Wpisy 902 040 – 902 139
20 kwietnia 2012 11:10 → 20 kwietnia 2012 12:34, 100 wpisów
Gdy skończyłem 65 lat, poszedłem do ZUS, żeby złożyć podanie o emeryturę, niestety zapomniałem wziąć z domu Legitymację ubezpieczeniową, więc powiedziałem panience w okienku, że wrócę później.Panienka na to: proszę rozpiąć koszulę.
Gdy to zrobiłem panienka powiedziała: te siwe włosy na pana piersi są wystarczającym dowodem na to, że jest Pan w wieku emerytalnym.
Nie musi Pan przynosić legitymacji.Gdy opowiedziałem o tym żonie, ona powiedziała: Powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś dostał też rentę inwalidzką...
Gdy to zrobiłem panienka powiedziała: te siwe włosy na pana piersi są wystarczającym dowodem na to, że jest Pan w wieku emerytalnym.
Nie musi Pan przynosić legitymacji.Gdy opowiedziałem o tym żonie, ona powiedziała: Powinieneś był spuścić spodnie. Wtedy byś dostał też rentę inwalidzką...
Kasiu ..zaraz jakis Pan nie wytrzyma i za przedmiotowe potraktowanie będzie..
zuza ty
Kathy a Twoje 25?
panoramix...witanko
Zona mówi do męża: kochanie jutro jest rocznica naszego ślubu, jak ją uczcimy?
mąż na to: może minutą ciszy?
mąż na to: może minutą ciszy?
Oj podziel się z sąsiadką bo pustkę mam dziś w głowie
witam wszystkim poda ktoś jakąś ładna 3?
podzele się z Wami tajniacką tajemnicą pusciłem się w mm tylko nikomu ani słowaaaa
panoramix... ?? O co chodzi
tczewianko..ja chętnie....ale nie chcialbym być przyczyną Twojej późniejszej
Lila....
Kasiu ..nie....fryzura się psuje...
Kasiu ..nie....fryzura się psuje...
monia.... chciałaś ładną 3 to napisałem 3 najładniej jak lapti potrafi
lila
kathy, nie mam o co się obrażać, kiedy ktoś pyta mnie o wiek, zawsze odpowiadam, a na ile wyglądam? ja zawsze mam 18+,
kathy, nie mam o co się obrażać, kiedy ktoś pyta mnie o wiek, zawsze odpowiadam, a na ile wyglądam? ja zawsze mam 18+,
panoramix... ha ha ha. Ty dobrze wiesz, że nie o to chodziło.:-p
ale mam dzisiaj luzik,szefunio juz nas opuścił, a myszy tańcują, w końcu to piątek
chyba się wymkne przed 14 do domciu, wczoraj harowałam cały dzień14 godzin....to przegięcie i dzisiaj
zuza...jak masz taką możliwość to pewnie że,się wymknij.Ile można pracować.Robota to głupota
lila, to z ciebie też ranny ptaszek, ja już 8.00 zaliczyłam, wysłałam, chyba zawsze jestem pierwsza
dobra, znikam, wlecę na 14, jeszcze na obiadek coś wymyślę, może kaszana?
Witam wszystkich ponownie. Seans tortur zakończony a delikwentka jest już urzędnikiem samorządowym całą gębą. Co prawda ślubowanie musiałyśmy jako komisja odebrać bez godła na ścianie, bo nasz pan złota rączka zapomniał zawiesić, ale prywatnie uważam, że ta cała pompa przewidziana w ustawie to taka trochę śmieszna jest
Lila
Szkoda tylko, że nie poczekałam z wizytą w kolekturze na twój kominikach w sprawie pierwszej 40, która jak się wydaje prawie w całości będzie na nie . Cóż mądry polak po szkodzie.
Pozdrawiam takze tych wszystkich których pojawianie się na chacie mi umknęło równie gorąco jak zwykle
Lila
Szkoda tylko, że nie poczekałam z wizytą w kolekturze na twój kominikach w sprawie pierwszej 40, która jak się wydaje prawie w całości będzie na nie . Cóż mądry polak po szkodzie.
Pozdrawiam takze tych wszystkich których pojawianie się na chacie mi umknęło równie gorąco jak zwykle
Ja tam zdradzę płody mojej umysłu, bo już wysłane więc wola niebios i skrzypce :
1,40,41,47,50,60,66,76,79,80
5,22,37,53,55,69,72
2,24,33,46,49,51,74
2,5,7,35,53,55,69,80
2,5,7,37,38,72,76,80
Przy czym dwa ostatnie to dzieło mojej mamusi, którą zaraziłam hazardową hobby
1,40,41,47,50,60,66,76,79,80
5,22,37,53,55,69,72
2,24,33,46,49,51,74
2,5,7,35,53,55,69,80
2,5,7,37,38,72,76,80
Przy czym dwa ostatnie to dzieło mojej mamusi, którą zaraziłam hazardową hobby
zakon
a mi wczoraj coś odbiło , bo w sumie nie typuję, a już zwłaszcza 10/10, ale - wlepiłem w /typowanie - oczywiście była wysłana - i ...
bez wysiłku
lila
pytałaś o jakąś fajną ? A coś trzydziestek może być ?
a mi wczoraj coś odbiło , bo w sumie nie typuję, a już zwłaszcza 10/10, ale - wlepiłem w /typowanie - oczywiście była wysłana - i ...
bez wysiłku
lila
pytałaś o jakąś fajną ? A coś trzydziestek może być ?
Hobbysta
Lila.Witaj
tak to leciało -
wyskakiwać, bałagan, jakąś pewną, zaczynam kurna, jak wszyscy
ja dzisiaj wysyłałem z przeszkodami
dobre duszki pomogły
wyskakiwać, bałagan, jakąś pewną, zaczynam kurna, jak wszyscy
ja dzisiaj wysyłałem z przeszkodami
dobre duszki pomogły
wpadłam do Was na ....przerwe se zrobiłam
wszystkich nie całowanych jeszcze
nie ściskanych
nie witanych jeszcze dzisiaj
wszystkich nie całowanych jeszcze
nie ściskanych
nie witanych jeszcze dzisiaj
Robalku...miałam nadzieję że,ktoś poda coś konkretnego i wyślę ale już mi się nie chcę iść do żb
Robal
Kto się ośmielił Ci przeszkodzić??
Kto się ośmielił Ci przeszkodzić??
Lila....no widzisz....
okazuje się, że jednak nie witałam? ojjjj ten ....pesel
Noooo to jeszcze raz
okazuje się, że jednak nie witałam? ojjjj ten ....pesel
Noooo to jeszcze raz
lila, no czaję, czaję, ale - ja napisałem, że coś wyślę - a przecież -nie wysłać, a się wturla, to odgryźć sobie coś można
e46
sks, kurna, sks
e46
sks, kurna, sks
A ginko wypite i nie zakupione.
Robal.
A byłoby szkoda??
A byłoby szkoda??