Wpisy 901 640 – 901 739
20 kwietnia 2012 00:14 → 20 kwietnia 2012 02:08, 100 wpisów
majklasz przy takiej trafnosci wlaczyla by sie blokada regulaminowa
I to jak byłoby więcej wygranych to się dzielą już tą maksymalną pulą 25 000 000
Pasko > chodzilo mi o dziesiątki w liczbie mnogiej TS zabezpieczyl sie przed bankructwem w regulaminie jest z tego co pamietam 25 000 000zł na 10z10 i 100 000 000zł na 10z10 PLUS
dokładnie
i napisaliby - "dziś klientów od 10/10 - nie obsługujemy "
i napisaliby - "dziś klientów od 10/10 - nie obsługujemy "
100 max moze byc po 10/10 pozniej to juz tylko iloraz zostaje
3. W przypadku, gdy w danym losowaniu Multi Multi Plus dla trafionych 10 z 10 typowanych liczb
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
stwierdzona łączna kwota na wszystkie wygrane tego stopnia przekroczy kwotę 100.000.000 (słownie:
sto milionów) złotych, wysokość wygranej pieniężnej dla jednego zakładu w tym stopniu oblicza się jako
iloraz kwoty 100.000.000 (słownie: sto milionów) złotych podzielonej przez liczbę zawartych zakładów,
w których stwierdzono wygrane z trafionymi typowaniami 10 z 10 liczb, z uwzględnieniem krotności
stawki dla tych zakładów.
ciekawy jaki jest limit za 4/4 może 1000? to by były jajca jakby przekroczyl ktos. cala progresja poszla by....
przychodzi jakis chlop do kolektury z 4/4 na kuponie i dostaje powiedzmy zamiast 84zł to 74,60zł
przychodzi jakis chlop do kolektury z 4/4 na kuponie i dostaje powiedzmy zamiast 84zł to 74,60zł
ktoś zajarzył, bo - tego nie było na początku...
limit jest na te tak zwane "wysokie"
dobranoc
limit jest na te tak zwane "wysokie"
dobranoc
żela ...krs był dzisiaj równo z nami ... a mnie to możesz lać kiedy tylko chcesz to dla mnie taki relax
jociu ... dobrej nocki ale jutro już normalnie ...bo tany tany będzie
krys ...ja wiem że Ty masz tam tajniaki takie ..pewniaczki nie typujesz w profilu
max - hehe, ciekawe w profilu nie..czasami coś tam na czat wpiszę i tyle ;P
krys ...było dla wszystkich ...zostało nas dwóch żelka nie może ... torsan za młody
max - ostatnio 5/5 przeszla mi kolo nosa wyslalem w środe wieczorem, a weszla na nast. losowanie...ta sama i dodatkowo 3/3..
krs ...mam to samo że za 2 dni wchodzi to co miałem wytypowane
Zelak ...nie możesz już ...
Zelak ...nie możesz już ...