Wpisy 905 293 – 905 392
22 kwietnia 2012 12:34 → 22 kwietnia 2012 13:26, 100 wpisów
Damian....wieloletni prezenter i lektor Telewizji Polskiej.Za młody jesteś żeby go pamiętać
Lila no chyba będę musiał jechac do mamy na obiad bo żonie oczywiście się nie chce
Lila.. .
Na Słowacji odpowiednik MM kosztuje....0,15 Euro. To dlaczego TS tak nas kantuje????
Na Słowacji odpowiednik MM kosztuje....0,15 Euro. To dlaczego TS tak nas kantuje????
Lila.. .
W Słowacji mają...Euro.. .
W Słowacji mają...Euro.. .
Lila tak ale ja Ci mówię ugotuj coś to owracasz kota ogonem i totalną olewkę robiasz
+ 20. . Jest....
*******************************8
*******************************8
Damian...ja za Ciebie zawsze wszystko płacę to Ty chociaż za obiad zapłacisz
Lila.. .
Daj mu na obiad....KOMARA.. .
Daj mu na obiad....KOMARA.. .
Lila.. .
Pogoń w diabły krwiopijce, będziesz miała...spokój.. .
Pogoń w diabły krwiopijce, będziesz miała...spokój.. .
Damian....na moje zachcianki wydaję swoje pieniądze ciężko pracujesz na swoje zachcianki chyba.Więcej wydajesz na nie niż zarabiasz a potem....Lila dołóż mi
Lila.. .
Damian...no nikt nie powiedział że,będzie lekkomusisz znaleźć sobie drugą pracę wtedy starczy Tobie na wszystko
Lila dobra dobra już mnie nie ułaskawiaj i nie pocieszaj jest jak jest
Damian....może mam Tobie jeszcze płacić za to że raczysz do domu na weekend przyjechać?
Damian...ale dziwnie na mnie patrzysz a że,ja Ciebie znam to już wolałam sama zapytać
Damian..sam sobie przygotuj i rozpalaj w końcu bo przy Tobie z głodu zdechnę
ale faza sprzedalem zlota za 800 zl i kupilem zdrapiki mistrzowski czy cos takiego za 1 zl kupilem ich 500 i wygralem chyba 36 po 1 zl 6 po 12 i 7 po 6 czyli rowno 150 zl czyli 350 do tylu i chyba godzina czasu na zdrapywanie i powiem wam ze jebac totolotka i i za reszcze tam za 200 zl kupilem kaskade i 25 zl tylko wygralem ***ica mnie bierze teraz nawet na fajki nie mam
Damian...no jestem cierpliwakurde nawet grilla nie umiesz rozpalić? Bosze za kogo ja wyszłam
no ja i sie w***i..m
ale jeszcze mam dwa zaklady multi na 14 dzisiaj zobaczymy :-)co bedzie
ale jeszcze mam dwa zaklady multi na 14 dzisiaj zobaczymy :-)co bedzie