Wpisy 909 336 – 909 435
25 kwietnia 2012 01:00 → 25 kwietnia 2012 08:15, 100 wpisów
zelka... zyczenia... oby nie rudzi...
zelka, blondyni
jocia
zelka prosze blondynow... bez rudych
max wlasnie zeeee nieee
zelka i taaaaaaaaaaaaaaaaakiiiiiiiiiiiiii sprzet....
oczywiscie sprzed elektroniczny w pomieszczeniu,bez skojarzen
sprzet**
jociu ...Ty nie uciekaj ..czekam na odpowiedź ...o tych długich i wielkich .... opowiadaj jakieś specjalne wymagania
max
zelka, ta od razu wedkarski
zelka
z maczuga
Żelko..hmmmm... warkoczyki ..takie ładne..kokardki ..itd.. moze szkoda jednak
Witam wszystkich z deszczowego Dolnego Śląska gdzie jak wskazuje lepkie i parne poranne powietrze będzie dzisiaj *** i duszno
Odnotowałam wczoraj suksec w mini ... na wariata podałam aż ...1 liczbę czyli 42
kosmaty
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
Ja nawet nie grałam, bo nigdy jeszcze nie grałam w minika tylko jedna z dziewczyn rzuciła hasło, że szuka cyferek i tak sobie z głowy wrzuciłam 5 liczb
madea szkoda ze niegrasz w minika ,jest niedrogi a wygrane dosc,dosc
Za to wczoraj po dwóch "sukcesach" chybika w MM na 5 skreśleń ( 2 x 3/5 i to pod rząd) wzięłam kolejnego no i ... 0/5, choć liczby bardzo sympatyczne 1,16,33,35,57. Gdyby nie to, że nie mam szans wyrwać się z pracy do kolektury to bym je dzisiaj puściła i kto wie
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę
kosmaty
Chyba spróbuję jutro, bo masz rację gra jest niedroga, emocje porównywalne a nawet większe a wygrane może nie powalają na kolana, ale nawet 10 zeta za 3/5 puszczone za całe 1,25 jest naprawdę