Wpisy 898 673 – 898 772
18 kwietnia 2012 12:11 → 18 kwietnia 2012 12:40, 100 wpisów
OK. Już jest - po prawej stronie małym druczkiem: "Podaj swoje typy"
Uciekam bo za godzinkę do pracy - 4-brygadówka Pozdrawiam i do usłyszenia.
wiesiek
m.dorotka
Lila
Dzięki za podpowiedź w sprawie moich niedopieszczonych wyrzutków. Ciekawe czy ten zestaw padnie, bo jeśli tak to wracam do typowania wyłącznie wirtualnie
m.dorotka
Lila
Dzięki za podpowiedź w sprawie moich niedopieszczonych wyrzutków. Ciekawe czy ten zestaw padnie, bo jeśli tak to wracam do typowania wyłącznie wirtualnie
kurde..szkoda, że nie ma jakiegoś pamiętnika multipasko, żeby ten numer wpisu zapamietać
Tak 22 siada mur beton i to w towarzystwie 18 bo to nie dość, że wyrzutki z mojego kuponiku to jeszcze oboki do cyfr zakreślonych
kathy
Ja bym tego sprzętu na razie nie chowała, bo nie wiadomo kiedy szaman znowu zaatakuje.
Ja bym tego sprzętu na razie nie chowała, bo nie wiadomo kiedy szaman znowu zaatakuje.
Robalku...a wracając do nocnego pytanie to nie podoba mi się.Pozwała bym tę mendę ale nie wiem czy to mi coś da.Wybulę kasę a okaże się że,to jebnięte ma żółte papiery i co? Będę lżejsza z kasy a jej gówno zrobią.To trochę jak walka z wiatrakami.
jak jest zwinięty łysy p...w kępie to jak pisklę kondora i nie martw się lilazapylenia nie będzie
Może Szef Szefów TEJ strony, jako formę reklamówki konkurencji umieści
kto wie ?
kto wie ?
chociaż może nie tak szybko. Najpierw musi znaleźć środki na obejście naszych tajnych rytuałów z liściem laurowym i upalaniem szałwią a także słabych punktów garnka z antenką
torsan
Lila
Zgadzam się z tobą. To niestety duży problem, że jak ktoś ma żółte papiery to figę mu zrobisz
Lila
Zgadzam się z tobą. To niestety duży problem, że jak ktoś ma żółte papiery to figę mu zrobisz
medea..no i właśnie dlatego już się z tego wszystkiego śmieję bo co ja mogę.Niech się nią rodzinka zajmie.Jest jedno wyjście z tej sytuacji ale nie napiszę jakie
Szaman>>> odwrotnie ci wyszło.
Nawijam dzisiaj jak potłuczony ,gęba normalnie mi się nie zamyka.
Już nie wiem co gorsze.
Jak już tu kiedyś wspomniałam głupa rżnięcie to też zajęcie. Kiedyś chyba u Drzyzgi był taki gostek co to nawet do psychiatryka poszedł by się nauczyć świrować pawiana. I tak się wyuczył, że przeniósł z całkiem dobrej pensji na spoko stałą rentę plus różne bonusy dla niepełnosprawnych
do czyszczenia uszu to już szczotę od mycia autobusów pewnie potrzebuje
Lila
Dokładnie nie pisz, bo jakby co to z prokuratury nie wyjdziesz, choć lista podejrzanych byłaby pewnie długa jak ta reklamowana srajtaśma o największej liczbie listków
Dokładnie nie pisz, bo jakby co to z prokuratury nie wyjdziesz, choć lista podejrzanych byłaby pewnie długa jak ta reklamowana srajtaśma o największej liczbie listków
Monet....a pisało, że ludzie będą na Ciebie patrzyć jakby Ci rozum odjeło
m.dorotko
Sporo, choć nie wszystkich śmieszyło to w równym stopniu
Sporo, choć nie wszystkich śmieszyło to w równym stopniu
medea...no tych co sie okadzali to mniej
ale ja w kasku wyglądałam zarąbiście
ale ja w kasku wyglądałam zarąbiście
zuza
A mi się zawsze wydawało, że mózg takich osób jest jak ta zabawka logiczna co to kuleczki (szare komórki) w wyniku potrząsania powinny się znaleźć w odpowiednich dziurkach. Problem w tym, że taka gra wymaga precyzji a nie machania głową na boki jak w pogo na koncercie w Jarocinie, tak że owe kulki latają jak w automatach go gry
A mi się zawsze wydawało, że mózg takich osób jest jak ta zabawka logiczna co to kuleczki (szare komórki) w wyniku potrząsania powinny się znaleźć w odpowiednich dziurkach. Problem w tym, że taka gra wymaga precyzji a nie machania głową na boki jak w pogo na koncercie w Jarocinie, tak że owe kulki latają jak w automatach go gry
Dorotka
jocia
W najgorszym razie czeka cię wyrok za podpalenie półki z liściem laurowym w supermakecie jakby facet zwiększył zasięg i moc
W najgorszym razie czeka cię wyrok za podpalenie półki z liściem laurowym w supermakecie jakby facet zwiększył zasięg i moc
tak sobie pomyslałam, patrząc na te Wasze, że IM wyraźnie na opak wychodzi.....
Monet się rozgadał......ZAMIAST
Kathy...też coś tam kiedyś.....
Sugestia żem facet też jakoś ZAMIAST odstraszyć tych, dla których była przygotowana zadziałała dokładnie odwrotnie.
Może niech se jednak tworzą dalej??
Monet się rozgadał......ZAMIAST
Kathy...też coś tam kiedyś.....
Sugestia żem facet też jakoś ZAMIAST odstraszyć tych, dla których była przygotowana zadziałała dokładnie odwrotnie.
Może niech se jednak tworzą dalej??
m.dorotka
Pomóc może i nie pomoże, ale skutki wdychania dymu mogą to zrekompensować
Pomóc może i nie pomoże, ale skutki wdychania dymu mogą to zrekompensować