Wpisy 907 846 – 907 945
24 kwietnia 2012 09:16 → 24 kwietnia 2012 12:04, 100 wpisów
Witam wszystkich. Już zagrałem na 14 przy okazji w Ekstra Pensji wydrapalem 20zł i 3/6 w keno z chybika
------
Miłego dnia.. .
Jakby ktoś szukał inspiracji do Mini to proponuję liczby : 6/23/31/38/42.
mirnam.....
widze,że i Ty masz farta a drapaniu.....
medea....ja szukam...ale jakoś mizernie mi idzie.....
widze,że i Ty masz farta a drapaniu.....
medea....ja szukam...ale jakoś mizernie mi idzie.....
monet jesteś dziękuję i szczerze obiecuję poprawę
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
No i sobie znikłam Koleżanka musi namierzyć giganta więc jeszcze chwilę tutaj będę.
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
zdecydowanie czynaście musi być......
nawet BEZ tego, bez tych osiołów i tych co to się powinny wstydać....zdecydowanie
stawiam na czynaście
nawet BEZ tego, bez tych osiołów i tych co to się powinny wstydać....zdecydowanie
stawiam na czynaście
aaaa
a czynaście jak nic podkreślnikiemdolnym będzie .......
musi być i już
a czynaście jak nic podkreślnikiemdolnym będzie .......
musi być i już
pieknaja
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
medea.....czy plusem to nie wiem
jakoś mi osobiście na plusa nie pasi, ale.......
jakoś mi osobiście na plusa nie pasi, ale.......
pięknaja
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
panoramix
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
Lila , gdzie Ty była jak Cie nie było.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
Piękna... Mi nie o golenie goleni chodziło a o kolce do przycięcia
medea.... miejsce postoju wycieczki obfitować może w grzyby papierzaki
panoramix
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
Lila
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Lila
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Lila
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
medea..tak mnie wkurzył Ts że, miałam nic nie wysyłać i co? Jadę do pracy mijam ŻB ,cofam i jednak wysyłamchyba już tylko odwyk mi pomoże
emeryt gdzieś nam zniknął w odmętach sieci a chciałam się podzielić wieścią, że u mnie wybór trunków dla piwoszów zwiększył się o "Fortuna czarne" i mam ochotę na mały eksperyment dzisiaj po pracy
Lila
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
siemankowitam załogę
Lila....
14,28,36,40
28,36,40,57
11,40,57,60
12,15,33,40
3,5,77,80
60,69,77
4,50,77
ale cicho
czat ledwo chodzi