Wpisy 909 425 – 909 524
25 kwietnia 2012 05:51 → 25 kwietnia 2012 11:43, 100 wpisów
Witam wszystkich z deszczowego Dolnego Śląska gdzie jak wskazuje lepkie i parne poranne powietrze będzie dzisiaj *** i duszno
Odnotowałam wczoraj suksec w mini ... na wariata podałam aż ...1 liczbę czyli 42
kosmaty
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
madea szkoda ze niegrasz w minika ,jest niedrogi a wygrane dosc,dosc
Za to wczoraj po dwóch "sukcesach" chybika w MM na 5 skreśleń ( 2 x 3/5 i to pod rząd) wzięłam kolejnego no i ... 0/5, choć liczby bardzo sympatyczne 1,16,33,35,57. Gdyby nie to, że nie mam szans wyrwać się z pracy do kolektury to bym je dzisiaj puściła i kto wie
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę
madea za 3/5 w mini płaca 18-45 zeta a mozliwosc trafienia wieksza niz w pozostałych grach
medea
kosmaty
panoramix
Udanego dnia.
PS. kosmaty z tego co wiem to juz miałes okazję....
kosmaty
panoramix
Udanego dnia.
PS. kosmaty z tego co wiem to juz miałes okazję....
panoramix
kosmaty
A to ja na pewno spróbuję a że jak wiadomo debiutantom los sprzyja to kto wie
kosmaty
A to ja na pewno spróbuję a że jak wiadomo debiutantom los sprzyja to kto wie
kosmaty
Jeśli chodzi o liczby do mini to oto mój ciąg, z którego będę kombinować : 27,34,8,10,39,40,23,18,9,26,12,2
Jeśli chodzi o liczby do mini to oto mój ciąg, z którego będę kombinować : 27,34,8,10,39,40,23,18,9,26,12,2
kosmaty nie dziękuję by nie zapeszyć
Chyba naprawdę coś wykombinuję z tych cyferek a wynikami starcia z TS na pewno się podzielę
Chyba naprawdę coś wykombinuję z tych cyferek a wynikami starcia z TS na pewno się podzielę
Witam wszystkich
2 ciekawe ósemeczki na 14
11,17,18,33,37,38,70,77
24,38,46,52,67,68,77,79
2 ciekawe ósemeczki na 14
11,17,18,33,37,38,70,77
24,38,46,52,67,68,77,79
kosmaty
Nie ma sprawy z tym, że jestem w pracy więc mogę wznieść wyłącznie , ale po pracy się zrehabilituję
Nie ma sprawy z tym, że jestem w pracy więc mogę wznieść wyłącznie , ale po pracy się zrehabilituję
Jak już tak rzucamy cyferkami to nie będę samolubem i wrzucam cyferki, z którymi chciałam pokombinować na 14, ale niestety z przyczyn praktycznych będzie wyłacznie zabawa intelektualna :
19,21,60,38,15,23,48,46,10,58,12,73,35,33,74 jak się komuś podobają to brać przebierać i wybierać
19,21,60,38,15,23,48,46,10,58,12,73,35,33,74 jak się komuś podobają to brać przebierać i wybierać
kosmaty
Nie ma sprawy nawet tak się składa, że mam sprzęt czyt. w lodówce
Nie ma sprawy nawet tak się składa, że mam sprzęt czyt. w lodówce
chybik 39,41,47,61,72
nie chybik 4,9,35,43,63,76;;;;; 17,32,37,45,56,76
gg 39 mam skreslone ale to 76 to mnie niepasuje ale to twoje typy
gg punkt widzenia zalezny od punktu siedzenia ,kazdy inaczej widzi liczby
kosmaty a jak widzisz 35 i 36, kiedy mogą się pojawić, czy dłuższy postój mają
mala rzadko gram w keno,chyba ze jestem w markecie to wysle i ide na zakupy
kosmaty
A jeśli 52 do powtórki to ona lubi 7 więc może się obie powtórzą
A jeśli 52 do powtórki to ona lubi 7 więc może się obie powtórzą
http://kuchnia.wp.pl/fototematy/326/1/1/10-sniadaniowych-bledow-przez-ktore-tyjesz.html
A jeśli można jeszcze zgłosić kandydata to 59 zamiast 60, którą obstawia pewnia połowa osób grających na powtórki, bo ostatnio jak wszyscy na jakąś liczbę liczą to wpada "obok"
misia znam takiego co jest tam uczestnikiem i narazie sobie chwali
kosmaty może i bym spróbowała, ale jak się ykupuje te kredyty? muszę im przelać z konta czy wysyłam sms-a bo nie orientuje się
a może znacie jakieś strony co można wysłać sms i zagrać? mam do wykorzystania 130 zł na karcie
horoskop na środę, 25 kwiecień:
Wodnik,
Twoje obiektywy osiągniesz z wielką łatwością nie robiąc wielkich wysiłków oraz z łatwością przewidzisz wszystkie nadchodzące okazje do zrealizowania. Będziesz mieć wątpliwości, jeśli chodzi o szczerość twojego partnera i dlatego spróbujesz zorganizować na niego pułapkę, dzięki której sprawdzisz jego uczciwość.
Wodnik,
Twoje obiektywy osiągniesz z wielką łatwością nie robiąc wielkich wysiłków oraz z łatwością przewidzisz wszystkie nadchodzące okazje do zrealizowania. Będziesz mieć wątpliwości, jeśli chodzi o szczerość twojego partnera i dlatego spróbujesz zorganizować na niego pułapkę, dzięki której sprawdzisz jego uczciwość.
emeryt
Czy ja dobrze pamiętam,że kiedyś rozmawialiśmy o na chacie i wkleiłeś link do informacji o piwie Fortu Czarne. Bo jeśli tak to mam pytanie czy to jest piwo warte spróbowania, bo właśnie się u nas pojawiło. A piwosz ze mnie żaden, choć ciemne lubię sobie podegustować
Czy ja dobrze pamiętam,że kiedyś rozmawialiśmy o na chacie i wkleiłeś link do informacji o piwie Fortu Czarne. Bo jeśli tak to mam pytanie czy to jest piwo warte spróbowania, bo właśnie się u nas pojawiło. A piwosz ze mnie żaden, choć ciemne lubię sobie podegustować
misia musiałem wykonac telefony ale wracajac do tematu clubu to jeden z uczestników tutejszego czatu jest tam zalogowany i czynnie uczestniczy w grze ,po rozmowie z nim potwierdza łatwosc gry oraz przelewane na konto punkty które mozna zamienic na kase w razie takiej potrzeby
medea76 - nie znam tego piwa i nie ja wkleiłem
gdzie mozna dostać kupić ? jakaś sieć sklepów ?
w Pyrlandii nie zauważyłem
muszę spróbować
z reguły nie pijam piwa ciemnego
ale spróbować zawsze można
gdzie mozna dostać kupić ? jakaś sieć sklepów ?
w Pyrlandii nie zauważyłem
muszę spróbować
z reguły nie pijam piwa ciemnego
ale spróbować zawsze można
emeryt
Oczywiście herbacianych lub ogrodowych takich prawdziwych pachnących Rozmarzyłam się
Oczywiście herbacianych lub ogrodowych takich prawdziwych pachnących Rozmarzyłam się
jak się nie spróbuje, to się nie wie
podobnie z nartami
"jak się nie psewrócis, to się nie naucys"
podobnie z nartami
"jak się nie psewrócis, to się nie naucys"
emeryt
Czyli coś mi się pokiełbasiło No cóż czasami chat wymusza takie tempo czytania, że człowiek traci orientację kto i co kiedy mówił.
Czyli coś mi się pokiełbasiło No cóż czasami chat wymusza takie tempo czytania, że człowiek traci orientację kto i co kiedy mówił.
Lila
Dzisiaj bez problemu możesz mówić co nie siada, bo jestem i nie gram o 14 nie mogąc się urwać z pracy
Dzisiaj bez problemu możesz mówić co nie siada, bo jestem i nie gram o 14 nie mogąc się urwać z pracy
kwiatki MUSZĄ pachnieć
podobnie jak pomidory przed jedzeniem, te prawdziwe z pola,
nie ze szklarni czy z Zachodu
podobnie jak pomidory przed jedzeniem, te prawdziwe z pola,
nie ze szklarni czy z Zachodu
kosmaty...wczoraj było 13 liczb i weszła tylko jedna więc dzisiaj jest 11 i mogą wejść 4