Wpisy 90 501 – 90 600
22 stycznia 2010 21:01 → 22 stycznia 2010 22:36, 100 wpisów
m.dorotka>>>ja też nie przepadam a na czacie pustki.Wszystkich wywiało.:)
Lila,czy oglądałaś kiedyś film Wichrowe wzgórza z Ralph Fiennes.Dzisiaj będzie z tym aktorem film, Pająk,gdzie gra chorego umysłowo mężczyznę.
lila - ja jestem ciałem w domu przy mężu,duchem z Wami na multipasko :)
pozd
pozd
Film Avatar,który jest chyba z serii fantastycznej,pokazuje jak Harry Potter,że w modzie wymyślone historie.A tymczasem w rzeczywistości,ludzie nie potrafią zbudować nawet podwodnego miasta,a tym bardziej nigdy nie zaludnią kosmosu.Do końca świata będą uwięzieni na Ziemi i oglądać kosmos przez teleskopy.
W ten sposób zrozumieją,że istnieje Bóg,a oni są jedynie gościami na Ziemi i tylko na krótko.A technika jaką dysponują ma pewne granice.
hipopotan >>> proponuję Ci filmy "Zmierzch" i "Księżyc w Nowiu" - fajna saga - może taka trochę nierealna ale romans w tym filmie pierwsza klasa.
pozd
pozd
Setki planet i układów galaktycznych pokazuje jak mały jest człowiek.Jest ciekawe po co Bóg stworzył taki wielki wszechświat.Ja w kosmitów nie wierzę.
MAdzia77,filmy o których piszesz to chyba na dvd,bo w telewizji nie widziałem.
Lila ten wczorajszy film jest o wiele gorszy niż ten co pisałem.Inni aktorzy ,reżyser.
hipopotan>>>ten film wczoraj oglądałam pierwszy raz.Tego wcześniejszego nie widziałam.
hipopotan>>> nie wierzysz w kosmitów?
Szczerze Ci powiem,że ja też w nich nie wierzyłam do momentu kiedy nie znalazłam stronki multipasko.
Ale teraz już nie jestem taka pewna - bo chyba jednego tutaj spotkałam :)
pozd
Szczerze Ci powiem,że ja też w nich nie wierzyłam do momentu kiedy nie znalazłam stronki multipasko.
Ale teraz już nie jestem taka pewna - bo chyba jednego tutaj spotkałam :)
pozd
lila>>> to nic takiego słońce - samo życie,a człowiek przez całe życie jest zaskakiwany "nowymi faktami"
pozd
pozd
Madzia77,najbardziej dla mnie głupi są filmy,z cyklu strzelaniny i same efekty specjalne.Najciekawsze te ze znanymi aktorami ,które powstawały dawniej i psychologiczne.Np Gladiator jest dobry,ale czasem trzeba wyłączyć myślenie.Bo jak się myśli to niektóre sceny są niemożliwe.
A podobno kosmici porywają kobiety do eksperymentów.Dlatego jak ktoś w nich wierzy,niech uważa.Latają w spodkach i dzielą się podobno na rasy.Jedni łagodni,drudzy nieżyczliwi do ludzi.
Kosmici są potrzebni,bo bez nich nie rozwijała się by fantastyka,a tak powstały różne ciekawe filmy o obcych.
Lila dlaczego skarbonki na pieniądze mają kształt świnek,a nie np. ufoludków?
hipopotan>>> myślę,że jest to jedno z pytań które należało by zadać kosmicie!!!
pozd
pozd
Lila,na kuponie połączyłem 16z70ką.Tylko czy maszyna je da,czy się zbuntuje.Na dodatek gram na 7ki.
Te losowania przypominają mi film bunt maszyn,bo losują ale ciągle nie moje zestawy liczb.
Madzia77,godzina 0,coraz bliżej więc zdradzę jeszcze jedną z moich liczb 39.
Co się dzieje bo nie mogę zobaczyć losowania. Czy to wina mrozów czy jakiś kolejny przekręcik
widział ktoś loswanie?????????bo u mnie była tylko czarna plama
stawiam na przekręt...zima nie straszna.jak drogowcy nawet rade dają
Chyba ktoś shakował multipasko, na moment. Albo sie serwer powiesił, w dziwny sposób.
Nie było kochani nie było co to ma być?
dzisiejsze losowanie oglądali tylko wybrańcy: Miro, Zbycho, Grzechu i Rychu...
pzdr
pzdr
na stronie lotto też nie było nic
Chyba że wariat Wieleba wyskoczył jak pajac w cyrku i zderzył się z kamerzystą...stąd ta czarna plama
lila mam ten sam problem
No to teraz koncert życzeń.Podawajcie jakie chcecie zaraz się zsumuje i każdy cos trafi.
xelom------->
ale numer z tym losowaniem 07 zgłaszam się :-)
ale numer z tym losowaniem 07 zgłaszam się :-)
kolejny przekręt lotto...za duzo pewnie było wygranych --ani na multipasco ani na gównej lotto nie bylo losowania,tylko czarna plama
a na tvp info leciało to losowanie??????
Losowania nie było, bo nie miał kto czytać wyników, bo Miro ma chrypkie...
POnownie przekręcik POnownie wykręcik POnownie zakręcik
a plebs niech czeka
a plebs niech czeka
22.00
4,7,15,19,25,26,30
36,38,39,42,44,48,56
59,60,65,66,69,74 (36)
4,7,15,19,25,26,30
36,38,39,42,44,48,56
59,60,65,66,69,74 (36)
Lila >>> widzisz to Twoja wina :):):)
Postawiłaś 1.000.000 PLN na "trójki" i jedną z nich wylosowali,ale nie chcieli podzielić sie z Tobą wygraną
13.500.000 PLN,więc nie pokazali losowania.
Teraz to wymyślą takie liczby żebyś nie wygrała :):):)
Pzdr :):):)
Postawiłaś 1.000.000 PLN na "trójki" i jedną z nich wylosowali,ale nie chcieli podzielić sie z Tobą wygraną
13.500.000 PLN,więc nie pokazali losowania.
Teraz to wymyślą takie liczby żebyś nie wygrała :):):)
Pzdr :):):)
dobre he he he
z powodu mrozów zniszczeniu uległa maszyna losująca i niestety
20-tka jej dzieci kulek...uprzejmie przepraszamy wszystkich
grających,prosimy o podtarcie sobie wiadomej części ciała
swoimi kuponami:)
20-tka jej dzieci kulek...uprzejmie przepraszamy wszystkich
grających,prosimy o podtarcie sobie wiadomej części ciała
swoimi kuponami:)
Kurna chata, nie dosyć że późno losowanie to jeszcze w ciula lecą.Żenada
W związku ze śledźctwem komisja hazardowa utajnia wyniki losowań do odwołania.
Hipciu: Koniec nastąpi jutro ! Nasi już są na miejscu ;))) Protest zaczyna się jutro w samo południe. A dziś TS protestuje przeciw temu protestowi ;)))
slavo >>>> za szybko spisałeś wczorajsze wyniki z 22 :):):)
to ze byla czarna dzura to nieznaczy ze dzisaj robia nas w chuja bo robia nas w h codziennie ale cotam niema jak adrenalinka przed losowaniem i oczywisce po
to jakies przegiecie nie dosc ze maja z nas kase to jeszcze nas traktuja jak zło konieczne
Wyniki Są następujące ... wylosowano 20 liczb ale nie wiadomo kiedy i jakich :))))
Już ledwo na oczy widzę,pomyliłem daty:)))))))))
Ale sobie do zeszytu już wpisałem.:)))
Ale sobie do zeszytu już wpisałem.:)))
podajcie wyniki bo nie ma jeszcze na stronie