Wpisy 898 873 – 898 972
18 kwietnia 2012 13:06 → 18 kwietnia 2012 13:52, 100 wpisów
m.dorotka
w przypływie dobrego nastroju kupiłam kartę do telefonu,
podałam numer....
I powiem Ci tak.....nawet blisko godzinna rozmowa telefoniczna nie wiele zmieniła...
A gwarantuję ....NIE mam męskiego głosu......
w przypływie dobrego nastroju kupiłam kartę do telefonu,
podałam numer....
I powiem Ci tak.....nawet blisko godzinna rozmowa telefoniczna nie wiele zmieniła...
A gwarantuję ....NIE mam męskiego głosu......
Emeryt
Chodzi ci o Kolorowe Stawy w okolicach Karpacza ? Znam, ale ja mieszczuch jestem i nie lubię wysiłku a tam niestety swoje trzeba zrobić spory spacerek by je sobie obejrzeć. Tamto jeziorko obserwuje się z takiego "klifu" - wzniesienia, na który prowadzi bardzo łągodna osłonięta drzwami ścieżka i to jest to co najbardziej lubię
Chodzi ci o Kolorowe Stawy w okolicach Karpacza ? Znam, ale ja mieszczuch jestem i nie lubię wysiłku a tam niestety swoje trzeba zrobić spory spacerek by je sobie obejrzeć. Tamto jeziorko obserwuje się z takiego "klifu" - wzniesienia, na który prowadzi bardzo łągodna osłonięta drzwami ścieżka i to jest to co najbardziej lubię
medea76 - pisałem o Zawracie, bo jesli jest bardzo dobra widoczność, to nawet Pieniny widać, to jest niesamowite miejsce
nie mówiąc o największym szczycie Tatr
Gerlach - 2655 mnpm
nie mówiąc o największym szczycie Tatr
Gerlach - 2655 mnpm
kasiu
piękna to nic nie da szkoda pisać ja tylko to czytałam u ciebie i miałam jej dość a co dopiero z nią gadać
piękna to nic nie da szkoda pisać ja tylko to czytałam u ciebie i miałam jej dość a co dopiero z nią gadać
ja rozmawiałam z nią 3 razy i temat był jeden.Że piękna to on bo mecze ogląda i że wszyscy chcą się o niej jak najwięcej dowiedzieć
Ja piNkole - w zasadzie, zasadniczo, że tak powiem - nie oglądam
No dobra.....cobyście nie zapluły wszystkich ekranów
bo losowanie się zbliża......to proponuję
do wyboru
Wszędzie bezalkoholowe.....
bo losowanie się zbliża......to proponuję
do wyboru
Wszędzie bezalkoholowe.....
ja rozmawiałam z pieknaja wiele razy o różnych porach dnia i wieczora i zawsze miała ten samo głos
emeryt
A jak odbierasz Wąwóz Myśliborski ? Jak nie ma zbyt wielu turystów to niecałe kilka kilometrów od ponad 20-tysięcznego miasta można się poczuć jak w pierwotnej puszczy przed erą pary i żelaza. Spacery w tym miejscu potrafią człowiekowi nieźle podładować baterie
A jak odbierasz Wąwóz Myśliborski ? Jak nie ma zbyt wielu turystów to niecałe kilka kilometrów od ponad 20-tysięcznego miasta można się poczuć jak w pierwotnej puszczy przed erą pary i żelaza. Spacery w tym miejscu potrafią człowiekowi nieźle podładować baterie
Jak tak dalej pójdzie to wynalazca automatycznych wycieraczek do ekranów zrobi na nas majątek
medea76 - wiem, wiem, masz rację, to w pobliżu
chodzi mi o Góry Kaczawskie
gdzie nawet są pozostałości polskich wulkanów jak Skowron, czy Ostrzyca
ale jak nie lubisz wspinania to polecam Organy Wielisławskie, także pozostałości wulkanu, gdzie od szosy,od samochodu to około 200 m, a to przepiękna osobliwość
chodzi mi o Góry Kaczawskie
gdzie nawet są pozostałości polskich wulkanów jak Skowron, czy Ostrzyca
ale jak nie lubisz wspinania to polecam Organy Wielisławskie, także pozostałości wulkanu, gdzie od szosy,od samochodu to około 200 m, a to przepiękna osobliwość
tak bezalkoholowe dla wszystkich
ja idę obiadek gotować do potem
POWODZENIA
ja idę obiadek gotować do potem
POWODZENIA
dorotka...bo to trzeba mieć nawalone w dekiel.Bo w sumie co mnie to obchodzi kim kto jest.Pisała że ktoś żyje bardziej czyimś życiem jak swoim własnym.Chyba miała siebie na myśli bo niejednej osobie najebała w życiu.Dostawała zjebki a potem szła do Pasko na skargę.A ja jej tam z grubej rury bo z nią tak trzeba było i tyle .
wawóz ten to też fragment Gór Kaczawskich, ja szedłem na pewno, tylko chyba wtedy nikt nie użył tej nazwy podczas spaceru, było wtedy dużo miłych ludzi, z którymi po długim czasie nie widzieliśmy się, więc dużo rozmów, wspomnień
Pięknaja.
Czy ten numer tel jest aktualny??
Jak zatęsknię na obczyźnie,mogę posłać SMS??
Czy ten numer tel jest aktualny??
Jak zatęsknię na obczyźnie,mogę posłać SMS??
emeryt
Cały Park Krajobrazowy Chełmy jest wart zobaczenia. A wspomniane przez ciebie pozostałości wulkanów dały nawet nazwę imprezie sportowo-rekreacyjnej czyli biegowi szlakiem wygasłych wulkanów Ciekawym i trudnym do zwiedzenia miejscem w moich okolicach jest cmentarz żydowski w Jaworze oraz tzw. Międzymurze w zabudowaniach Muzeum Regionalnego. Pierwsze zamknięte i zazwyczaj zaniedbane sprzyja refleksji nad pięknem i przemijaniem a drugie pozwala zatonąć w ciszy w samym centrum miasta.
Cały Park Krajobrazowy Chełmy jest wart zobaczenia. A wspomniane przez ciebie pozostałości wulkanów dały nawet nazwę imprezie sportowo-rekreacyjnej czyli biegowi szlakiem wygasłych wulkanów Ciekawym i trudnym do zwiedzenia miejscem w moich okolicach jest cmentarz żydowski w Jaworze oraz tzw. Międzymurze w zabudowaniach Muzeum Regionalnego. Pierwsze zamknięte i zazwyczaj zaniedbane sprzyja refleksji nad pięknem i przemijaniem a drugie pozwala zatonąć w ciszy w samym centrum miasta.
medea76-takich uroczych jak ten wąwóz wierz mi-jest wiele w Polsce, jak
kalwaria Wejherowska, trochę daleko od Ciebie
czy Kraina lessowych Wąwozów koło Kazimierza Dolnego, też nie blisko
kalwaria Wejherowska, trochę daleko od Ciebie
czy Kraina lessowych Wąwozów koło Kazimierza Dolnego, też nie blisko
lila...ale nic z mięsnego?
po Twoich wywodach to mi łazi po głowie
http://www.youtube.com/watch?v=otSGO77yLv8&feature=player_embedded#!
po Twoich wywodach to mi łazi po głowie
http://www.youtube.com/watch?v=otSGO77yLv8&feature=player_embedded#!
emeryt
Ale ja jestem patriotką lokalną i stąd takie podejście do moich okolic
Ale ja jestem patriotką lokalną i stąd takie podejście do moich okolic
byłam sie już puścić i wzięłam 2 drapaki
mistrzowską i diabełka
i jest 10 i 2zeta
mistrzowską i diabełka
i jest 10 i 2zeta
medea76- sam jawor, to przecież wspaniały kościół pokoju, szachulcowy
ja w każdej wolnej chwili uciekam w turystykę, gdzie najbardziej odpoczywam
ja w każdej wolnej chwili uciekam w turystykę, gdzie najbardziej odpoczywam
bella po raz drugi dzisiaj jeśli mnie pamięć nie myli
Chciałam zapytać o przyczynę tanecznego nastroju, ale teraz rozumiem w czym rzecz
Chciałam zapytać o przyczynę tanecznego nastroju, ale teraz rozumiem w czym rzecz
medea&6- popieram i rozumiem
właśnie za to i za Twoją inteligencję cenię Cię
właśnie za to i za Twoją inteligencję cenię Cię
medea odwaliłam już taniec godowy przed żółtą budą i jeszcze mnie nie przeszło
emeryt
A czy miałeś okazję zobaczyć salę w naszym Teatrze Miejskim oraz witraże w sali rajców ? Najciekawsze w naszym teatrze miejskim jest to, że z gabinetu zastępcy burmistrza jest tajne przejście bezpośrednio za kulisy. Ciekawe po co
A czy miałeś okazję zobaczyć salę w naszym Teatrze Miejskim oraz witraże w sali rajców ? Najciekawsze w naszym teatrze miejskim jest to, że z gabinetu zastępcy burmistrza jest tajne przejście bezpośrednio za kulisy. Ciekawe po co
Emerytko....
jeszcze karta ważna.....niech sobie będzie....
Ale jak coś prześlę Ci sms-a z tym bardziej aktualnym
jeszcze karta ważna.....niech sobie będzie....
Ale jak coś prześlę Ci sms-a z tym bardziej aktualnym
Kathy masz 25 ?
e46 - te gwoździe, co by, to nie miało oznaczać - bo słowo - nie jarzę nabyłaś ?
e46 - te gwoździe, co by, to nie miało oznaczać - bo słowo - nie jarzę nabyłaś ?
emeryt
No i zapomniałabym o widoku z wieży ratusza. Żeby się tam dostać trzeba się wcześniej umówić, bo drzwi są w gabinecie naczelnika jednego z wydziałów
No i zapomniałabym o widoku z wieży ratusza. Żeby się tam dostać trzeba się wcześniej umówić, bo drzwi są w gabinecie naczelnika jednego z wydziałów
lila a kto Cie bije
czarna
lila gdzieś Ty z dupą po kominach łaziła
czarna
lila gdzieś Ty z dupą po kominach łaziła
R_...czyżbyś jednak NIE czytał??
e46 tak pieknie wyjaśniła......
e46 tak pieknie wyjaśniła......
bella
Jakich kominach po prostu w czasie wczorajszego masażyku w korkach noga straciła równowagę a to na betonie było
Jakich kominach po prostu w czasie wczorajszego masażyku w korkach noga straciła równowagę a to na betonie było
http://www.kraina.org.pl/film_promujacy_kraine_lessowych_wawozow_id_1336.html
medea...ale to ja byłam w korkach więc sama bym się w dupę nie kopnęła
R_
to jak pomyślisz czego Ty już NIE robisz,
/bo postąpili z tym jak ts z lotkiem/
to i gwoździe odgadniesz.......
to jak pomyślisz czego Ty już NIE robisz,
/bo postąpili z tym jak ts z lotkiem/
to i gwoździe odgadniesz.......
Robalku.
898627.
898627.
już widzę, widzę
bella
898552. Robal_36 2012-04-18 (09:39)
bella,
ale masz rację nie zaszkodzi
bella
898552. Robal_36 2012-04-18 (09:39)
bella,
ale masz rację nie zaszkodzi
medea - od Ciebie około 25 km
http://www.google.pl/images?client=badoo&source=hp&biw=&bih=&q=organy+wielis%C5%82awskie&btnG=Search+Google&oi=image_result_group&sa=X
http://www.google.pl/images?client=badoo&source=hp&biw=&bih=&q=organy+wielis%C5%82awskie&btnG=Search+Google&oi=image_result_group&sa=X
1, 3, 7, 8, 11, 18, 21, 24, 28, 29, 32, 34, 36, 40, 42, 60, 63, 64, 75, 80
dasz duży kawałek szarlotki i ....może foch mnie minie
W związku z nadchodzącymi reformami rząd planuje zmiany także w Kodeksie Ruchu Drogowego. Za śmiertelne potrącenie emeryta mającego więcej niż 67 lat będą odejmowane punkty karne.
W związku z nadchodzącymi reformami rząd planuje zmiany także w Kodeksie Ruchu Drogowego. Za śmiertelne potrącenie emeryta mającego więcej niż 67 lat będą odejmowane punkty karne.
emeryt
Dzięki za linki. Organy to ulubiony cel wypadów mojej mamy, która jest miłośniczką nordic-walking.
Dzięki za linki. Organy to ulubiony cel wypadów mojej mamy, która jest miłośniczką nordic-walking.
medea - w Sędziszowej
http://gorykaczawskie.pl/pl/125/Organy-Wielislawskie
http://gorykaczawskie.pl/pl/125/Organy-Wielislawskie
mówiłam szarlotkę
kark do karka
Byłem na siłce... przywieźli nową maszynę... fajna...
po pół godzinie jednak miałem dość...
spuchłem, rzygać się chciało... - ale naprawdę ma wszystko: marsy, snikersy, kit-katy..
kark do karka
Byłem na siłce... przywieźli nową maszynę... fajna...
po pół godzinie jednak miałem dość...
spuchłem, rzygać się chciało... - ale naprawdę ma wszystko: marsy, snikersy, kit-katy..
Podobno był też projekt nakazu przechodzenia nestorom na czerwonym - ale widać jeszcze nie przeszedł
Dajcie spokój. Przecież to bez sensu przy takim tempie wzrostu cen żywności i wysokości emerytur jak ci biedni niedożywieni emeryci znajdą siły by się jeszcze szwendać po ulicach
idę na 15 minut czarować nad pukonami
z jakim ja trudem ucho nietoperza kupiłam
z jakim ja trudem ucho nietoperza kupiłam
zuza
Nie do końca , po prostu od czasu jak nie pracuje szukała jakiegoś sposobu połączenia nakazanego przez lekarza zwiększenia aktywności fizycznej z miłością do przyrody no i padło na nordic walking
Nie do końca , po prostu od czasu jak nie pracuje szukała jakiegoś sposobu połączenia nakazanego przez lekarza zwiększenia aktywności fizycznej z miłością do przyrody no i padło na nordic walking
Kasia....czemu ryczysz??
http://www.youtube.com/watch?v=cFI08VaO7fo
http://www.youtube.com/watch?v=cFI08VaO7fo
Pięknaja.
dzięki.
dzięki.
medea.....
przyszło mi do głowy jeszcze takie.....
można coś zapytać??
przyszło mi do głowy jeszcze takie.....
można coś zapytać??
Ja wiem
Kaska - bo ostatni dzień z Nami jesteś ?
poleć w zaparte i zostań jeszcze do tych trzech baniek
Kaska - bo ostatni dzień z Nami jesteś ?
poleć w zaparte i zostań jeszcze do tych trzech baniek
Kathy.
Dlaczego ostatni dzień??
Dlaczego ostatni dzień??