Wpisy 903 315 – 903 414
20 kwietnia 2012 23:29 → 21 kwietnia 2012 04:37, 100 wpisów
bellcia...lila.....ja sie dokładnie nie spytałam jak to z tym nabiałem ale jutro obiecuję się douczyć
w mini też mi się zacięło
trójczyny to nawet najstarsi indianie nie pamiętają
trójczyny to nawet najstarsi indianie nie pamiętają
moja kolektorka mówi że to cisza przed burzą
taaaaaa.....tak ich już szkolą
taaaaaa.....tak ich już szkolą
dobranoc bracia i siostrywcześnie piątek zacząłemczas na
zakon...jak by Ci kobita wszystkie pieniądze wynosiła do ŻB to też byś s***olił
consi...dobranoc
Dobra ja tez spadany
Coś czuję że,będę miała ubaw jak nigdy
kathy.....
bella....
zakon....
anzu...
profesorze...
Coś czuję że,będę miała ubaw jak nigdy
kathy.....
bella....
zakon....
anzu...
profesorze...
Lila...dobranoc
bellalilazakonprof
zakon...narka dobranoc
anzu...bardzo dobrzenic mi tak humoru nie poprawia jak zbuntowany anioł
bella...dobranoc
dobra spadam i jadobranoc do jutra
narka wszystkim
dobranoc ludziki
bellcia......jak nie spróbujesz , nie bedziesz wiedziec
bellcia......jak nie spróbujesz , nie bedziesz wiedziec
anzu
i co ?
zapisałeś i nie publikowałe nigdzie, jakieś tajne 25 liczb ?
i co ?
zapisałeś i nie publikowałe nigdzie, jakieś tajne 25 liczb ?
R36..po co ...były by to oboki a wiemy, że one wchodzą prawie zawsze
ja na sekundę ..witam 5/10 i 3/5
dalej internet z tel. i coraz mniej darmowego..musze dociągnac do poniedziałku..
papa schodze z czat papa wszytkim
nie odpowiem na powitania
dalej internet z tel. i coraz mniej darmowego..musze dociągnac do poniedziałku..
papa schodze z czat papa wszytkim
nie odpowiem na powitania
Robal zawsze podchodziłem do tego z dystansem ale jak patrzę od kilku dni na mapki na te kilka kominów jednocześnie to mnie krew zalewa
emeryt-z tych remisow co podałes wczesniej blokami by sie opłacało cos zagrac?
anzu
ja, to mam, jak słyszę "w jokerze wystarczy tylko jedna liczba"
A w losowaniu dziwi mnie, że podchodzi do tego ustrojstwa, jak do bomby, tam widać taką, jakby cienką czerwoną linię ...
"wojny gwiezdne" są sprzed jakichś 30-u lat ?
I jak ta jakaś księżniczka wtedy wypintalała z takiej jakiejś kostki nawijała swoją kwestię - normalnie, jak żywa...
Robiło wrażenie, nie ?
ja, to mam, jak słyszę "w jokerze wystarczy tylko jedna liczba"
A w losowaniu dziwi mnie, że podchodzi do tego ustrojstwa, jak do bomby, tam widać taką, jakby cienką czerwoną linię ...
"wojny gwiezdne" są sprzed jakichś 30-u lat ?
I jak ta jakaś księżniczka wtedy wypintalała z takiej jakiejś kostki nawijała swoją kwestię - normalnie, jak żywa...
Robiło wrażenie, nie ?
Yocia
neta Ci oddadzą, albo /może nawet szybciej / się nachapiesz, to zbiorczo wszystkim/ch
neta Ci oddadzą, albo /może nawet szybciej / się nachapiesz, to zbiorczo wszystkim/ch
max - tą 13 niepotrzebnie dales, a 38 no niestety, ale i tak się cieszę, bo podalem idealnie wystarczylo spisać
krys ...no 13 zamieniło się na 31 już raz mnie tak zrobiły na 14 dałem 13 a weszło 31 a na 22 dałem 31 weszła 13 i znowu to samo
krys ..no tak pamiętam zwróć uwagę nie potrzebnie do tej 8 dodałem 12/13/14 ...mogło być wyżej ...
max - no tak wyszlo, fajne te liczby byly, ale jeszze nie raz wygram
max - szkoda, że nie wyslales tej trójeczki, chociaz ja bym sie cieszyl ze skorzystales heh
krys ...bo nie wiem skąd wyszła mi ta 13 bo 38 jeszcze jeszcze przeboleje bo lubi z 21 chodzić ...ale też trafiłem 13/21/33 jako trójkę cała ..nie wiem ...dobra było minęło
max - 21 też była pewna...moglem sie nawet pokusic o 6/6 jak i 7/7 gdybym wysylal...
krys ..mogliśmy poszaleć wczoraj a dzisiaj zamiast topić smutki być ale to rąbali górale na skale