Wpisy 900 240 – 900 339
19 kwietnia 2012 09:39 → 19 kwietnia 2012 11:34, 100 wpisów
Emerytka.. .
--------------
--------------
kathy
Ja niestety w pracy jestem, więc odklątwiacz przenośny został w domciu
Ja niestety w pracy jestem, więc odklątwiacz przenośny został w domciu
Moi drodzy....ja Wam powiem, że z tymi językami to.... "licz na siebie"...... NIC innego juz sie nie da.....
tylko Monetowi się udało......dalej zasada bumeranga zadziałała
tylko Monetowi się udało......dalej zasada bumeranga zadziałała
Mirnam
A przywracając nastrój powagi należny temu miejscu...
Jeśli dzisiaj 32 albo 17 albo obie nie wypadną.
To wszyscy razem i każdy z osobna możecie mnie klątwami oprawić.
Jeśli dzisiaj 32 albo 17 albo obie nie wypadną.
To wszyscy razem i każdy z osobna możecie mnie klątwami oprawić.
Słuchajcie to nie szaman tylko prorok bo jak mądra księga uczy tylko najwięksi prorocy mogą sprowadzić dar języków
tam języki!
ja czuje że mnie nawet IQ szaleje w górnych granicach..
ja czuje że mnie nawet IQ szaleje w górnych granicach..
to jak poważnie , to......
coś tam rano podejrzałam w myślach dekiego....
ale wlazł już na dach i mi umknęło......
chyba.....46 i 72 zatańczą....
było 70 i ......sks....musze się cofnąć
coś tam rano podejrzałam w myślach dekiego....
ale wlazł już na dach i mi umknęło......
chyba.....46 i 72 zatańczą....
było 70 i ......sks....musze się cofnąć
monet
Ja cię nie chcę straszyć, ale ostatnio moja intuicja cyferkowa wyszła z domu i nie powiedziała kiedy wróci a według cynku jaki dała mojej mózgownicy dzisiaj powinien być ciąg 17,19,21
Ja cię nie chcę straszyć, ale ostatnio moja intuicja cyferkowa wyszła z domu i nie powiedziała kiedy wróci a według cynku jaki dała mojej mózgownicy dzisiaj powinien być ciąg 17,19,21
pieknaja..to sprawdź od razu czy paluszka nie zwichnął jak tak macha
A ma ktoś pomysł co powinno się powtórzyć bo mi się wydaje, że 6/16/35/39/63, ale jak już wspominałam z intuicją u mnie ...
kathy....oszalałaś??
A kto mi będzie później paluszka sprawdzał??
Jak se zwichne
A kto mi będzie później paluszka sprawdzał??
Jak se zwichne
słońce od rana
życie to są piękne chwile
http://www.youtube.com/watch?v=8vjjpa3rfao
Z pozdrowieniami od mamy
Mama prosiła o zachowanie dystansu
Pytanie: Z jakiego regionu polski może pochodzić ta wiadomość odebrana na gg?
Mama prosiła o zachowanie dystansu
Pytanie: Z jakiego regionu polski może pochodzić ta wiadomość odebrana na gg?
jarek....
emeryt .....
http://www.youtube.com/watch?v=pohQOPmPaK4&feature=fvwrel
emeryt .....
http://www.youtube.com/watch?v=pohQOPmPaK4&feature=fvwrel
monet
Moja niechęć do warszawki co to zawsze bułkę przez bibułkę podpowiada mieszkańca stolicy o pretensjach intelektualnych, ale niewykluczone jest także że to krakus z dziada pradziada bo oni z dawnego C.K. wynieśli takie mieszczańskie nawyki do ugrzeczniania i wydziwiania językowego
Moja niechęć do warszawki co to zawsze bułkę przez bibułkę podpowiada mieszkańca stolicy o pretensjach intelektualnych, ale niewykluczone jest także że to krakus z dziada pradziada bo oni z dawnego C.K. wynieśli takie mieszczańskie nawyki do ugrzeczniania i wydziwiania językowego
Mówiąc krótko zamiast porac***e używają grzecznego już czas panowie
Kurczę to gwiazdkowanie fajne jest i aż korci by spróbować : porac*** mu kości
kathy
Bo język potoczny to coś naprawdę zabawnego, bo niby wszyscy uczymy się tzw. polskiego literackiego w szkole a jednak mówimy na codzień trochę inaczej w zależności od miejsca gdzie mieszkamy. Ja pamiętam szok kulturowy jak gdzieś na początku lat 90-tych nie mogłam w czasie urlopu nigdzie dostać knyszy
Bo język potoczny to coś naprawdę zabawnego, bo niby wszyscy uczymy się tzw. polskiego literackiego w szkole a jednak mówimy na codzień trochę inaczej w zależności od miejsca gdzie mieszkamy. Ja pamiętam szok kulturowy jak gdzieś na początku lat 90-tych nie mogłam w czasie urlopu nigdzie dostać knyszy
a knysza to chyba tylko w we Wrocławiu jest
knysza.....wszędzie jest....
tylko z tym językiem......
witaj Agnieszka
tylko z tym językiem......
witaj Agnieszka
23agnieszka
Rzeczywiście to nasz dolnośląski wkład w historię polskiego fast-foodu
Rzeczywiście to nasz dolnośląski wkład w historię polskiego fast-foodu
medea....język językiem....ja wczoraj byłam znów prawie Robalem bo podobnie hihihi...... piszemy nawiasem mówiąc....Robal z warszawki
reszte niech kto inny wyjasni odnośnie regionu...chociaż powinnaś wiedzieć po lekturze swoich maili wczesniejszych
reszte niech kto inny wyjasni odnośnie regionu...chociaż powinnaś wiedzieć po lekturze swoich maili wczesniejszych
pieknaja
Teraz rzeczywiście można ją dostać wszędzie jako alternatywę pity z gyrosem lub innym kebabem, ale kiedyś ... aż łza się oku kręci na wspomnienie budek z żarciem na wrocławskim dworcu i tosterii w przejściu pod Świdnicką
Teraz rzeczywiście można ją dostać wszędzie jako alternatywę pity z gyrosem lub innym kebabem, ale kiedyś ... aż łza się oku kręci na wspomnienie budek z żarciem na wrocławskim dworcu i tosterii w przejściu pod Świdnicką
kathy
Pytanie co ową osobę obchodzi czy nie masz rozdwojenia jaźni i sama ze sobą na chacie porozmawiać. Czasami człowiek musi z kimś inteligentnym pogadać a nie wszędzie są lustra
Pytanie co ową osobę obchodzi czy nie masz rozdwojenia jaźni i sama ze sobą na chacie porozmawiać. Czasami człowiek musi z kimś inteligentnym pogadać a nie wszędzie są lustra
Wrocławski dworzec kiedyś nawet lubiłam....ale żarcie zdecydowanie poza......
nooo chyba, że jakieś owoce w kiosku przy wejściu......
Natomiast Waszą knysze od zawsze można było dostać i w Szczecinie - tylko pod nazwą zupełnie inną....
Nie jadam fast foodów , stąd nie wiem KTO tak naprawdę był pierwszy.......
nooo chyba, że jakieś owoce w kiosku przy wejściu......
Natomiast Waszą knysze od zawsze można było dostać i w Szczecinie - tylko pod nazwą zupełnie inną....
Nie jadam fast foodów , stąd nie wiem KTO tak naprawdę był pierwszy.......
kathy
Dopóki nie zaczniesz pisać po kaszubsku lub jakąś inną lokalną gwarą lub blekotac jak inni dziergani to wszystko jest
Dopóki nie zaczniesz pisać po kaszubsku lub jakąś inną lokalną gwarą lub blekotac jak inni dziergani to wszystko jest
medea....
no teraz to Ci się udało w samo sedno......
Sama ze sobą.....tak, tak...tak to własnie bywało.....
No popatrz....nie wiedziałam , że powód taki......
no teraz to Ci się udało w samo sedno......
Sama ze sobą.....tak, tak...tak to własnie bywało.....
No popatrz....nie wiedziałam , że powód taki......
pieknaja
Ja mam sentyment bo to moje czasy studenckie chmurne i durne, choć uczciwie przyznaję, że jedzenie w tych miejscach to był jednak sport ekstremalny dla twardzieli
Ja mam sentyment bo to moje czasy studenckie chmurne i durne, choć uczciwie przyznaję, że jedzenie w tych miejscach to był jednak sport ekstremalny dla twardzieli
Wnet się rozepnie rozporek i zaczną wyskakiwać krasnoludki.
kathy
I chwała bogu bo jeszcze by cię ktoś kogo imienia nie wolno tu wymawiać za niemieckiego szpiona wziął lub co gorzej jakąś kapłankę wicca lub coś w tym stylu
I chwała bogu bo jeszcze by cię ktoś kogo imienia nie wolno tu wymawiać za niemieckiego szpiona wziął lub co gorzej jakąś kapłankę wicca lub coś w tym stylu
Medea.Nie ma się czemu.Chociaż dzisiaj czwartek.
Żółta buda zaliczona.
pieknaja
W tym przypadku to i owinięcie flagą ZSRR by nie pomogło
W tym przypadku to i owinięcie flagą ZSRR by nie pomogło
To ja już wolę przy wrocławskim dworcu się zatrzymać.....
albo jeszcze lepiej na wrocławski rynek wskoczyć.......
albo jeszcze lepiej na wrocławski rynek wskoczyć.......
kathy
Ja to co najwyżej mogę z pokoju socjalnego metalowy czajnik elektryczny pożyczyć i na głowie taśmą samoprzylepną zamontować. Pomóc pewnie nie pomoże, ale może choć część zamortyzuje
Ja to co najwyżej mogę z pokoju socjalnego metalowy czajnik elektryczny pożyczyć i na głowie taśmą samoprzylepną zamontować. Pomóc pewnie nie pomoże, ale może choć część zamortyzuje
Moje miłe Panie.
To za tych co na dachach.
To za tych co na dachach.
Aha,I w bramach
proszę uważać na flagę Rosji /ZSRR/
ostatnio zmieniono na niej godło
juz nie ma sierpu i młota
ostatnio zmieniono na niej godło
juz nie ma sierpu i młota
pieknaja...trochę we wtym wrocławie uważaj..... złoto tam grasuje
medea....przypominając sobie wyposażenie biur doradzam wyłozyć pojemnik na odpadki reklamówką i opatrzeć się takim urządzeniem
medea....przypominając sobie wyposażenie biur doradzam wyłozyć pojemnik na odpadki reklamówką i opatrzeć się takim urządzeniem
emeryt....flagi zostawiamy w spokoju
............
Lubię Wrocław......nocą
Trochę jakby luźniej jest....
Emerytko...za Twoich z trójcy......
............
Lubię Wrocław......nocą
Trochę jakby luźniej jest....
Emerytko...za Twoich z trójcy......
Pięknaja
Ile ja się nałażę.Znowu z psem.
pięknaja -a nie interesuje Cię co teraz jest zamiast sierpu i młota ?
Kathy.Więcej %
emeryt......nie, a już na pewno NIE w tym tu kontekście....
..........
Emerytko....spacer z psem to sama radość.....
..........
Emerytko....spacer z psem to sama radość.....
horoskop na czwartek, 19 kwiecień:
Wodnik,
Będziesz miał wrażenie, że ktoś kontroluje Twoje poczynania. Kontynuuj swoją pracę tak jak zawsze i nie zwracaj na nic uwagi, a wszystko będzie przebiegało jak należy. Niekiedy nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przesadzasz i nie szanujesz wolności życia twojego partnera, lecz musisz uważać, ponieważ to twoje zachowanie może doprowadzić do chwilowego rozpadnięcia się związku.
Wodnik,
Będziesz miał wrażenie, że ktoś kontroluje Twoje poczynania. Kontynuuj swoją pracę tak jak zawsze i nie zwracaj na nic uwagi, a wszystko będzie przebiegało jak należy. Niekiedy nie zdajesz sobie sprawy z tego, że przesadzasz i nie szanujesz wolności życia twojego partnera, lecz musisz uważać, ponieważ to twoje zachowanie może doprowadzić do chwilowego rozpadnięcia się związku.
emeryt....wybieraj te lepsze kawałki.....
bo tak to w jakies stresy człowieka wpędzasz......
bo tak to w jakies stresy człowieka wpędzasz......
kathy
Ja pracuję w budżetówce u nas takich fanaberii jak metalowe kosze na śmieci to nie ma U nas króluje plastik i worki na śmieci kupione w wyniku przetargu a w związku z jakość taka, ze boisz się zszywkę do kosza wyrzucić by się worek nie porwał
Ja pracuję w budżetówce u nas takich fanaberii jak metalowe kosze na śmieci to nie ma U nas króluje plastik i worki na śmieci kupione w wyniku przetargu a w związku z jakość taka, ze boisz się zszywkę do kosza wyrzucić by się worek nie porwał
A u mnie Bliźniaka ma być dzisiaj tak :
Bądź dzisiaj szczególnie ostrożny Bliźniaku gdyż, zbliżają się do Ciebie problemy finansowe, związane z Twoim nierozsądnym zachowaniem w przeszłości. Muszisz podjąć mądrą decyzję. Chociaż będziesz miał na głowie bardzo dużo obowiązków i spotkań, to znajdziesz czas na flirt, ponieważ na spotkaniu ktoś zwróci Twoją uwagę.
I tak sie zastanawiam iść do kolektury czy nie
Bądź dzisiaj szczególnie ostrożny Bliźniaku gdyż, zbliżają się do Ciebie problemy finansowe, związane z Twoim nierozsądnym zachowaniem w przeszłości. Muszisz podjąć mądrą decyzję. Chociaż będziesz miał na głowie bardzo dużo obowiązków i spotkań, to znajdziesz czas na flirt, ponieważ na spotkaniu ktoś zwróci Twoją uwagę.
I tak sie zastanawiam iść do kolektury czy nie
Iść.
Bo zachowanie nierozsądne to juz przeszłość,
w przyszłości zaś......flirt obiecują.......
Bo zachowanie nierozsądne to juz przeszłość,
w przyszłości zaś......flirt obiecują.......
jarek.....
jak to taka na/d/ciągana gotówka....... to może
trzeba było te ryby brac.......
jak to taka na/d/ciągana gotówka....... to może
trzeba było te ryby brac.......
medea>>> recykling - mówi to Tobie coś?
Rzetelny urzędnik zużyte zszywki do skupu złomu zanosi a odzyskany grosz publiczny do kasy zwraca.
Rzetelny urzędnik zużyte zszywki do skupu złomu zanosi a odzyskany grosz publiczny do kasy zwraca.
Dziś zaszalałem na 14:
3 kupony na 3 skreślenia
1 kupon na 5 śkreślen
1 kupon na 10 skreśleń
raz kaskada na noc
3 kupony na 3 skreślenia
1 kupon na 5 śkreślen
1 kupon na 10 skreśleń
raz kaskada na noc