Wpisy 907 824 – 907 923
24 kwietnia 2012 08:47 → 24 kwietnia 2012 11:34, 100 wpisów
kaśka
ja wiem ? może jakiś znak zodiaku ?
prędzej, czy później uwolnią krasnoludki, odkryją ip - pisanie spod kilu nicków z jednej lokalizacji, czy anonimowe włażenie komuś na gg - niespecjalnie będzie możliwe, i jeśli zadziala wstecz, a prawdopodobnie zadziała - będzie - użyję słowa - zabawnie
ja wiem ? może jakiś znak zodiaku ?
prędzej, czy później uwolnią krasnoludki, odkryją ip - pisanie spod kilu nicków z jednej lokalizacji, czy anonimowe włażenie komuś na gg - niespecjalnie będzie możliwe, i jeśli zadziala wstecz, a prawdopodobnie zadziała - będzie - użyję słowa - zabawnie
robal wchodzac na strone pewna osoba miała juz konflikty z chatownikami,wiec wnioski nasuwały sie SAME,wystarczyło czytac i obserwowac.
DO JASNEJ CIASNEJ-DO MAŁEJ CZARNEJ JAK WAS STRZYC BYKI KRASE TOTALIZATORY
a są takie ?
robak, chudy robak, wypasiony robalek ?
- dodam -
- to, to by było jeszcze do ogarnięcia, nie ? a wiecie - ile nad tymi dwoma myślałem , a gdzie piny, puki ?
I myślicie , że ile mam norek na notatki ?
dobrego
pooowoooo
robak, chudy robak, wypasiony robalek ?
- dodam -
- to, to by było jeszcze do ogarnięcia, nie ? a wiecie - ile nad tymi dwoma myślałem , a gdzie piny, puki ?
I myślicie , że ile mam norek na notatki ?
dobrego
pooowoooo
Ucałowania dla sympatycznych od Emerytki......
i tak w temacie drapania....ichnia drapka dała 20 euro.......
i tak w temacie drapania....ichnia drapka dała 20 euro.......
pafty
idziesz kupujesz i strzyżesz, albo
czego nie życzę - jesteś strzyżony
tyle w temacie
pa
idziesz kupujesz i strzyżesz, albo
czego nie życzę - jesteś strzyżony
tyle w temacie
pa
horoskop na wtorek, 24 kwiecień:
Wodnik,
Gwiazdy zwiastują dobrą wiadomość, która bardzo Cie ucieszy i pozwoli rozwiązać nierozstrzygnięte jeszcze sprawy. Słuchając życzeń partnera i starając się wspólnie rozwiązywać problemy uczynisz Wasz związek bardziej harmonijny.
Wodnik,
Gwiazdy zwiastują dobrą wiadomość, która bardzo Cie ucieszy i pozwoli rozwiązać nierozstrzygnięte jeszcze sprawy. Słuchając życzeń partnera i starając się wspólnie rozwiązywać problemy uczynisz Wasz związek bardziej harmonijny.
to nie jest wyjaśnienie jak tychbaranów totalizatorów przydybać i ogolić z kasy
pafty,,,,,, to podaj znak zodiaku....
emeryt Ci odpowie horoskopem
emeryt Ci odpowie horoskopem
emeryt....
mnie się wodnik podoba
jak możesz to daj ryby dla pafty.....
mnie się wodnik podoba
jak możesz to daj ryby dla pafty.....
Witam wszystkich. Już zagrałem na 14 przy okazji w Ekstra Pensji wydrapalem 20zł i 3/6 w keno z chybika
------
Miłego dnia.. .
Jakby ktoś szukał inspiracji do Mini to proponuję liczby : 6/23/31/38/42.
mirnam.....
widze,że i Ty masz farta a drapaniu.....
medea....ja szukam...ale jakoś mizernie mi idzie.....
widze,że i Ty masz farta a drapaniu.....
medea....ja szukam...ale jakoś mizernie mi idzie.....
monet jesteś dziękuję i szczerze obiecuję poprawę
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
A teraz na dłuższą chwilę muszę zniknąć bo wyruszam służbowo w teren jako obstawa pracownika socjalnego
No i sobie znikłam Koleżanka musi namierzyć giganta więc jeszcze chwilę tutaj będę.
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
panoramix
Cyferki fajne, ale bardziej kluczowe pytanie ile dzisiaj będzie powtórek, bo kandydatów parę jest. A od tego ile będzie powtórek zależy przecież czy jakieś będzie miejsce na nowe cyferki w tym na 37 i 72 co to się czają jak czajniki jakieś razem z kolesiami czyli 13,43,79,35,63,45
zdecydowanie czynaście musi być......
nawet BEZ tego, bez tych osiołów i tych co to się powinny wstydać....zdecydowanie
stawiam na czynaście
nawet BEZ tego, bez tych osiołów i tych co to się powinny wstydać....zdecydowanie
stawiam na czynaście
aaaa
a czynaście jak nic podkreślnikiemdolnym będzie .......
musi być i już
a czynaście jak nic podkreślnikiemdolnym będzie .......
musi być i już
pieknaja
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
To ja proponuję by jeszcze owe czynaście plusem było bo dawno mu się taka przygoda nie zdarzyła a śpiochy lubią wykręcać nam graczom takie numery.
medea.....czy plusem to nie wiem
jakoś mi osobiście na plusa nie pasi, ale.......
jakoś mi osobiście na plusa nie pasi, ale.......
pięknaja
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
A może raczej Maciek gajwer po wizycie w dziale ogrodniczym
panoramix
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
Nie tyle wiosna co obowiązki służbowe a miejsce gdzie się udaję lasu nie przypomina ani z wyglądu ani z zapachu. No chyba, że weźmiemy pod uwagę leśny parking po odjeździe zakładowej wycieczki na grzyby wracającej do domu
Lila , gdzie Ty była jak Cie nie było.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
medea...po dziale ogodniczym to by NIE od golenia zaczynał.....
Piękna... Mi nie o golenie goleni chodziło a o kolce do przycięcia
medea.... miejsce postoju wycieczki obfitować może w grzyby papierzaki
panoramix
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
W miejscu gdzie się udaję papierzaków nie ma. Za to pustych flaszek i śladów po pokazach haftowania nie brakuje
Lila
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Fajnie by było jakby jeszcze 13 wyciągnęła z bębna 45 i 63 o 37 i 72 nawet nie wspomnę
Lila
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Niestety z uwagi na kiepską jakość surowców głównie z dolnej półki Tesco i Stonki trudno mówić o haftach w tych kategoriach
Lila
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
I w tej intencji św. Bębna i jego krasnoludzkich ts`owskich braci adorujących
medea..tak mnie wkurzył Ts że, miałam nic nie wysyłać i co? Jadę do pracy mijam ŻB ,cofam i jednak wysyłamchyba już tylko odwyk mi pomoże
emeryt gdzieś nam zniknął w odmętach sieci a chciałam się podzielić wieścią, że u mnie wybór trunków dla piwoszów zwiększył się o "Fortuna czarne" i mam ochotę na mały eksperyment dzisiaj po pracy
Lila
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta
Ja po zeszłym tygodniu to zrobiłam sobie weekendowy odwyk a wczoraj co... idę po zakupach koło ulubionej kolektury i dwie ósemki wysłane plus chybik na 5 skreśleń. A wieczorem oczywiście moje ósemki 1/8,2/8 a chybik 3/5. I jak tu nie dostać
Jak już będziesz szła na odwyk to daj znak to może nas w sąsiednich pokojach zamkną
A teraz naprawdę znikam bo koleżanka już czeka pod domem delikwenta