Wpisy 900 440 – 900 539
19 kwietnia 2012 12:45 → 19 kwietnia 2012 13:57, 100 wpisów
Lila
Dokładnie powiedzmy. Przecież przy tej całej chemii w spożywce nie wiadomo czy to nie są paluchy serowe po operacji
Dokładnie powiedzmy. Przecież przy tej całej chemii w spożywce nie wiadomo czy to nie są paluchy serowe po operacji
Monet...a Ty co?? jaja se robisz??
już pięć razy podawałam TE na 14.00
już pięć razy podawałam TE na 14.00
monet
Tak w dalszej perspektywie to chodziło za mną :
3,8,21,27,34,51,61
4,13,14,17,30,38,42,43,44,58,68
Ale z braku środków na kupony skupiłam się na wcześniejszych pomysłach
Tak w dalszej perspektywie to chodziło za mną :
3,8,21,27,34,51,61
4,13,14,17,30,38,42,43,44,58,68
Ale z braku środków na kupony skupiłam się na wcześniejszych pomysłach
Ciekawe, czy sie...sprawdzi.. .
Dzisiaj lub w sobotę powinni w TS wylosować ...duże liczby.. . Pierwszą liczbą powinna być liczba...21, lub...23.. .
Dzisiaj lub w sobotę powinni w TS wylosować ...duże liczby.. . Pierwszą liczbą powinna być liczba...21, lub...23.. .
kathy
Z racji oparów okultyzmu panujących od jakiegoś czasu w tym miejscu proszę nie liczyć po rosyjsku, bo ja pracuję w poważnej instytucji i moi przełożeni mogą nie zrozumieć czemu gdaczę lub robię streaptis
Z racji oparów okultyzmu panujących od jakiegoś czasu w tym miejscu proszę nie liczyć po rosyjsku, bo ja pracuję w poważnej instytucji i moi przełożeni mogą nie zrozumieć czemu gdaczę lub robię streaptis
kathy
litości ja z pokolenia, które z zapartym tchem śledziło karierę Kaszpirowskiego
litości ja z pokolenia, które z zapartym tchem śledziło karierę Kaszpirowskiego
Medea.. .
Tu chodzi o....Lotto.pl. Do.... Multichołoty nie typuje liczb.. .
-------------------------------------------------
/Moja nazwa mm.{{hura}/.}
Tu chodzi o....Lotto.pl. Do.... Multichołoty nie typuje liczb.. .
/Moja nazwa mm.{{hura}/.}
Mnie tam 18 nie przeszkadza tylko to byłaby niesprawiedliwość po wczorajszej klęsce dwójeczki 18-26
medea.....co czyżby? Jaka osoba?nie ma nie było i nie będzie.kto? Gdzie? Nie wspominaj nawet bo wywołasz wilka z lasu
wedrowca
Dziękuję za wyjaśnienie acz nazwą gry czuję się jakby trochę dotknięta z uwagi na mój udział w niej
Dziękuję za wyjaśnienie acz nazwą gry czuję się jakby trochę dotknięta z uwagi na mój udział w niej
Lila
medea....ja mam na dole sąsiadkę i na dodatek się jąka,która w czasach kaszpirowskiego cierpiała na hemoroidy......do dzisiaj pekam ze przypominając sobie jej reakcje, jak on mówi: a teraz przyłóżcie bolące miejsce do telewizora
kathy
A nie ma ona czasem flaszki wody od tego magika z programu "Ręce które leczą", bo to pewnie ma niezłą wartość kolekcjonerską
A nie ma ona czasem flaszki wody od tego magika z programu "Ręce które leczą", bo to pewnie ma niezłą wartość kolekcjonerską
medea..ona wciąga wszystko..musiałoby byc pod wielkim prądem żeby sie uchowało
Medea.. .
Na tyle sposobów można wylosować 20 liczb z 80.
20 z 80 = 3 535 316 142 000 000 000.
Na tyle sposobów można wylosować 20 liczb z 80.
20 z 80 = 3 535 316 142 000 000 000.
kathy
Rozumiem, że koneserka szczególnie szampana na papierówkach i koktailu na jagódkach oraz wersji soku z brzozy dla dorosłych
Rozumiem, że koneserka szczególnie szampana na papierówkach i koktailu na jagódkach oraz wersji soku z brzozy dla dorosłych
wedrowca
Ale typowanie 6 z 49 liczb jest znacznie trudniejsze. Mi w Lotto przychodzi na przykład na myśl taka szóstka do Lotto - 4,13,21,23,30,46. Jednak w Lotto nie gram bo szczególnie ostatnio gdy sporą kwotą wspomogłam rozwój sportu przez TS
Ale typowanie 6 z 49 liczb jest znacznie trudniejsze. Mi w Lotto przychodzi na przykład na myśl taka szóstka do Lotto - 4,13,21,23,30,46. Jednak w Lotto nie gram bo szczególnie ostatnio gdy sporą kwotą wspomogłam rozwój sportu przez TS
Pięknaja..
Ja jaja?
Nomam.
Pani z autoubezpieczenia się przypomniała.
A mietki to oni sobie tam cenią.
Golaszą z każdej strony.
Ja jaja?
Nomam.
Pani z autoubezpieczenia się przypomniała.
A mietki to oni sobie tam cenią.
Golaszą z każdej strony.
medea
a jak jej kumplowi zbił sie ostatnio taki jagodziak na klatce, to tragedia rzędu hiroszimy była
a jak jej kumplowi zbił sie ostatnio taki jagodziak na klatce, to tragedia rzędu hiroszimy była
Medea.. .
W lotto.pl około...97 % kombinacji z około 14 ooo 0o0 jest ...przegranych.. . Nie warto grać w to...złodziejstwo.. .
------------------------------------------------
W lotto.pl około...97 % kombinacji z około 14 ooo 0o0 jest ...przegranych.. . Nie warto grać w to...złodziejstwo.. .
------------------------------------------------
lila..baba ma prawie 70 lat i przyleciała do góry z tą tragiczną wiadomością
A zebyście dziewczyny widziały z jakim namaszczeniem je wybierają. Normalnie pełna profeska jak u zawodowych kiperów. Kiedyś 10 minut czekałam aż dwóch pingwinów butlonosych z gatunku podcieciowego ustali czy cytrynóweczka czy jabol są lepsze na miłe rozpoczęcie dnia.
Medea.. .
Ja liczby do Lotto.pl typuję metodą...jasnowidzenia, i nie ma znaczenia jaki układ liczb wystąpi.. .
--------------------------------
Ja liczby do Lotto.pl typuję metodą...jasnowidzenia, i nie ma znaczenia jaki układ liczb wystąpi.. .
--------------------------------
wędrowiec
Czyżbyś opanował metodę z "Snów wygrywających" tudzież innej pozycji oneironautyce
Chociaż podobno każdy człowiek ma możliwości w tym zakresie ... dobra spróbujmy np. minilotek ... 8,23,33,34,39,42 no a teraz zapisujemy i sprawdzimy się wieczorkiem
Czyżbyś opanował metodę z "Snów wygrywających" tudzież innej pozycji oneironautyce
Chociaż podobno każdy człowiek ma możliwości w tym zakresie ... dobra spróbujmy np. minilotek ... 8,23,33,34,39,42 no a teraz zapisujemy i sprawdzimy się wieczorkiem
Wędrowco......
ciekawe to Twoje jasnowidzenie....hm.....
tak tylko z ...tymi numerkami??
ciekawe to Twoje jasnowidzenie....hm.....
tak tylko z ...tymi numerkami??
Lila
Niestety pomysł nie mój tylko pracownika socjalnego, którego rejon obejmuje ich teren godowy i żerowisko czyli starówkę a dokładniej rynek w moim miasteczku. Jest tam na rogu jeden monopolowy i tam pracownicy socjalni się udają by dorwać tych najbardziej kłopotliwych klientów
Niestety pomysł nie mój tylko pracownika socjalnego, którego rejon obejmuje ich teren godowy i żerowisko czyli starówkę a dokładniej rynek w moim miasteczku. Jest tam na rogu jeden monopolowy i tam pracownicy socjalni się udają by dorwać tych najbardziej kłopotliwych klientów
Medea.. .
Niedawno wytypowałem do lotto liczby które nie będą WYLOSOWANE, i było...26/27.
----------------------------------------------------
Niedawno wytypowałem do lotto liczby które nie będą WYLOSOWANE, i było...26/27.
----------------------------------------------------
Pięknaja.. .
Jeszcze śię...uczę.. .
Jeszcze śię...uczę.. .
lila...mam dla Ciebie piosenke.....padam
http://www.youtube.com/watch?v=EyhwLUsabrk
http://www.youtube.com/watch?v=EyhwLUsabrk
Wędruś.....
noooo to przyznam , że ciekawe CO dalej się może zdarzyć.....
noooo to przyznam , że ciekawe CO dalej się może zdarzyć.....
Medea.. .
Zobaczymy.. .
---------------------------------------
Zobaczymy.. .
---------------------------------------
Miłego dnia.. .
Lila....a po co Ci ten baran??
Pełno tego.....chcesz?? - masz.....
http://www.youtube.com/watch?v=OSZF_3EkDEQ
Pełno tego.....chcesz?? - masz.....
http://www.youtube.com/watch?v=OSZF_3EkDEQ
Lila
A wiesz, że z tym zwierzątkiem wygląda na to, że posucha jest w twórczości ludowej co najwyżej jakieś wzmianki w Miała baba koguta lub Bystrej Wodzie
A wiesz, że z tym zwierzątkiem wygląda na to, że posucha jest w twórczości ludowej co najwyżej jakieś wzmianki w Miała baba koguta lub Bystrej Wodzie
gg..... ....tylko nie mów, że....
albo mów....a co tam.......
co wydrapałeś??
albo mów....a co tam.......
co wydrapałeś??
gg
Czy ja dobrze kojarzę, że grywasz czasami w mini ? Bo jeśli tak to mam małe pytanko. Podpuszczona przez wędrowcę netowego zabawiłam się w wróżkę i wytypowałam coś takiego 8,23,33,34,39,42 i tak się zastanawiam czy takie cyferki mają sens w tamtej grze
Czy ja dobrze kojarzę, że grywasz czasami w mini ? Bo jeśli tak to mam małe pytanko. Podpuszczona przez wędrowcę netowego zabawiłam się w wróżkę i wytypowałam coś takiego 8,23,33,34,39,42 i tak się zastanawiam czy takie cyferki mają sens w tamtej grze
minik mój już puszczony i b. nietypowy 20,26,30,36- piątej cyferki nie zapodam
medea
ja zwyklę biorę mini z chybika i nie znam sie na statystykach, lubieniu się liczb itp.
na dziś sam kreśliłem
ja zwyklę biorę mini z chybika i nie znam sie na statystykach, lubieniu się liczb itp.
na dziś sam kreśliłem
Przydałoby sie z 50 zł po tym losowaniu
ale mam za duzo kuponow...jak mam duzo kuponow to zawsze lipa
ale mam za duzo kuponow...jak mam duzo kuponow to zawsze lipa