Wpisy 90 628 – 90 727
22 stycznia 2010 22:42 → 23 stycznia 2010 09:24, 100 wpisów
Ma ktos wyniki?
ale co wy podajecie wyniki z wczoraj z 22..NIE MA JESCZE WYNIKOW LOTTO ..TE CO KTOS PODAJE TO PRZEPISAŁ Z WCZORAJ Z 22;15 NIE ROBCIE ZAMIESZANIA
zapewne poszli wszyscy opijać dzień dziadka i pojebały im się godziny
,,Przecież to jest przestępstwo,,...ALE nie dla LOTTO.,To tylko mała pomyłka,
Ta sa wyniki z 15:) z 22...
xelom---->
a zdradzisz mi skąd je masz?
a zdradzisz mi skąd je masz?
Dawać wyniki i to już!!!
Wychodzi na to,że trzeba je codziennie spisywać na bieżąco w trakcie losowania.
Wychodzi na to,że trzeba je codziennie spisywać na bieżąco w trakcie losowania.
Tu są podane wyniki:
http://lotto-centrum.com/
ps. sorry "lila"
http://lotto-centrum.com/
ps. sorry "lila"
z 15.01 a nie dzisiejsze.....
Jaki jestem cholernie szczęśliwy.Od paru dni siedzę w mydle po szyje i sie szoruje,i dziś czyściutki za typowałem i wysłałem 3 kupony,podane oczywiście na czacie i forum i wszystkie 3 kupony weszły.Jeszcze mi sie odnogi trzęsą,ale to było niesamowite przeżycie.Szczegóły na forum.Pozdrawiam
własnie czy to są pewne wyniki?na lotto głownej nie ma jeszcze wyników
lila >>> najlepiej poczekac z oficjalnymi wynikami
na lotto.pl
Tam jak już podadzą to są pewne na 100%.
na lotto.pl
Tam jak już podadzą to są pewne na 100%.
Pasko czy wiadomo jakie są wylosowane liczby,bo nie mogę sprawdzać kuponów.
bella34
I co ja mam Ci na takie pytanie odpowiedziec.Jasne,że tak:))))))
I co ja mam Ci na takie pytanie odpowiedziec.Jasne,że tak:))))))
brazil dlaczego podałes wyniki z dnia 15 stycznia 2010 roku z godziny 22:15 jako dzisiejsze?????????przeciez te co podałes to padły 15 styczna 2010 roku jaja sobie robicie?????????????????
znowu jakieś przekręty
faktycznie te wyniki są z 15 stycznia
na lotto centrum podają jako dzisiejsze
faktycznie te wyniki są z 15 stycznia
na lotto centrum podają jako dzisiejsze
kurwa to już przesada, tyle czasu mają żeby wałki kręcić i przed losowaniem wszystko poukładać pod siebie to jeszcze na żywca walą wyjebke. a potem że niby przepraszamy państwa.
Ale mam burdel w papierach !!!!!!!!!! 2 razy złe wyniki wpisane;(((((((
jeryk faktycznie takie same padly 15.01 wiec to chyba niemozliwe zeby nawet plus byl ten sam = 42 =
podejrzewam że wielu z nas dzisiaj wytypowało główne wygrane i TS ma problem z wytypowaniem jak najmniejszej ilości pieniędzy które miałby wypłacić
slavo jeśli od wściekłych krów to tylko mleko w proszku:)
ale mam nadzieję że już odzyskałeś wzrok
jesli chodzi o mnie to jak dalej tak intensywnie bedę xczekała na wyniki to wcześniej usłyszę odgłosy z kosmosu:D
ale mam nadzieję że już odzyskałeś wzrok
jesli chodzi o mnie to jak dalej tak intensywnie bedę xczekała na wyniki to wcześniej usłyszę odgłosy z kosmosu:D
Totalna kurwa mać hała....
Powiem może nieparlamentarnie:
skórwysyństwa takiego jak dzis z wynikami dawno nie widziałem
a cyfry też petarda że tylko obsrać cały tem TS
pozdro
skórwysyństwa takiego jak dzis z wynikami dawno nie widziałem
a cyfry też petarda że tylko obsrać cały tem TS
pozdro
Witajcie Mam pytanie co ta za krzyk .Może mi ktoś w skrócie i mądrze wyjaśnić o co chodzi
gram od 2 lat i powiem szczerze ...na moją 30 nigdy takiej chaly nie mialem..
Lila,16 wyszła, czyli myślałem dobrze.Ale inne liczby obok moich.Oni robią nas w balona,i tak nie da się wygrać.
4,6,7,10,12,13,15,16,19,24,26,29,35,36,38,40,47,66,71,77. dod. to 6
To był atak chińskich hakerów,na multipasko.
Biała plama i brak wyników.
Biała plama i brak wyników.
Te nr. co podałem 100% prawdziwe
Jaki sens ma myślenie,skoro oni ustalą i tak swój wariant.Szkoda tylko pieniążków na grę.
mam bardzo głeboko w ....poważaniu całe dzisiejsze losowanie rewelka,ide umyć rączki i proszę się nie spodziewać moi drodzy państwo że jutro ktoś się zająknie na ten temat!
przeprosin nie będzie!!!
jak mówił Smoleń nas k...a nikt nie przeprosi:((((
przeprosin nie będzie!!!
jak mówił Smoleń nas k...a nikt nie przeprosi:((((
Powiem krótko gra w multi straciła sens.Nawet nie można zobaczyć losowania.Trzeba iść drogą Kogucika i grać na zdarzenia sportowe.Kiedyś to były piękne czasy,ładne losowania ,świeże mleko,zdrowy Hipcio.
Hosiu ty chociaż możesz się pocieszyć dobrym piwkiem,a Hipcio abstynent musi opłakiwać przegraną na sucho.Koszmar.
nie no losowanie przekręt...na wizji nie było a te numery to sobie z palca wyssalii???a gdzie nagranie???niech pokarzą to nagranie z dzisiejszego losowania..jeden wielki przekręt ...no poprostu słów mi brakuje co za dranie--przestane chyba grać w to lottto!!!!!!!!!!!
Wszystkim Wam coś na pocieszenie w ten zimny wieczór:
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst
dobranoc
Czarodziejko,oni stosują krzyżackie metody,losują liczby obok,wybierają korzystne dla siebie warianty.Lepiej za pieniądze wydane na kupony zrobić sobie mały prezent.
HIPCIO mój drogi nawet sie nie zastanawiaj tylko żuć te kulki w cholerę.Na temat przekrętów sie nie będę wypowiadał,ale na temat takich kursów jakie są w tej chwili to juz jest draństwo i wysoce nie opłacalna gra.Zobacz na moje dzisiejsze 3 kupony,nie znam sie jeszcze dobrze na sporcie,ale te kupony wszystkie są wygrane a zysk to dokładnie 169.40.Nie jest to jakaś wielka kwota,ale skoro ja laik moge coś wygrać,to wydaje mi sie że HIPCIO z 30 żonami da rade,i nawet Makumbie bedzie mógł pomagać.Po pewnym czasie powiększysz ilość żon i bedzie miał kto biegać do kolektury z kuponami.Pozdrawiam Cie serdecznie.
no,dość ciekawe, losowania nie widać, a wyniki są niezłe...
5x 9/10 i jedna 9/10 z +
pzdr
5x 9/10 i jedna 9/10 z +
pzdr
Już nawet maskotka hipcio,nie pomoże w grze.Ale może da szczęście do gry w buchmaki,lub zapewni zdrowie.
Witam na stronie lotto jest taki link że można zadawać pytania ,Weźcie wszyscy opierdolcie ich zdrowo ja się też tam udziele Pozdrawiam
Robal 36 - Co oczy zobaczą to gęba nie powie
Kogucik masz całkowitą rację.Jak oni zmienili już dawno godziny losowania i podwyższyli stawki za zakład,gra stała się nocnym koszmarem.Fredi Kruger,z horroru przy tym wysiada.
odpowiedzą, że "Szanowny Panie, niestety ..." i tu - albo kabelek się wypiął, albo dysk coś zeżarło, albo mieli jakieś inne chwilowe-przejściowe ..."
pzdr
pzdr
CBA, ABW i kto jeszcze będzie sprawdzał lotto? Afera hazardowa to robota totalizatora, ministrowie lecą, inni wchodzą, a tu jak jeszcze ktoś liczy że z losowaniem nie ma przekrętów to gratuluję... Wszędzie afery i tylko totek czysty???
do robal..nie sądze zeby lotto odpowiedziało cokolwiek..pytania nawet nie zostaną pokazane jesli użyłes jakiś zniewag pod adresem lotto..oni mają gdzies zwkłych obywateli...jakis polityk ,,gruba ryba"" załatwiła im legalny monopol na hazard i oszustwo..ot to tyle
dobrej nocy wszystkim
dobrej nocy wszystkim
tak jak pisałem: "dzisiejsze losowanie oglądali tylko wybrańcy: Miro, Zbycho, Grzechu i Rychu"
dzisiejsze trafienia to m.in. 4x9/10 (będą mieli na drobne wydatki) i jedno trafienie 9/10 z plusem (kupią jakiś odlotowy prezent "donkowi" :)
pzdr
dzisiejsze trafienia to m.in. 4x9/10 (będą mieli na drobne wydatki) i jedno trafienie 9/10 z plusem (kupią jakiś odlotowy prezent "donkowi" :)
pzdr
Paulino,proszę Ciebie bardzo,kup maskotkę Hipcia i nie zapomnij dokarmiać mlekiem.Bo nie mogę przełamać pecha Pozdrawiam.
Wiem czemu nie było losowania Rosiecka nie zdążyła nałożyć majtek
Lila dzisiaj długo analizowałem liczby i jestem pewien,ze dobrze myślałem.Ale moja ciężka praca umysłowa poszła na marne i jestem zniechęcony grą.
do bernard madoff. wziąłem przykład z Ciebie i napisałem parę słów do TS głównie związanych z manipulacjami jakich dokonują.będę cierpliwie czekał na odpowiedź jeżeli mi jej nie udzielą poruszę media do zrobienia szumu wokół tej sprawy a co się za tym wiąże bojkotu TS. głęboko wierzę że dałoby radę doprowadzić ich do bankructwa tak jak oni doprowadzili już niejednego uczciwego człowieka.namawiam wszystkich do wzięcia udziału w wyjaśnieniu spraw związanych z oszustwami jakich dokonuje TS.
Moja propozycja to zadzwonić do Wajsa ,a później do innych stacji radiowych i telewizyjnych np. Radio Maryja
Do -> Bernard Madoff:
Bernardzie, a któż to jest Ten/Ta "Wajsa". Czy to ktoś ważny w Izraelu, czy jak. Zupełnie nie kojarzę.
Chyba, że to jakieś żarty w stylu "pisz na Berdyczów". To ostatnie oznaczało dawno dawno temu niezawodną pocztę a obecnie zmieniło znaczenie na przeciwne i oznacza adres nieistniejący.
Ale kto to jest "Wajsa" to nie wiem. Musi to być ktoś znaczny, czemu zatem o Nim /lub o Niej/ nie słyszałem..
Bernardzie, a któż to jest Ten/Ta "Wajsa". Czy to ktoś ważny w Izraelu, czy jak. Zupełnie nie kojarzę.
Chyba, że to jakieś żarty w stylu "pisz na Berdyczów". To ostatnie oznaczało dawno dawno temu niezawodną pocztę a obecnie zmieniło znaczenie na przeciwne i oznacza adres nieistniejący.
Ale kto to jest "Wajsa" to nie wiem. Musi to być ktoś znaczny, czemu zatem o Nim /lub o Niej/ nie słyszałem..
Victor napisał: "głęboko wierzę że dałoby radę doprowadzić ich do bankructwa tak jak oni doprowadzili już niejednego uczciwego człowieka."
Victor > Człowiek który doprowadził się do bankructwa poprzez grę w TS, to nie jest człowiek uczciwy, to jest DEBIL.
Victor > Człowiek który doprowadził się do bankructwa poprzez grę w TS, to nie jest człowiek uczciwy, to jest DEBIL.
danteV
Debil może być uczciwy.
A tak na marginesie to czekam na Twoje analizy i typy.
Twoja wiedza..szacun dla niej.
Pozdrawiam
Debil może być uczciwy.
A tak na marginesie to czekam na Twoje analizy i typy.
Twoja wiedza..szacun dla niej.
Pozdrawiam
hipopotan.
Zamiast twojej maskotki i wbijania w nią szpilek, która to czynność powoduje Twoje nieszczęście, proponuję pentagram i jakiś amulet. Ochrona gwarantowana.
Pozdrawiam
Zamiast twojej maskotki i wbijania w nią szpilek, która to czynność powoduje Twoje nieszczęście, proponuję pentagram i jakiś amulet. Ochrona gwarantowana.
Pozdrawiam
witam wszystkich sympatyków
T O T A L I Z A T O R A sportowego :
ładne emocje zafudował nam T.S wczoraj.
pięke show mamy po podwyżce tylko jeszcze
orkiestry brakuje
nie ma się co dziwic że w polsce jest h...wo
jak istnieją takie firmy jak
T.S
PZU
ZUS
TP.SA
TVP
WYSOKICH WYGRANYCH NA DZIŚ
T O T A L I Z A T O R A sportowego :
ładne emocje zafudował nam T.S wczoraj.
pięke show mamy po podwyżce tylko jeszcze
orkiestry brakuje
nie ma się co dziwic że w polsce jest h...wo
jak istnieją takie firmy jak
T.S
PZU
ZUS
TP.SA
TVP
WYSOKICH WYGRANYCH NA DZIŚ
Wiadomość z www.pomorska.pl /młode małżeństwo wygrało 6, wysłali 5 zakładów na chybił-trafił./.
Xelom,
A o co Tobie chodzi?
Mógłbyś napisać jaśniej?
Bo widzę na czatem, że liczby były wylosowane.
To jak, nie utrafłeś liczb tym razem /dla odmiany/ czy jak?
P.S. Z oceną wymienionych przez ciebie instytucji zgadzam się w zupełności. I jeszcze wiele dodałbym...
A o co Tobie chodzi?
Mógłbyś napisać jaśniej?
Bo widzę na czatem, że liczby były wylosowane.
To jak, nie utrafłeś liczb tym razem /dla odmiany/ czy jak?
P.S. Z oceną wymienionych przez ciebie instytucji zgadzam się w zupełności. I jeszcze wiele dodałbym...
Witam :)
Ale co niektórzy wcześnie wstają!
Osobiście chciałabym aby TS był zmuszony do losowań z udziałem publiki,ciekawa jestem czy byłoby wtedy tyle kumulacji ?
pozd
Ale co niektórzy wcześnie wstają!
Osobiście chciałabym aby TS był zmuszony do losowań z udziałem publiki,ciekawa jestem czy byłoby wtedy tyle kumulacji ?
pozd
Witam wszystkich bardzo serdecznie i cieplutko,z mroźnego minus 19 stopni ale słonecznego Krakowa.Po wczorajszym jakże szczęśliwym dniu,przyszedł czas na kontynuacje gry ,a raczej zabawy w sport.Bardzo współczuję wszystkim graczom,bo obserwuje co sie dzieje,i to zakrawa już na wielkie,totalne olewanie gracza.Za to co bym chciał napisać to ADMIN by mnie zablokował bo faktycznie skóra cierpnie.To zaczyna być kraj BEZPRAWIA,KŁAMSTWA,OBŁUDY,a co najgorsze młodzież na to patrzy i zaczyna tak samo postępować wychodząc z założenia że jak wolno wojewodzie to i jemu smród nie zaszkodzi.Jak zobaczyłem wczoraj uśmiechniętą świńską mordę dyrektora kopalni odkrywkowej ,która swymi Strzałami doprowadziła do trzęsienia ziemi w jej rejonie,i zrozpaczonych ludzi którym domy popękały,co dla nie jednej rodziny to dramat życiowy,a ten buc ,swiniopas uśmiechnie-ty mówi, że jak sie poszkodowani zwrócą do kopalni to rozpatrzą odszkodowania,to mam Ochotę zburzyć jego dom granatem i powiedzieć mu to samo ,a gdzie on sie przez ten czas podzieje z rodziną to juz jego a nie moja sprawa Wyrok o odszkodowanie bedzie za 5 lat ,bo kopalnia bedzie sie odwoływać.I wszystko zgodne z prawem.To nie jest POLSKA to jakiś wielki dom wariatów,w którym rządzą Napoleon,Hitler,Ali Baba i 40 rozbójników.Ja jestem przerażony co bedzie dalej.Pozdrawiam i nakarmię Głodka i podam typy na dziś.Wybaczcie mi taką dłużyzny,ale mi na żołądku siedziało.
Kogucik,
Witaj Ziomku!
W Twoim temacie, to ostatnio uczestniczyłem w sprawie w sądzie rejonowym.
4 sędziów w 2 instancjach i 8 posiedzeniach /w Krakowie/ sfabrykowało fałszywy nie istniejący dokument i w oparciu o ten dokument wydali prawomocny wyrok.
I co z tym robić.
Był tam jeszcze jeden sędzia - sędzia tegoż sądu rejonowego wynajęty przez stronę, która "wygrała".
CO Z TYM ROBIĆ.
Zgłosić do prokuratury? Ale tam jest to samo.
JA NIE WIEM CO Z TYM ROBIĆ.
JA TYLKO ZNAM PRZEPISY.
A to co się dzieje jest obok przepisów, czy też łamie je.
Ale jest to powszechne, stało się normą.
I CO RADZICIE FORUMOWICZE ZROBIĆ Z TAKIM FANTEM?
Witaj Ziomku!
W Twoim temacie, to ostatnio uczestniczyłem w sprawie w sądzie rejonowym.
4 sędziów w 2 instancjach i 8 posiedzeniach /w Krakowie/ sfabrykowało fałszywy nie istniejący dokument i w oparciu o ten dokument wydali prawomocny wyrok.
I co z tym robić.
Był tam jeszcze jeden sędzia - sędzia tegoż sądu rejonowego wynajęty przez stronę, która "wygrała".
CO Z TYM ROBIĆ.
Zgłosić do prokuratury? Ale tam jest to samo.
JA NIE WIEM CO Z TYM ROBIĆ.
JA TYLKO ZNAM PRZEPISY.
A to co się dzieje jest obok przepisów, czy też łamie je.
Ale jest to powszechne, stało się normą.
I CO RADZICIE FORUMOWICZE ZROBIĆ Z TAKIM FANTEM?
Dawno mnie tutaj nie było, ale robię sobie przerwy w graniu. Parę razy gram i potem długo, długo...nic...Teraz będę obserwował wpisy. Pozdrawiam z mroźnej Bydgoszczy.
TAJEMNICZY DON PEDRO moim skromnym zdaniem,to zamiast prawa należy postępować tak jak logika podpowiada,a sprawdza sie we Włoskiej mafii.Sprawy bierze sie w swoje ręce,porywa sie sędziego skorumpowanego,robi mu sie tipsy,zmienia makijaż na twarzy ,czasem nawet rysopis na stałe pozostaje.Wole jak mafia rządzi bo oni przy najmniej maja na celu dobro swojej organizacji,ale nie pozwolą do Końca nikogo złupić,bo musi dalej na nich pracować,a tu złupią do zera i zostawiają na pastwę bezwzględnego losu.Może taka LEPERJADA by sie przydała.Nie jestem fanem LePPERA,ale bierz ta chłopy sprawy w swoje ręce.Pozdrawiam
Kogucik, ja jestem za dyktaturą, ale liberalną.
A Lepper = dyktatura proletariatu.
No to wiesz, ja dziękuję za taką przyjemność.
Ale, jak sądzę, na dziedziczną monarchię zgodziłbyś się?
Bo nam Króla potrzeba zamiast baranów.
Król dbał by o państwo, żeby zostawić je w jak najlepszym stanie dla następcy.
No i gry losowe kosztowałyby mniej, wygrane byłyby większe, Totalizator by nie oszukiwał a podatki byłyby kilkakrotnie mniejsze /zawszeć to byłoby o kilka milionów polityków, biurokratów i innych pasożytów mniej/.
A Lepper = dyktatura proletariatu.
No to wiesz, ja dziękuję za taką przyjemność.
Ale, jak sądzę, na dziedziczną monarchię zgodziłbyś się?
Bo nam Króla potrzeba zamiast baranów.
Król dbał by o państwo, żeby zostawić je w jak najlepszym stanie dla następcy.
No i gry losowe kosztowałyby mniej, wygrane byłyby większe, Totalizator by nie oszukiwał a podatki byłyby kilkakrotnie mniejsze /zawszeć to byłoby o kilka milionów polityków, biurokratów i innych pasożytów mniej/.
>>>kogucik19-iiiiiiii weszły
TOTOLOTEK S.A.
KUPON WWW #
Nr Nazwa zdarzenia Typ Kurs
953 Dusseldorf-Union Berlin 10 1.23
2041 PSV-Nijmegen 1 1.19
2155 Excelsior R.-Haarlem 1 1.23
2151 Zwolle-Omniworld 10 1.03
2158 Cambuur L.-Veendam 10 1.10
2971 Fenerbahce-Denizlispor 1 1.15
5579 Korea Płd.-Łotwa (neutr.) 10 1.13
6964 Krynica - Oswiecim KZ 2 1.10
7403 Orlando-Sacramento KZ 1 1.13
7436 Boston-Portland 10 1.10
7646 Gottingen-Dusseldorf 1 1.12
7653 Frankfurt-Trier KZ 1 1.10
3131 Davydenko-Monaco 1 1.11
3113 Djokovic-Istomin DW 3:0 1 1.16
3153 Federer-Montanes DW 3:0 1 1.13
3173 Verdasco-Koubek DW 3:0 1 1.16
8735 S.Williams-Suarez Navarro DW 2:0 1 1.20
Termin ostatniego zdarzenia: 22.01.2010
Data i godzina zawarcia: 22.01.2010
09:38:13
Opłata/Stawka: 10.00 zł
Kurs: 9.04
Maks. wygrana: 81.40 zł
i w fortunie
1326600122133944-9951
stawka 9 zł
Wygrana 99.65 zł
pozdro
TOTOLOTEK S.A.
KUPON WWW #
Nr Nazwa zdarzenia Typ Kurs
953 Dusseldorf-Union Berlin 10 1.23
2041 PSV-Nijmegen 1 1.19
2155 Excelsior R.-Haarlem 1 1.23
2151 Zwolle-Omniworld 10 1.03
2158 Cambuur L.-Veendam 10 1.10
2971 Fenerbahce-Denizlispor 1 1.15
5579 Korea Płd.-Łotwa (neutr.) 10 1.13
6964 Krynica - Oswiecim KZ 2 1.10
7403 Orlando-Sacramento KZ 1 1.13
7436 Boston-Portland 10 1.10
7646 Gottingen-Dusseldorf 1 1.12
7653 Frankfurt-Trier KZ 1 1.10
3131 Davydenko-Monaco 1 1.11
3113 Djokovic-Istomin DW 3:0 1 1.16
3153 Federer-Montanes DW 3:0 1 1.13
3173 Verdasco-Koubek DW 3:0 1 1.16
8735 S.Williams-Suarez Navarro DW 2:0 1 1.20
Termin ostatniego zdarzenia: 22.01.2010
Data i godzina zawarcia: 22.01.2010
09:38:13
Opłata/Stawka: 10.00 zł
Kurs: 9.04
Maks. wygrana: 81.40 zł
i w fortunie
1326600122133944-9951
stawka 9 zł
Wygrana 99.65 zł
pozdro
Coś Wam jeszcze na polepszenie nastroju napiszę, korzystając z tego, że tak sobie trochę biadolimy.
Otóż, ktoś mnie kiedyś zapytał, co bym wolał: armię baranów dowodzonych przez lwa, czy armię lwów dowodzonych przez barana.
Odparłem, że szczerze mówiąc, to wolałbym armię lwów dowodzonych przez lwa.
Ale pomyślałem też sobie jednocześnie, że w naszym państwie powszechnie występuje jedynie jeszcze ta jedna - ostatnia - niewymieniona możliwość.
Otóż, ktoś mnie kiedyś zapytał, co bym wolał: armię baranów dowodzonych przez lwa, czy armię lwów dowodzonych przez barana.
Odparłem, że szczerze mówiąc, to wolałbym armię lwów dowodzonych przez lwa.
Ale pomyślałem też sobie jednocześnie, że w naszym państwie powszechnie występuje jedynie jeszcze ta jedna - ostatnia - niewymieniona możliwość.