Wpisy 90 611 – 90 710
22 stycznia 2010 22:38 → 22 stycznia 2010 23:57, 100 wpisów
Co tam na jutrzejszy dzien,,,losowanie dzisiejsze za tydzien- jak mrozy odpuszczą
prezes nie podal jakie liczby maja pasc i nie moga losowania pokazac :)
10 15 20 22 26 33 36 42 48 50 Plus: 42
55 56 58 59 60 69 71 72 74 79
55 56 58 59 60 69 71 72 74 79
10-15-20-22-26
33-36-42-48-50
55-56-58-59-60
69-71-72-74-79
Plus: 42
33-36-42-48-50
55-56-58-59-60
69-71-72-74-79
Ludzie oni się śmieją w biały dzień z nas...!!! Przecież to jest przestępstwo....
xelom--->
te wyniki to pewne?
te wyniki to pewne?
xelom jeśli to byłyby te numerki to skaczę pod sam sufit,bez sputnika:)))
Totalizator Sportowy
Cele strategiczne Spółki: (wybrane)
Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
...................................................
Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
........................................
Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
....................................
Ostatnie jest super!
Cele strategiczne Spółki: (wybrane)
Poznawanie oczekiwań interesariuszy i wychodzenie im naprzeciw
...................................................
Budowanie w społeczeństwie poczucia wygranej niezależnie od wyniku losowania, poprzez pozytywną komunikację o przeznaczanych środkach
........................................
Wzmacnianie wiarygodności TS poprzez rzetelność, uczciwość i przejrzystość działań
....................................
Ostatnie jest super!
MULTI MULTI
WYNIKI
22.01.2010 22:00
10-15-20-22-26
33-36-42-48-50
55-56-58-59-60
69-71-72-74-79
WYNIKI
22.01.2010 22:00
10-15-20-22-26
33-36-42-48-50
55-56-58-59-60
69-71-72-74-79
Ma ktos wyniki?
ale co wy podajecie wyniki z wczoraj z 22..NIE MA JESCZE WYNIKOW LOTTO ..TE CO KTOS PODAJE TO PRZEPISAŁ Z WCZORAJ Z 22;15 NIE ROBCIE ZAMIESZANIA
zapewne poszli wszyscy opijać dzień dziadka i pojebały im się godziny
,,Przecież to jest przestępstwo,,...ALE nie dla LOTTO.,To tylko mała pomyłka,
Ta sa wyniki z 15:) z 22...
xelom---->
a zdradzisz mi skąd je masz?
a zdradzisz mi skąd je masz?
Dawać wyniki i to już!!!
Wychodzi na to,że trzeba je codziennie spisywać na bieżąco w trakcie losowania.
Wychodzi na to,że trzeba je codziennie spisywać na bieżąco w trakcie losowania.
Tu są podane wyniki:
http://lotto-centrum.com/
ps. sorry "lila"
http://lotto-centrum.com/
ps. sorry "lila"
z 15.01 a nie dzisiejsze.....
Jaki jestem cholernie szczęśliwy.Od paru dni siedzę w mydle po szyje i sie szoruje,i dziś czyściutki za typowałem i wysłałem 3 kupony,podane oczywiście na czacie i forum i wszystkie 3 kupony weszły.Jeszcze mi sie odnogi trzęsą,ale to było niesamowite przeżycie.Szczegóły na forum.Pozdrawiam
własnie czy to są pewne wyniki?na lotto głownej nie ma jeszcze wyników
lila >>> najlepiej poczekac z oficjalnymi wynikami
na lotto.pl
Tam jak już podadzą to są pewne na 100%.
na lotto.pl
Tam jak już podadzą to są pewne na 100%.
Pasko czy wiadomo jakie są wylosowane liczby,bo nie mogę sprawdzać kuponów.
bella34
I co ja mam Ci na takie pytanie odpowiedziec.Jasne,że tak:))))))
I co ja mam Ci na takie pytanie odpowiedziec.Jasne,że tak:))))))
brazil dlaczego podałes wyniki z dnia 15 stycznia 2010 roku z godziny 22:15 jako dzisiejsze?????????przeciez te co podałes to padły 15 styczna 2010 roku jaja sobie robicie?????????????????
znowu jakieś przekręty
faktycznie te wyniki są z 15 stycznia
na lotto centrum podają jako dzisiejsze
faktycznie te wyniki są z 15 stycznia
na lotto centrum podają jako dzisiejsze
kurwa to już przesada, tyle czasu mają żeby wałki kręcić i przed losowaniem wszystko poukładać pod siebie to jeszcze na żywca walą wyjebke. a potem że niby przepraszamy państwa.
Ale mam burdel w papierach !!!!!!!!!! 2 razy złe wyniki wpisane;(((((((
jeryk faktycznie takie same padly 15.01 wiec to chyba niemozliwe zeby nawet plus byl ten sam = 42 =
podejrzewam że wielu z nas dzisiaj wytypowało główne wygrane i TS ma problem z wytypowaniem jak najmniejszej ilości pieniędzy które miałby wypłacić
slavo jeśli od wściekłych krów to tylko mleko w proszku:)
ale mam nadzieję że już odzyskałeś wzrok
jesli chodzi o mnie to jak dalej tak intensywnie bedę xczekała na wyniki to wcześniej usłyszę odgłosy z kosmosu:D
ale mam nadzieję że już odzyskałeś wzrok
jesli chodzi o mnie to jak dalej tak intensywnie bedę xczekała na wyniki to wcześniej usłyszę odgłosy z kosmosu:D
Totalna kurwa mać hała....
Powiem może nieparlamentarnie:
skórwysyństwa takiego jak dzis z wynikami dawno nie widziałem
a cyfry też petarda że tylko obsrać cały tem TS
pozdro
skórwysyństwa takiego jak dzis z wynikami dawno nie widziałem
a cyfry też petarda że tylko obsrać cały tem TS
pozdro
Witajcie Mam pytanie co ta za krzyk .Może mi ktoś w skrócie i mądrze wyjaśnić o co chodzi
gram od 2 lat i powiem szczerze ...na moją 30 nigdy takiej chaly nie mialem..
Lila,16 wyszła, czyli myślałem dobrze.Ale inne liczby obok moich.Oni robią nas w balona,i tak nie da się wygrać.
4,6,7,10,12,13,15,16,19,24,26,29,35,36,38,40,47,66,71,77. dod. to 6
To był atak chińskich hakerów,na multipasko.
Biała plama i brak wyników.
Biała plama i brak wyników.
Te nr. co podałem 100% prawdziwe
Jaki sens ma myślenie,skoro oni ustalą i tak swój wariant.Szkoda tylko pieniążków na grę.
mam bardzo głeboko w ....poważaniu całe dzisiejsze losowanie rewelka,ide umyć rączki i proszę się nie spodziewać moi drodzy państwo że jutro ktoś się zająknie na ten temat!
przeprosin nie będzie!!!
jak mówił Smoleń nas k...a nikt nie przeprosi:((((
przeprosin nie będzie!!!
jak mówił Smoleń nas k...a nikt nie przeprosi:((((
Powiem krótko gra w multi straciła sens.Nawet nie można zobaczyć losowania.Trzeba iść drogą Kogucika i grać na zdarzenia sportowe.Kiedyś to były piękne czasy,ładne losowania ,świeże mleko,zdrowy Hipcio.
Hosiu ty chociaż możesz się pocieszyć dobrym piwkiem,a Hipcio abstynent musi opłakiwać przegraną na sucho.Koszmar.
nie no losowanie przekręt...na wizji nie było a te numery to sobie z palca wyssalii???a gdzie nagranie???niech pokarzą to nagranie z dzisiejszego losowania..jeden wielki przekręt ...no poprostu słów mi brakuje co za dranie--przestane chyba grać w to lottto!!!!!!!!!!!
Wszystkim Wam coś na pocieszenie w ten zimny wieczór:
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst
dobranoc
http://www.youtube.com/watch?v=rOg_IHwXWsk&feature=fvst
dobranoc
Czarodziejko,oni stosują krzyżackie metody,losują liczby obok,wybierają korzystne dla siebie warianty.Lepiej za pieniądze wydane na kupony zrobić sobie mały prezent.
HIPCIO mój drogi nawet sie nie zastanawiaj tylko żuć te kulki w cholerę.Na temat przekrętów sie nie będę wypowiadał,ale na temat takich kursów jakie są w tej chwili to juz jest draństwo i wysoce nie opłacalna gra.Zobacz na moje dzisiejsze 3 kupony,nie znam sie jeszcze dobrze na sporcie,ale te kupony wszystkie są wygrane a zysk to dokładnie 169.40.Nie jest to jakaś wielka kwota,ale skoro ja laik moge coś wygrać,to wydaje mi sie że HIPCIO z 30 żonami da rade,i nawet Makumbie bedzie mógł pomagać.Po pewnym czasie powiększysz ilość żon i bedzie miał kto biegać do kolektury z kuponami.Pozdrawiam Cie serdecznie.
no,dość ciekawe, losowania nie widać, a wyniki są niezłe...
5x 9/10 i jedna 9/10 z +
pzdr
5x 9/10 i jedna 9/10 z +
pzdr
Już nawet maskotka hipcio,nie pomoże w grze.Ale może da szczęście do gry w buchmaki,lub zapewni zdrowie.
Witam na stronie lotto jest taki link że można zadawać pytania ,Weźcie wszyscy opierdolcie ich zdrowo ja się też tam udziele Pozdrawiam
Robal 36 - Co oczy zobaczą to gęba nie powie
Kogucik masz całkowitą rację.Jak oni zmienili już dawno godziny losowania i podwyższyli stawki za zakład,gra stała się nocnym koszmarem.Fredi Kruger,z horroru przy tym wysiada.
odpowiedzą, że "Szanowny Panie, niestety ..." i tu - albo kabelek się wypiął, albo dysk coś zeżarło, albo mieli jakieś inne chwilowe-przejściowe ..."
pzdr
pzdr
CBA, ABW i kto jeszcze będzie sprawdzał lotto? Afera hazardowa to robota totalizatora, ministrowie lecą, inni wchodzą, a tu jak jeszcze ktoś liczy że z losowaniem nie ma przekrętów to gratuluję... Wszędzie afery i tylko totek czysty???
do robal..nie sądze zeby lotto odpowiedziało cokolwiek..pytania nawet nie zostaną pokazane jesli użyłes jakiś zniewag pod adresem lotto..oni mają gdzies zwkłych obywateli...jakis polityk ,,gruba ryba"" załatwiła im legalny monopol na hazard i oszustwo..ot to tyle
dobrej nocy wszystkim
dobrej nocy wszystkim
tak jak pisałem: "dzisiejsze losowanie oglądali tylko wybrańcy: Miro, Zbycho, Grzechu i Rychu"
dzisiejsze trafienia to m.in. 4x9/10 (będą mieli na drobne wydatki) i jedno trafienie 9/10 z plusem (kupią jakiś odlotowy prezent "donkowi" :)
pzdr
dzisiejsze trafienia to m.in. 4x9/10 (będą mieli na drobne wydatki) i jedno trafienie 9/10 z plusem (kupią jakiś odlotowy prezent "donkowi" :)
pzdr
Paulino,proszę Ciebie bardzo,kup maskotkę Hipcia i nie zapomnij dokarmiać mlekiem.Bo nie mogę przełamać pecha Pozdrawiam.
Wiem czemu nie było losowania Rosiecka nie zdążyła nałożyć majtek