Wpisy 894 705 – 894 804
16 kwietnia 2012 13:08 → 16 kwietnia 2012 14:03, 100 wpisów
Pajęczak, stawonóg, robal czy inne badziewie nieważne byle się do mnie zbliżało. Tylko pod takim warunkiem jestem w stanie stosować zasadę żyj i pozwól życ innym
W realu wygląda to tak, że o ile pająk, kleszcz czy inne paskudztwo pojawia się w moim polu widzenia otrzymuje jedno słownie jedno ostrzeżenie. Jeżeli nie zniknie mi z widoku zaczynam działać w samoobronie
W realu wygląda to tak, że o ile pająk, kleszcz czy inne paskudztwo pojawia się w moim polu widzenia otrzymuje jedno słownie jedno ostrzeżenie. Jeżeli nie zniknie mi z widoku zaczynam działać w samoobronie
Normalnie wzruszenie mnie ogarnęło w czasie służbowej prasówki. Minister pracy zarządził, że pośrednianki będą musiały wyrabiać normę osób, którym znajdą pracę. Czasami ci ludzie z rządu zachowują się jakby byli jakimiś kosmitami co to życia nie znają. Po prostu nie mają odpowiedniej wyobraźni jak takie rozwiązania wyglądają w praktyce na prowincji gdzie jak wiadomo ręka rękę myje i z tego lokalna elyta polityczno-urzędnicza żyje Skończy się na tym, że żeby wyrobić normy będą wszystkich nie będących krewnymi i znajomymi królika zasuwającymi na czarno wypychać na kilku dniowe lub kilkutygodniowe umowy próbne lub śmieciowe typu zlecenia i umowy o dzieło. Mechanizm znany i sprawdzony przez policjantów powiatowych w zakresie wykrywalności przestępstw czyli czajenia się po wypłacie kuroniówki, zapomóg oraz rent i emerytur w okolicach wiejskich sklepów w oczekiwaniu na pijanych rowerzystów
Ja WSZYSTKIE KLESZCZE.... uśmiercam, nie mam dla nich litości.. .
Jeden aktor, który grał w Plebani, umarł od...ukąszenia kleszcza.. .
Jeden aktor, który grał w Plebani, umarł od...ukąszenia kleszcza.. .
aaaaa przepraszam....
jaki ...zlot
to oświadczam, że ja też jestem...i czekam.......
jaki ...zlot
to oświadczam, że ja też jestem...i czekam.......
Wędruś....bo to tak trzeba....dla niektórych BEZ litości i już......
pieknaja i kathy
A jak mam własną miotłę, kociołek i przepis na maść czarownic po babci to też do zlotu mogę dołączyć
A jak mam własną miotłę, kociołek i przepis na maść czarownic po babci to też do zlotu mogę dołączyć
To jawna...niesprawiedliwość.. .
Pięknaja ma .. .
Żądam...dostępu do ...słońca .
---------------------------------------
Pięknaja ma .. .
Żądam...dostępu do ...słońca .
---------------------------------------
Lila
Prawdziwe cacuszko czyli ręcznie robioną miotłę w rustykalnym stylu z starannie dobranych gałązek brzozowych oraz starannie wyprofilowanym drągiem z dobrze wysuszonej na oko dębiny
Prawdziwe cacuszko czyli ręcznie robioną miotłę w rustykalnym stylu z starannie dobranych gałązek brzozowych oraz starannie wyprofilowanym drągiem z dobrze wysuszonej na oko dębiny
medea...teraz już się na takich nie lata my mamy takie amerykanckie,full wypas
Poddaję pod rozważenie grę na wyścigi F1, z typowaniem że wszyscy kierowcy dojadą - ponieważ ako takiego kuponu to w Totolotku ponad 2000 ( dwa tysiące ) a więc wygrana wobec minimalnej stawki 2zł to ponad 4 tys.zł.
Taka gra z nastawieniem na jej długofalowość i oczekiwaniem trafienia nawet za kilka lat i przy grze stałą płaską stawką np.10zł na wszystkie wyścigi w sezonie ma sens, wobec wolno rosnących jej kosztów.
Wygrana wtedy to ok.20 tys.zł a więc to może być najlepsza długoterminowa inwestycja.
Grając w gry liczbowe wydaje się więcej niż te np. 10zł na tydzień - a tu wygrana nawet za kilka sezonów wyścigowych jest warta uwagi.
W ubiegłym sezonie był 1 taki wyścig, zaś poprzednio w sezonie 2005 dwa takie wyścigi, w których wszyscy kierowcy dojechali do mety.
Można też pomyśleć o ew. grze systemowej blokami, bo są wyścigi w których tylko 1-2 kierowców odpada...
Pzdr.
edi8
Taka gra z nastawieniem na jej długofalowość i oczekiwaniem trafienia nawet za kilka lat i przy grze stałą płaską stawką np.10zł na wszystkie wyścigi w sezonie ma sens, wobec wolno rosnących jej kosztów.
Wygrana wtedy to ok.20 tys.zł a więc to może być najlepsza długoterminowa inwestycja.
Grając w gry liczbowe wydaje się więcej niż te np. 10zł na tydzień - a tu wygrana nawet za kilka sezonów wyścigowych jest warta uwagi.
W ubiegłym sezonie był 1 taki wyścig, zaś poprzednio w sezonie 2005 dwa takie wyścigi, w których wszyscy kierowcy dojechali do mety.
Można też pomyśleć o ew. grze systemowej blokami, bo są wyścigi w których tylko 1-2 kierowców odpada...
Pzdr.
edi8
medea....hm.....
wszystko zależy od Twojego postrzegania..... tej miotły.....
W.n. ....z tym to tak wiesz....nie do końca, a zimno jak cholera...... ale....pewnie chodzi TU.....
edi...witaj
wszystko zależy od Twojego postrzegania..... tej miotły.....
W.n. ....z tym to tak wiesz....nie do końca, a zimno jak cholera...... ale....pewnie chodzi TU.....
edi...witaj
Dziewczyny to dyskryminacja
Chociaż trzeba iść z duchem postępu i może przerzucić się w końcu na te amerykańskie odkurzacze co można na nich elegencko stać na szczotce zamiast siadać okrakiem
Ale za to maści czarownic przepisu mojej babci to żaden dopalacz nie podskoczy
Chociaż trzeba iść z duchem postępu i może przerzucić się w końcu na te amerykańskie odkurzacze co można na nich elegencko stać na szczotce zamiast siadać okrakiem
Ale za to maści czarownic przepisu mojej babci to żaden dopalacz nie podskoczy
medea...
w maściach najlepszy TEN od 36 co to dzisiaj wlata.....
Nie ma lepszego
w maściach najlepszy TEN od 36 co to dzisiaj wlata.....
Nie ma lepszego
Według autorów Młota na czarownice miała dawać moc latania na Łysą Górę ( tudzież inne miejsce sabatów) oraz dawać możliwość przeżywania niesamowitych przeżyć wiadomo jakich z takim miłym macho z rogami co to jego sprzęt był zimny jak lód a wielki jak dyszel.
A tak naprawdę owa maść dawała babeczkom fajne haluny spod znaku takiej bardziej odważnej Różowej Landrynki
A tak naprawdę owa maść dawała babeczkom fajne haluny spod znaku takiej bardziej odważnej Różowej Landrynki
Na łysą latają??
A ja wiem o jednej co na Złotą frrrruuuuu i poleciała .
A ja wiem o jednej co na Złotą frrrruuuuu i poleciała .
on to chyba nie wie co z kasą robić pewno wszystko na deprim w aptece idzie
monet
Z tymi sabatami to bez pół litra nie rozbieriosz gdzie się odbywały
Baba Jaga to nie czarownica tylko taka spauperyzowana słowiańska bogini
Z tymi sabatami to bez pół litra nie rozbieriosz gdzie się odbywały
Baba Jaga to nie czarownica tylko taka spauperyzowana słowiańska bogini
Monet....nie , nie
my o czarownicach.....nie o TYCH babach jagach....
my o czarownicach.....nie o TYCH babach jagach....
kathy
Jakby zrobić taką maść to byłby pewnie hicior rynkowy jak się patrzy
Jakby zrobić taką maść to byłby pewnie hicior rynkowy jak się patrzy
monet
Bez przesady. Tylko z tymi bajkowymi postaciami to jest jak w tym starym dowcipie o chomiku i szczurze. To znaczy kościół przejmując rynek i klientów postarał się o bardzo dobry czarny PR.
Bez przesady. Tylko z tymi bajkowymi postaciami to jest jak w tym starym dowcipie o chomiku i szczurze. To znaczy kościół przejmując rynek i klientów postarał się o bardzo dobry czarny PR.
Witam
wczoraj trojke miałem i 2zł mam troche mało
vanilla....to po spa ...cudnie
dotam.....a skąd takie rewelacje...co??
Nooooo to moi drodzy.......36
dotam.....a skąd takie rewelacje...co??
Nooooo to moi drodzy.......36
powoooo
vanilla
Złego nic nie weźmie, więc konserwować nie trzeba, bo czarownica jak suchary im bardziej czerstwa, twarda i organoleptycznie nieprzyjemna tym lepsza
Złego nic nie weźmie, więc konserwować nie trzeba, bo czarownica jak suchary im bardziej czerstwa, twarda i organoleptycznie nieprzyjemna tym lepsza
A ja dzisiaj luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bo nie udało się wyskoczyć do kolektury
już mogę wyrzucić kupony janusz
jeżeli jestes zainteresowany reklamą na Śląsku Cieszyńskim wejdz na makroreklama.za.pl