Wpisy 894 286 – 894 385
16 kwietnia 2012 01:22 → 16 kwietnia 2012 08:07, 100 wpisów
Jociu jestem w szoku że w takim miejscu jak mp można spotkać kogoś tak kochanego jak Maxiu
38-55
Kosmaty nie zamylaj 38-55 i nie ma haka
12 na deser
36 wczoraj zapomniało wejść
69 zawsze w wekend wchodzi
Witam wszystkich serdecznie
U mnie leje na zmianę z mżawką a ciemno jak w listopadzie nic tylko razy dwa lub trzy przed pracą
U mnie leje na zmianę z mżawką a ciemno jak w listopadzie nic tylko razy dwa lub trzy przed pracą
Leje że aż do kolektury nie chce się iść
medea.....
myśl pozytywnie.....JEST ........
Kawa i owszem....ale mnie NIE pomaga.....
myśl pozytywnie.....JEST ........
Kawa i owszem....ale mnie NIE pomaga.....
Ide w keno sobie pogram na 6 i 7 może coś się uda.
pieknaja
Kawę piję bo lubię, bo rzeczywiście nie działa, ale dobre alibi dla swoich zachcianek jest .
A propos cyferek wyszło mi na 14.00 taka oto dziesiąteczka :
10,13,15,17,34,36,43,25,79,32
Jeśli się komuś podoba to bierzcie i grajcie, bo ja niestety do kolektury przed 14 się nie wyrwę. Nie ma takiej możliwości niestety
Kawę piję bo lubię, bo rzeczywiście nie działa, ale dobre alibi dla swoich zachcianek jest .
A propos cyferek wyszło mi na 14.00 taka oto dziesiąteczka :
10,13,15,17,34,36,43,25,79,32
Jeśli się komuś podoba to bierzcie i grajcie, bo ja niestety do kolektury przed 14 się nie wyrwę. Nie ma takiej możliwości niestety
medea....
to piję bo lubię jak najbardziej
oczywiście kawę mam na myśli.....
I ja Ci radzę za naszym kolegą R_....nie grasz NIE podawaj, zwłaszcza całej dziesiątki...... bo ja to będzie TA, to jakoś przykro może być.......
Ja do 36 dokładam 57 i 60
No i zestaw naszych numerkowych TU.
to piję bo lubię jak najbardziej
oczywiście kawę mam na myśli.....
I ja Ci radzę za naszym kolegą R_....nie grasz NIE podawaj, zwłaszcza całej dziesiątki...... bo ja to będzie TA, to jakoś przykro może być.......
Ja do 36 dokładam 57 i 60
No i zestaw naszych numerkowych TU.
dzień dobry
spokojnie, spokojnie, to tylko kulki - nie matematyczne, tylko - mimo wszystko - fizyczne zajście, więc mogłaby nie wpadać jeszcze - rety rety - całkiem sporo losowań
Bo, co tam mamy po lewo ? dział /statystyki
archiwalne czasy oczekiwania dla jednej kulki ? No, czy NIE widać, że MOŻE BYĆ potrzeba - jeszcze cierpliwości ?
Gra na kominy, odstępstwa, najdłużej oczekiwane ...
Pamiętajmy, jak ktoś pisze o progresji - , czy nie pisze kociopałów - całkiem, jak - wygrana - "dzięki programowi", a na kuponie napis - "chybił-trafił"
spokojnie, spokojnie, to tylko kulki - nie matematyczne, tylko - mimo wszystko - fizyczne zajście, więc mogłaby nie wpadać jeszcze - rety rety - całkiem sporo losowań
Bo, co tam mamy po lewo ? dział /statystyki
archiwalne czasy oczekiwania dla jednej kulki ? No, czy NIE widać, że MOŻE BYĆ potrzeba - jeszcze cierpliwości ?
Gra na kominy, odstępstwa, najdłużej oczekiwane ...
Pamiętajmy, jak ktoś pisze o progresji - , czy nie pisze kociopałów - całkiem, jak - wygrana - "dzięki programowi", a na kuponie napis - "chybił-trafił"
Cześć R_
działasz lepiej niż kawa.....
Z "36" damy radę...wejdzie, wejdzie......
działasz lepiej niż kawa.....
Z "36" damy radę...wejdzie, wejdzie......
Pamiętajmy jednakże że wszystko ale to WSZYSTKO jest możliwe kiedy w grą wchodzi znający myśli,jasnowidzący i wynalazca nie w nalezionych wynalazków w kilka sekund.
Pamiętajmy jednakże że wszystko ale to WSZYSTKO jest możliwe kiedy w grą wchodzi znający myśli,jasnowidzący i wynalazca nie w nalezionych wynalazków w kilka sekund.