Wpisy 894 561 – 894 660
16 kwietnia 2012 11:24 → 16 kwietnia 2012 12:41, 100 wpisów
lila
racja ! Niech sobie ten od 36 jak jej nie chce wypuścić to w buty ją sobie wsadzi.
wyższy będzie
racja ! Niech sobie ten od 36 jak jej nie chce wypuścić to w buty ją sobie wsadzi.
wyższy będzie
Lila
Trochę po czasie,ale byłam z psem.
Trochę po czasie,ale byłam z psem.
Ale chyba nie niebieskich
Jocia.
To ona mnie wygoniła.
To ona mnie wygoniła.
Jocia.Tak.
Toja
Lila...to jakie masz na tak te wybrane .. nie mysle,ze sie podlizuję
14 to tylko rozwazania luźne..ładnie wyglada z 41
toja super,ze wiesz..że to ja
toja super,ze wiesz..że to ja
Kathy.
Na stronie to,a nie
Na stronie to,a nie
Hmm , to może być nawet całkiem słuszna koncepcja
coś niemal, jak ze snami
coś niemal, jak ze snami
emerytko...a ja myslałam, że to trzeba na widoku, żeby wszyscy widzieli
p.s.
co do snów...śniło mi sie dziś że naplułam do laptopa
p.s.
co do snów...śniło mi sie dziś że naplułam do laptopa
Dziś piękna krzyżówka mi się
i same litery D D D D D - to stoję w żb i wybieram i przebieram i cuduję i jakiej brakuje ?
i same litery D D D D D - to stoję w żb i wybieram i przebieram i cuduję i jakiej brakuje ?
Robal.z Twojego snu 4 i 6
D jest czwarta litera alfabetu..a biarac po uwagę ą i ć szóstą
D jest czwarta litera alfabetu..a biarac po uwagę ą i ć szóstą
Kathy.
To zależy,czasami trzeba w bramie.
To zależy,czasami trzeba w bramie.
Witam wszystkich jeszcze nie witanych
Lila
Te liczby podane przez Ciebie to tradycyjnie te na nie Bo jeśli tak to może nawet w typowaniach na sucho (w realu jednak nie wyrwę się dzisiaj do kolektury przed 14) mam szansę na awans w rankingu o jakieś jedno miejsce
Lila
Te liczby podane przez Ciebie to tradycyjnie te na nie Bo jeśli tak to może nawet w typowaniach na sucho (w realu jednak nie wyrwę się dzisiaj do kolektury przed 14) mam szansę na awans w rankingu o jakieś jedno miejsce
anzu
Ja bym do 49 dodała 51 bo się lubią szczególnie w losowaniach po wypadnięciu trójki 1,3,5
Ja bym do 49 dodała 51 bo się lubią szczególnie w losowaniach po wypadnięciu trójki 1,3,5
jocia
Ja tam 44 lubię, ale może jednak z bliźników numerycznych to bardziej na 66 jest czas
Ja tam 44 lubię, ale może jednak z bliźników numerycznych to bardziej na 66 jest czas