Wpisy 902 117 – 902 216
20 kwietnia 2012 12:11 → 20 kwietnia 2012 13:46, 100 wpisów
Ja tam zdradzę płody mojej umysłu, bo już wysłane więc wola niebios i skrzypce :
1,40,41,47,50,60,66,76,79,80
5,22,37,53,55,69,72
2,24,33,46,49,51,74
2,5,7,35,53,55,69,80
2,5,7,37,38,72,76,80
Przy czym dwa ostatnie to dzieło mojej mamusi, którą zaraziłam hazardową hobby
1,40,41,47,50,60,66,76,79,80
5,22,37,53,55,69,72
2,24,33,46,49,51,74
2,5,7,35,53,55,69,80
2,5,7,37,38,72,76,80
Przy czym dwa ostatnie to dzieło mojej mamusi, którą zaraziłam hazardową hobby
zakon
a mi wczoraj coś odbiło , bo w sumie nie typuję, a już zwłaszcza 10/10, ale - wlepiłem w /typowanie - oczywiście była wysłana - i ...
bez wysiłku
lila
pytałaś o jakąś fajną ? A coś trzydziestek może być ?
a mi wczoraj coś odbiło , bo w sumie nie typuję, a już zwłaszcza 10/10, ale - wlepiłem w /typowanie - oczywiście była wysłana - i ...
bez wysiłku
lila
pytałaś o jakąś fajną ? A coś trzydziestek może być ?
Hobbysta
Lila.Witaj
tak to leciało -
wyskakiwać, bałagan, jakąś pewną, zaczynam kurna, jak wszyscy
ja dzisiaj wysyłałem z przeszkodami
dobre duszki pomogły
wyskakiwać, bałagan, jakąś pewną, zaczynam kurna, jak wszyscy
ja dzisiaj wysyłałem z przeszkodami
dobre duszki pomogły
wpadłam do Was na ....przerwe se zrobiłam
wszystkich nie całowanych jeszcze
nie ściskanych
nie witanych jeszcze dzisiaj
wszystkich nie całowanych jeszcze
nie ściskanych
nie witanych jeszcze dzisiaj
Robalku...miałam nadzieję że,ktoś poda coś konkretnego i wyślę ale już mi się nie chcę iść do żb
Robal
Kto się ośmielił Ci przeszkodzić??
Kto się ośmielił Ci przeszkodzić??
Lila....no widzisz....
okazuje się, że jednak nie witałam? ojjjj ten ....pesel
Noooo to jeszcze raz
okazuje się, że jednak nie witałam? ojjjj ten ....pesel
Noooo to jeszcze raz
lila, no czaję, czaję, ale - ja napisałem, że coś wyślę - a przecież -nie wysłać, a się wturla, to odgryźć sobie coś można
e46
sks, kurna, sks
e46
sks, kurna, sks
A ginko wypite i nie zakupione.
Robal.
A byłoby szkoda??
A byłoby szkoda??
lila - wydaje mi się , że nie grasz na takie -> jedna jest z > 40-u
e46
no w tym wypadku, to już tak
e46
no w tym wypadku, to już tak
Robalku..Ty mi tu nie kombinuj Tylko podaj 3 liczby i idę się puścić
Robalku.Ale mnie nie chodziło o TS.
No ja bym optowała przy 37/72/75 bo lubią padać z 5 a jak ta jest na nie no i mój pupil 53,55,69, ale co ja tam wiem o typowaniu trójek
Robal
No można założyć, że 28 pójdzie do powtórki jakimś cudem i będzie cud miód i ultramaryna bo te trzy cyferki tworzą taki towarzyski trójkącik
No można założyć, że 28 pójdzie do powtórki jakimś cudem i będzie cud miód i ultramaryna bo te trzy cyferki tworzą taki towarzyski trójkącik
emeryt
Pierwsza trójeczka to mój dzisiejszy faworyt, choć racjonalnie nie wyjaśnię dlaczego akurat ona. Wpadła mi w czoraj w oko. Natomiast pozostałe śpiochy kosztowały mnie tyle kasy i , że je sobie odpuszczam
Pierwsza trójeczka to mój dzisiejszy faworyt, choć racjonalnie nie wyjaśnię dlaczego akurat ona. Wpadła mi w czoraj w oko. Natomiast pozostałe śpiochy kosztowały mnie tyle kasy i , że je sobie odpuszczam
medea76 - ja gram dzis palcem po wodzie
wczoraj zagrałem w LOTTO dla kultury, dla kurtuazji
jak zostałem obdarowany takim złotym słonikiem
a pytałas o takiego słonika ?
wczoraj przyniósł mi szczęście
wczoraj zagrałem w LOTTO dla kultury, dla kurtuazji
jak zostałem obdarowany takim złotym słonikiem
a pytałas o takiego słonika ?
wczoraj przyniósł mi szczęście
mirnam....błąd......
to się robi tak...idzie sie towarzysko do kolektury....
tam dostajesz prezent......
a wtedy kulturalnie grasz i masz
że u mnie same baby w kolekturach
to się robi tak...idzie sie towarzysko do kolektury....
tam dostajesz prezent......
a wtedy kulturalnie grasz i masz
że u mnie same baby w kolekturach
a ja dostałam cukierka Kasztanka....czy to się liczy kol. pieknaja?
kathy....
chyba nie.....kasztanki szczęścia nie roznoszą.....
a poza tym do kolektury poszłaś zagrać......
a to trzeba iść towarzysko......
chyba nie.....kasztanki szczęścia nie roznoszą.....
a poza tym do kolektury poszłaś zagrać......
a to trzeba iść towarzysko......
emeryt
U mnie nikt mi słonika nie proponował Małpy pochowali dla siebie. To chyba coś podobnego jak sytuacja z zdrapkami. Z rozbawieniem czytam porady jednego z chatowiczów (gg ???) o tym, że to trzeba paczki obserwować . U mnie zawsze zdrapki są porozpakowane po kilka paczek gdy jest ich kilka to przed sprzedażą dołącza się je i miesza z nową paczką a w kilku przypadkach prośba o możliwość samodzielnego wyboru traktowana jest jako fanaberia. Jednym słowem co kraj to obyczaj
U mnie nikt mi słonika nie proponował Małpy pochowali dla siebie. To chyba coś podobnego jak sytuacja z zdrapkami. Z rozbawieniem czytam porady jednego z chatowiczów (gg ???) o tym, że to trzeba paczki obserwować . U mnie zawsze zdrapki są porozpakowane po kilka paczek gdy jest ich kilka to przed sprzedażą dołącza się je i miesza z nową paczką a w kilku przypadkach prośba o możliwość samodzielnego wyboru traktowana jest jako fanaberia. Jednym słowem co kraj to obyczaj
Moja debiutantka w multi wybrała sobie takie cyferki, choć ich nie skreśliła bo jej rozsądek wrócił zanim utopiła kolejne parę złotych w TS : 1,16,24,33,38,43,54,57,64,65,76. Wiadomo już od czasów Dyzmy, że debiutanci mają szczęście więc proszę nie krępować
pieknaja
Niestety nie przynajmniej w tym kontekście słowa "przyjaźń". Muminek mój ukochany bo jedyny mówi, że dobrze iż komuna upadła bo ja z moim upośledzonym genem kombinatorykus polonus vulgaris to bym w tamtym ustroju z głodu umarła
Niestety nie przynajmniej w tym kontekście słowa "przyjaźń". Muminek mój ukochany bo jedyny mówi, że dobrze iż komuna upadła bo ja z moim upośledzonym genem kombinatorykus polonus vulgaris to bym w tamtym ustroju z głodu umarła
medea....
ano widzisz....
nie licz więc na wygraną za bardzo...słonika też NIE dostaniesz
ano widzisz....
nie licz więc na wygraną za bardzo...słonika też NIE dostaniesz
Kathy.
Przeczytałam "leżę"i
Przeczytałam "leżę"i
emerytko
lezę...znaczy człapię się...znaczy przebieram nogami..znaczy idę
lezę...znaczy człapię się...znaczy przebieram nogami..znaczy idę
Kathy.
Wiem,wiem,tylko źle przeczytałam.Nowe bryle.
Wiem,wiem,tylko źle przeczytałam.Nowe bryle.
Medea.
Zdarza mi się w zimie.
Zdarza mi się w zimie.
Ja tu się nastawiłam na ciężką , bo ludzi umówiło się na spotkania niezły tłumek a od prawie dwóch godzin siedzę i czekam Są chwile gdy żałuję, że nie możemy pobierać choćby symbolicznych kaucji przy umawianiu na spotkania. A potem jak kończę pracę czyt. o 17.55 to pod drzwiami czarno i każdy po poradę "na wczoraj"
medea
- dlaczego piszesz do mnie o 28-ce ? - 902152
to w kontekście jakich trzech ?
- dlaczego piszesz do mnie o 28-ce ? - 902152
to w kontekście jakich trzech ?
Ja mam p. Anię i p. Basię,która wystukała komuś 6/6 w lotto.
robal
Torsan jeśli dobrze pamiętam zaproponował trójeczkę 14,44,72 a ty rzuciłeś uwagę o 14 za burtą, więc zaproponowałam alternatywę czyli powtórkę 28, bo taki zestawik już się kilka razy całkiem niedawno pojawił. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne
Torsan jeśli dobrze pamiętam zaproponował trójeczkę 14,44,72 a ty rzuciłeś uwagę o 14 za burtą, więc zaproponowałam alternatywę czyli powtórkę 28, bo taki zestawik już się kilka razy całkiem niedawno pojawił. Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne
Najbardziej rozbroił mnie kiedyś jeden z najbogatszych ludzi w moim powiecie, który wparował mi do pokoju właśnie w piątek tuż przed 18.00, rzucił na biurko grubaśną teczkę papierów i zażądał pomocy w sporządzeniu kasacji w sprawie gospodarczej za prawie 200 tys., której termin złożenia upływał we ... wtorek. No bo w sądzie mu powiedzieli, że u nas jest prawnik za darmo dla osób których nie stać na adwokata. Normalnie gościa pogięło Oszczędny "biedaczek" się znalazł
pięknaja -
nie warto, mimo wszystko - nie warto - tak sądzę, tak mi się wydaje
nie warto, mimo wszystko - nie warto - tak sądzę, tak mi się wydaje
pięknaja
Jakaś amerykańska dziennikarka robiła taki eksperyment społeczny żyjąc przez dłuższy czas jako facet ba nawet podrywała kobitki. Operacji nie zrobiła, ale miała podobno predyspozycje czyli męski typ urody no i dobrych speców od charakteryzacji. Wyniki owej zabawy nie napawają radością jeśli chodzi o to jak często myślimy i postępujemy zgodnie z stereotypami płciowymi.
Jakaś amerykańska dziennikarka robiła taki eksperyment społeczny żyjąc przez dłuższy czas jako facet ba nawet podrywała kobitki. Operacji nie zrobiła, ale miała podobno predyspozycje czyli męski typ urody no i dobrych speców od charakteryzacji. Wyniki owej zabawy nie napawają radością jeśli chodzi o to jak często myślimy i postępujemy zgodnie z stereotypami płciowymi.
no nie mrugaj - to pewien zamęt wprowadza - po prostu moim zdaniem - Wy - kobiety macie przegwizdane, cała p r a w i e historia ludzkości itd itd o tym świadczy, ale są też c h y b a plusy ?
R_.....pewnie, ze są.....
I to jak wiele....
o np. na czacie można kwiatki dostac....hihihi
I to jak wiele....
o np. na czacie można kwiatki dostac....hihihi
40,41,50,79,80
12,40,41,62,63
3,10,12,15,30,51,67,69
.....
ta emotkasama się podczepiła....
czyżby znak jak bedize po???
czyżby znak jak bedize po???