Wpisy 903 581 – 903 680
21 kwietnia 2012 11:36 → 21 kwietnia 2012 13:01, 100 wpisów
Hello
"W USA czeka nagroda......1 ooo o0o dolarów, dla tego, co potrafi udowodnić, że przy pomocy jasnowidzenia można wytypować liczby do ...lotto.. ."
jeśli nawet się uda i wytypuje to powiedzą że fart i każą udowodnić i jeszcze raz podać.
"W USA czeka nagroda......1 ooo o0o dolarów, dla tego, co potrafi udowodnić, że przy pomocy jasnowidzenia można wytypować liczby do ...lotto.. ."
jeśli nawet się uda i wytypuje to powiedzą że fart i każą udowodnić i jeszcze raz podać.
Lila.. .
Monet.. .
To proste...zadanie.. .
To proste...zadanie.. .
lila..........w jednej minucie świeci słońce, w drugiej leje deszcz.....
lila....powiedziałabym Ci jedno powiedzonko o planowaniu ale zmilczę
kathy...znam jednoJak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to przedstaw mu swój plan
Kochani......
pozdrowienia dla wszystkich od Emerytki
dojechała na miejsce....wraca do nas za miesiąc...ale będzie myslami z nami.....
pozdrowienia dla wszystkich od Emerytki
dojechała na miejsce....wraca do nas za miesiąc...ale będzie myslami z nami.....
pięknaja..miała dzisiaj jechać w pewne miejsce i co? i się zesrałoMokro,pochmurno ogólnie do dupy
Lila...bzdura...
ja Ci mówię ZMIEŃ miejsce tylko......
W Szczecinie
ja Ci mówię ZMIEŃ miejsce tylko......
W Szczecinie
Lila ale masz dzisiaj zły humor ciągle się wściekasz a ja tego nie lubię
Damian..takie rozlazłe ciapciowate córunie mamuni ,wazeliniary to SE w Waeszafffce poszukaj
Damian..jak mam mieć dobry humor jak szlajasz się gdzieś i wracasz nad ranem
Pokory?Pokora poszła na spacer ostatnimi czasy.Zapracowany? Aha tak to się teraz nazywa?Spełniasz się no proszę,zawodowao aaaaaaa Bardzo ciekawe
Damian..jak 4 nad ranem to dla Ciebie wieczór to ja pitoleI nie pij tyle więcej bo się Tobie godziny ***olą
Hiszpania...17.
Włochy......17.
Rumunia.....17.
Warszawa....17.
Damian...właśnie że,nic nie wypominam tylko mnie obudziłeś Dzisiaj masz embargo ,won na kanapę
Lila wszedłem po cichaczu przecież ale Ty masz wyczulony słuch jak zwykle