaszka cała a mnie męskiej ręki do odpalenia korka brak
m.dorotka
-1- też nie wlatamam takie przeczucie
medea do jawoxu i pasty bhp...
Lila...
No to kto dziś losuje
Dorotka...
zakon...
zakon...a wiesz co? Wali mnie kto jak mnie osądzaKobiety nie moga oglądać?
bronson
torsan.....wszystko wolę od samochodowych po motorowe,boks ,koszykówka,siatkówka,itd
ryszard
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
To były dla mojego miasta dobre czasy, ale to się już ne wrati
Lila
A mój znajomy namiętnie ogląda na kanale Domo programy o aranżacji wnętrz i ma jopla na punkcie dopasowywania kolorów we wnętrzach oraz tego jakie elementy wystroju są akurat na topie. Do gatek mu nie zaglądałam, ale może on kryptokobieta jest
dorotka no to po
dorotka...no to pod wygraną..
Przepraszam żużel to ci goście na motorach co zasuwają po takim hipodromie posypanym żużlem ?
Ja boksu nie lubie
żużel jest
Lila
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi
Bo nie ma nic durniejszego niż ocenianie człowieka i mówienie coś o nim na podstawie tego co ogląda w TV albo co lubi sobie poczytac do podusi
medea ile ja wypił w Jaworze w pollenie....
Lila..
Lila ....JA???