Wpisy 89 394 – 89 493
17 stycznia 2010 19:15 → 18 stycznia 2010 00:06, 100 wpisów
Emeryt-- jak widzisz jestem od 03.01.2010!,wybacz mi chwilową niedyspozycję,ale nadal się uczę, a jest od kogo.Pozdrawiam!!
lila>>> dokładnie cóż to jest 8 lat czy nawet 15, w obliczu 60 ?
pozd
pozd
Lila>>chodzi Tobie o różnicę wieku??,nie!!,ona ni jest aż tak duża,
z moją przewagą!!.Pozdrawiam Cibie bardzo cieplutko !!
z moją przewagą!!.Pozdrawiam Cibie bardzo cieplutko !!
Niestety już żadne ptaszysko nie przyleci bo ostatni kuponik przegrany czyli na 5 kuponów 2 wygrane a reszta w plecy.Spoko jest dobrze i na jutro cos wymyślimy .Pozdrawiam
Facet w sex shopie
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie.
Spotykają się dwaj faceci.
- Dokąd idziesz?
- Na próbę chóru.
- Co wy tam robicie?
- Gramy w karty, pijemy wódkę i piwo.
- A kiedy śpiewacie?
- Jak wracamy do domu
- Proszę mi pokazać tą dmuchaną lalę
- Proszę bardzo
- Kiedy ją wyprodukowano?
- W styczniu 2005
- E, to Koziorożec. Nie pasujemy do siebie.
Spotykają się dwaj faceci.
- Dokąd idziesz?
- Na próbę chóru.
- Co wy tam robicie?
- Gramy w karty, pijemy wódkę i piwo.
- A kiedy śpiewacie?
- Jak wracamy do domu
- Co słychać u twojej żony?
- Uczę ją chodzić.
- A cóż jej się stało?
- Odkąd sprzedałem samochód stwierdziłem, że zapomniała, biedaczka, jak się chodzi...
Konduktor w pociągu podchodzi do trędowatego i prosi go o bilet. Trędowaty drapie się w ucho, ucho odpada, wiec trędowaty je wywala za okno, złapał się za palce, palce odpadły to on je tez za okno. Konduktor znów chce od niego bilet, na co trędowaty sięga do tylnej kieszeni spodni, ale urwał sobie przy tym kawałek tyłka i za okno.
Konduktor nie wytrzymał i mówi: panie, my tu tak gadu gadu, a pan powoli spie***lasz!
Jechał facet samochodem i nagle zachciało mu się do WC. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się więc za swoją potrzebą. Kiedy już siedział i skoncentrował się, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło pytanie:
- Cześć, co tam u ciebie słychać ?
Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi i to jeszcze takim miejscu...
Ale niepewnie odpowiedział.
- Nic, wszystko w porządku...
- Słuchaj, a powiedz mi co zamierzasz tutaj zrobić ?
- No, nie wiem...- facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań.
- A gdzie jedziesz ?
- Jadę do Gdańska a potem wracam do Katowic...
- Wiesz co, zadzwonię do ciebie później.... jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania.....
- Uczę ją chodzić.
- A cóż jej się stało?
- Odkąd sprzedałem samochód stwierdziłem, że zapomniała, biedaczka, jak się chodzi...
Konduktor w pociągu podchodzi do trędowatego i prosi go o bilet. Trędowaty drapie się w ucho, ucho odpada, wiec trędowaty je wywala za okno, złapał się za palce, palce odpadły to on je tez za okno. Konduktor znów chce od niego bilet, na co trędowaty sięga do tylnej kieszeni spodni, ale urwał sobie przy tym kawałek tyłka i za okno.
Konduktor nie wytrzymał i mówi: panie, my tu tak gadu gadu, a pan powoli spie***lasz!
Jechał facet samochodem i nagle zachciało mu się do WC. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się więc za swoją potrzebą. Kiedy już siedział i skoncentrował się, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło pytanie:
- Cześć, co tam u ciebie słychać ?
Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi i to jeszcze takim miejscu...
Ale niepewnie odpowiedział.
- Nic, wszystko w porządku...
- Słuchaj, a powiedz mi co zamierzasz tutaj zrobić ?
- No, nie wiem...- facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań.
- A gdzie jedziesz ?
- Jadę do Gdańska a potem wracam do Katowic...
- Wiesz co, zadzwonię do ciebie później.... jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania.....
Do windy w której stoi juz blondynka wchodzi pewien facet. Po zamknieciu
się
drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona. ...
>>>lila
- Co to jest: czarne, włochate i lata między majtkami ?
się
drzwi pyta:
- Na drugie?
- Iwona. ...
>>>lila
>>>madzia77-przypominam sobie, że coś śpiewałem, tylko napewno nie disco polo
a potem napewno nie, bo jakiś facio /wsród 18 wszystkich/ przywiózł ze sobą jakąś REWELACJĘ WSI POLSKIEJ - niejakie karaoke, czy jakoś tam to się nazywa i z tego co wiem, to 2 dziewczyny spiewały, nawet im się podobało bo one też z terenu disco polo i piosenek weselnych na bazarach, z Olsztyna
pozdrawiam
a potem napewno nie, bo jakiś facio /wsród 18 wszystkich/ przywiózł ze sobą jakąś REWELACJĘ WSI POLSKIEJ - niejakie karaoke, czy jakoś tam to się nazywa i z tego co wiem, to 2 dziewczyny spiewały, nawet im się podobało bo one też z terenu disco polo i piosenek weselnych na bazarach, z Olsztyna
pozdrawiam
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11851470,title,Zdjecia-tygodnia,gpage,11,img,11860875,galeria.html
podoba mi się ten obrazek, a Wam ?
podoba mi się ten obrazek, a Wam ?
Pasko, czy niejaki emeryt, nie mógłby dać sobie spokój z tymi kawałami na czacie?
Przecież czat czytają m.in dzieci w wieku 10 do 12 lat!!
Czy to nie za wcześnie na takie uświdamianie nieletnich
Wydaje mi się,że niektóre odzywki mogą im nie pomóc, a zaszkodzić..
ale, może się mylę???
Przecież czat czytają m.in dzieci w wieku 10 do 12 lat!!
Czy to nie za wcześnie na takie uświdamianie nieletnich
Wydaje mi się,że niektóre odzywki mogą im nie pomóc, a zaszkodzić..
ale, może się mylę???
rico >>> a Tobie co się stało?
Cenzurę chcesz wprowadzić - przecież te wszystkie kawały są na necie i nie ma tam informacji,że zawartość dostępna jest od 18 lat.
Więc o co Ci chodzi!
Cenzurę chcesz wprowadzić - przecież te wszystkie kawały są na necie i nie ma tam informacji,że zawartość dostępna jest od 18 lat.
Więc o co Ci chodzi!
>>>rico, nie wiem o jaki dowcip chodzi, ale dla Ciebie i dzieci powyżej 12 lat postaram się po 22.oo
i obiecuję, że się poprawię, jaki Ci odpowiada, może podaj hasło, słówko ? może mam w dowcipotece ? przyślę z dedykacją
pozdro
i obiecuję, że się poprawię, jaki Ci odpowiada, może podaj hasło, słówko ? może mam w dowcipotece ? przyślę z dedykacją
pozdro
>>> dla rica i jemu sympatycznych tu gości
- Kapitan w czasie sztormu.
- Kapitan w czasie sztormu.
>>>rico- chyba mnieemeryta NIJAKIEGO, jak piszesz źle zrozumiałeś, to był z tego cyklu jak
W pociągu ktoś rozwiązuje krzyżówkę i nagle pyta współsiedzących w przedziale wagonu:
-część ciała u kobiety na 4 litery, rozpoczyna się na "P"
-poziomo, czy pionowo ?
-poziomo
- to "pysk"
/przepraszam za ostatnie słowo przemiłe tu dziewczyny, ale inaczej nie byłoby dowcipu/
W pociągu ktoś rozwiązuje krzyżówkę i nagle pyta współsiedzących w przedziale wagonu:
-część ciała u kobiety na 4 litery, rozpoczyna się na "P"
-poziomo, czy pionowo ?
-poziomo
- to "pysk"
/przepraszam za ostatnie słowo przemiłe tu dziewczyny, ale inaczej nie byłoby dowcipu/
widzę, że emeryt przejął się rolą, pewnie go wkrótce wyp...olą
(czyt: zbanują)
(czyt: zbanują)
Widzę,że dowcipy trzaskacie to i ja coś dorzucę.
Do zatłoczonego autobusu wchodzi skin.Starsza pani ustępuje mu miejsca po czym stojąca obok dziewczyna pyta:
-Dlaczego ustępuje pani mu miejsce?
Na to starsza pani:
-Taż on jest taki biedny.Nie dość że po chemioterapii to jeszcze w butach ortopedycznych.
Do zatłoczonego autobusu wchodzi skin.Starsza pani ustępuje mu miejsca po czym stojąca obok dziewczyna pyta:
-Dlaczego ustępuje pani mu miejsce?
Na to starsza pani:
-Taż on jest taki biedny.Nie dość że po chemioterapii to jeszcze w butach ortopedycznych.
Nie zrozumiałem emeryt twojego ostatniego dowcipu.Przecież ta część to pupa,a nie pysk.Proszę o dokładne dowcipy.
Niedobór 7ek popsuł mi statystykę.Proszę szpiegów lotto czytających moje wpisy o wysyp siódemek na wieczór.Pozdrawiam.
Zastanawiam się co robi Hosia,w ten zimowy wieczór.Chyba nie ma spotkania z hipnotyzerem,ale dlaczego nie typuje liczb.
>>>hiocio, czyżbyś znał "POZIOME" pupcie ?
ale mimo wszystko pozdrawiam,
siostrzeńców znanego OJCA, też nazwisko na rrrrrrrrrr
ale mimo wszystko pozdrawiam,
siostrzeńców znanego OJCA, też nazwisko na rrrrrrrrrr
O to cała PRAWDA o szlacheckich zadość uczynieniach = z rządów policjantów ‘’chlewY’’ a z STRAŻNIKÓWYCH MIEJSKOWYCH ‘’RAfale.’’ To tak samo ?. bezmysł wymamrotał nagradzać ---------------granice w strażenie sz rz .
Mam prośbę do Hosi,żeby jak wybierze się w góry zabrała do plecaka pluszowego hipcia,w ten sposób odbędę ciekawe wycieczki.
i znowu nie mają czwartego do BRYDŻA i muszę uzupełnić skład, ciekawe do której ?
R+Z NA PLÓS KRZYŻ
Czy tylko ja mam takiego pecha? Od 3 miesięcy nic nie mogę trafić i wygrać w multimulti. Zastanawiam się czy nie skreślać liczb a potem grać na inne - może to jest sposób? Nic nie wygrałem nic nawet prozaicznych dwu złotych zwrotu.
Witam.Typy na jutro podałem na forum,potem wpisze na czat.Pozdrawiam
>>>oj rico! nie przypominam sobie, żebym był złośliwy w stosunku do ciebie, jak i innych, a jeśli ktoś poczułby się obrażony /w swoim rejestrze nie znam takich, wśród znajomych też/, to z góry przepraszam, nawet przewidując jak we wpisie wyżej /chodziło o jedno słowo/
>>>rico, jeśli byłem zlośliwy, podaj tekst
nie lubię niedomówień jak i inni wściekłych psów
pozdrawiam, mimo odcisków od wczoraj
>>>rico, jeśli byłem zlośliwy, podaj tekst
nie lubię niedomówień jak i inni wściekłych psów
pozdrawiam, mimo odcisków od wczoraj
Problem jest w tym Remik,że trzeba robić własne tabele i statystyki,a to jest pracochłonne i męczące.I jak ktoś gra za więcej śledzić liczby chybił trafił,by zaobserwować co knują komputery.A i tak trzeba mieć szczęście.
Zgodnie z moim sąsiadem hipopotamem nilowym,który jako dominujący samiec trzyma harem,składający się z kilkudziesięciu samic,nie mogę dopuszczać innych osobników płci męskiej na moje terytorium.
Ricardos jak Hosia przestała typować,spadam coraz niżej,a chciałem dostać się na pierwszą pozycję.
hipcio twoje teksty sa zabojcze i dobrze ze jestes na tym chacie pozdrawiam...
Polecam obejrzeć dzisiaj w telewizji kolejny film z cyklu belfer,na polsacie.
Na jutro KOGUT zagra:
721 Newcastle - West Bromwich typ 1-2 kurs 1,25
959 Hansa Rostock - Arminia Bielefeld typ 1-2 kurs 1,26
1481Crotone - Sassuolo typ 1-2 kurs 1,32
AKO 2.08
Stawka 30 zeta
wygrana to 56,20
2 próg.
1241 Le Havre - Tours typ 1 kurs 1,85
1589 Arezzo - Varese typ 1-2 kurs 1,29
AKO 2,39
stawka 30 zeta
wygrana 64,50
2 próg.
5445 Finlandia - Korea Pół typ 1-2 kurs 1,25
5452 Mali - Malawi typ 1 kurs 1,90
AKO 2,8
stawka 151 zeta
wygrana 323,40
721 Newcastle - West Bromwich typ 1-2 kurs 1,25
959 Hansa Rostock - Arminia Bielefeld typ 1-2 kurs 1,26
1481Crotone - Sassuolo typ 1-2 kurs 1,32
AKO 2.08
Stawka 30 zeta
wygrana to 56,20
2 próg.
1241 Le Havre - Tours typ 1 kurs 1,85
1589 Arezzo - Varese typ 1-2 kurs 1,29
AKO 2,39
stawka 30 zeta
wygrana 64,50
2 próg.
5445 Finlandia - Korea Pół typ 1-2 kurs 1,25
5452 Mali - Malawi typ 1 kurs 1,90
AKO 2,8
stawka 151 zeta
wygrana 323,40
Dzięki Bog65.Przydałoby mi się jeszcze takie szczęście do gry jak ma Tomcio.Co prawda czasem udawało mi trafić u buchmaków kursy >50,ale grałem za symboliczne pieniądze i nie były to wielkie wygrane.
Witam.proponuję na wieczór MM,dwie trójeczki:
4,6,31
5,9,12.Pozdrawiam.
4,6,31
5,9,12.Pozdrawiam.
Kogut>> mam pytanko dotyczące TM, jak się obstawia wygraną to ona musi nastapic w regulaminowym czasie czy moze w dogrywce lub karnych?
Renik>> nie tylko Ty masz takiego pecha.Ja też mam takiego pecha i zapewne większość z grających.Totomizator ciągnie ostatnio od ludzi każdą złotówkę.
Kogucik czy codziennie wysyłasz kupony,czy masz dni wolne od gry?
>>>maciekmaciek-typy dotyczą regulaminowego czasu gry zawsze, chyba, że dotyczy typu
ZWYCIĘSTWA,lub AWANSU
pozdrawiam
ZWYCIĘSTWA,lub AWANSU
pozdrawiam
>>>kogucik19-wyżej już gratulowałem Ci wygranych
dzięki za typy, też będę je grał jutro, chyba za inne stawki, ale będę grał, tylko proszę Cię jak podajesz tu typy to zamiast "wygrana" pisz tak jak na kuponach które otzrymujesz w kolekturze /EWK/- czyli Ewentualna Wygrana, co oczywiście i tak życzę samych WYGRANYCH
pozdrawiam
dzięki za typy, też będę je grał jutro, chyba za inne stawki, ale będę grał, tylko proszę Cię jak podajesz tu typy to zamiast "wygrana" pisz tak jak na kuponach które otzrymujesz w kolekturze /EWK/- czyli Ewentualna Wygrana, co oczywiście i tak życzę samych WYGRANYCH
pozdrawiam
Emeryt>>> dzieki
Mnie ciekawi,skoro rozwiązań losowań w multi są nieprawdopodobne ilości,jaki komputer może wybrać idealny wariant by dla grających pozostały mizerie.Ale to pytanie do informatyków.Czyli jak bardzo można zmniejszyć ilości wygranych.
Witam,
KOGUT typy na jutro dobre w miarę tylko ten Newcastle trochę śmierdzi ja tam bym samą 1 postawił
KOGUT typy na jutro dobre w miarę tylko ten Newcastle trochę śmierdzi ja tam bym samą 1 postawił
HIPOPOTANIE drogi.Wysyłam codziennie,a jak grałem w kulki progresją to 2 razy dziennie.Mam kolekturę pod blokiem i to jest dobrodziejstwo losu.W innym przypadku bym nie grał.Bo z kulkami biegałem 60 razy w miesiącu jak kot z pęcherzem.Pytasz o przerwy tak są zaplanowane,czyli Cały Lipiec,Sierpień,oraz grudzień od 22 grudnia do 3 stycznia.Oraz dni kiedy kolektora jest zamknięta.Nie gram przez internet,i pamiętam że czasem jak była kolektura zamknięta wychodziły liczby na które grałem progresją.Na szczęście wychodziły na drugi dzień,ale bywało różnie.Sport to inna bajka,mogą być przerwy i nic sie nie traci.Serdecznie pozdrawiam i z ciekawością czytam czasem Twoje wpisy,są fajne i nikogo starają sie nie obrażać.
Pojezdzilem na nartach, na worku , poszlo dwie gorzkie Zolodkowe (reklama :D ). Mozna cos zatypowac na stronce. Przed wczoraj 54 zl, wczoraj mialem 5/10 i 4 zl, i to byl kupon na dwa losowania i dzis bylo 6/10, ah, gdyby jeszcze jedna liczba. e tam. Dawno tak dobrze nie bylo. Ide spac bo wiruje caly swiat.
Kogut wytłumacz mi co to jest progresja w MM?
rgumenty:wykształcony,inteligętny,reprezentatywny,nie związany z żadnymi partiami politycznymi,znający politykę
zagraniczną.Jest to kandydat nr.1 i więcej nikt.
Proszę o dyskusję, na ten temat.Pozdrawiam.
zagraniczną.Jest to kandydat nr.1 i więcej nikt.
Proszę o dyskusję, na ten temat.Pozdrawiam.
EMERYT ok tylko patrze na kupony i nie widzę EWK na moim jest określenie "Maks.Wygrana" ale wiem o co chodzi.Zastosuje sie.MARIUCIO75 dlatego postawiłem 1-2 bo wykluczam remis,a to jest asekuracyjne obstawienie.Tam sie może wszystko wydarzyć,ale ja jestem jeszcze młodym graczem.Pozdrawiam
Przepraszam za brak początku postu.Początek postu:
W związku z wyborami prezydenckimi w naszym kraju,jako
kandydata nr.1 proponuję Andrzeja Olechowskiego.
W związku z wyborami prezydenckimi w naszym kraju,jako
kandydata nr.1 proponuję Andrzeja Olechowskiego.
Progresja to takie coś co pozwala grać na jedną,lub więcej liczb.Najlepiej jak kurs jest stały.Polega to na takim obliczeniu stawki za którą sie zagra,aby ewentualna wygrana pokrywała już wsadzoną kase,i dawała jakiś zysk.To tak pobieżnie.Ja nie jestem dobrym ani nauczycielem,ani tłumaczem.A jak bym sie rozpisał,to jutro bym prosto od kompa poszedł na śniadanie.Pozdrawiam
Lila trudno coś trafić w multi,bo chyba ciągle panuje afrykański kryzys,sprawca niejaki bernard madoff,twórca piramidy finansowej.Nie wiadomo ile jest gotówki,bo ludzie mają karty.
hipopotan>>>nie wiem,nie znam się na tym.Ja gram tylko dla rozrywki.pozdr.
Ja mam tylko jednego kandydata,wysoki,wykształcony,ma rodzinę,przystojny,szarmancki czyli Ędward Ącki.Kobiety za nim szaleją i ma duże poparcie.
lila >>>> normalnie zawału dostałem :))))
11,33,44
Powinnaś się cieszyć :)))
11,33,44
Powinnaś się cieszyć :)))
tomcio1972>>> trafione 2/3,2/3,3/3,2/3,.Dziękuję bardzo.Szkoda,że nie dałam stawki razy 10.Pozdrawiam serdecznie.
Mam pytanie co się dzieje z końcowkami7,tak postępować bardzo nieładnie.Przez to mam minusa.
13max33>>>a co pisał tomcio1972?Jak napisał,że trafię to tak ma być.:)pozdr.
lila >>>> 60zł wygranej za 10zł zainwestowanej kasy
Nieźle :)))
Jakby weszło 11,22,33,44 jako 4/4 miałabyś 4 x 3/3
Nieźle :)))
Jakby weszło 11,22,33,44 jako 4/4 miałabyś 4 x 3/3
Lila,Tomcio gratulacje.Ja jeszcze nie zszedłem na grę w trójki,czekają mnie ciężkie łowy na siódemki.
http://pl.kingolotto.com/nomore.php
tuttaj za free granko polecam stronke
tuttaj za free granko polecam stronke
>>>kogucik masz rację w Twojej firmie /stale zapominam-przyzwyczajenie/ jest MAKSYMALNA WYGRANA /czego nie było chyba w KLULKACH, bo tam były stałe wygrane/
tzn. że taka wygrana jest, jak wszystkie mecze się odbędą i będa trafne
to w Fortunie /mojej/ jest EWK
jak widzisz co 2 głowy, to niejedna, dlatego policjant zabiera psa na służbę/
pozdrawiam
tzn. że taka wygrana jest, jak wszystkie mecze się odbędą i będa trafne
to w Fortunie /mojej/ jest EWK
jak widzisz co 2 głowy, to niejedna, dlatego policjant zabiera psa na służbę/
pozdrawiam
tylko dla ludzi humoru i tych co skończyli 10-12 lat, jak sobie zyczył rico- oprócz siostrzeńców OJCA na rrrrrrrrrr
Zebra i pingwin u fotografa
Fotograf – mają być kolorowe, czy czarno-białe ?
Ty fotograf , a chcesz w mordę ?
Zebra i pingwin u fotografa
Fotograf – mają być kolorowe, czy czarno-białe ?
Ty fotograf , a chcesz w mordę ?
Chodzi po placu pewien facet z niedźwiedziem polarnym na smyczy.
W pewnym momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta:
Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem ?
Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika sprzedał!!
W pewnym momencie podchodzi do niego zaciekawiony przechodzień i pyta:
Panie, czego pan tu szuka z tym niedźwiedziem ?
Szukam tego cwaniaka co mi 7 miesięcy temu chomika sprzedał!!
emeryt>>>chodziło mi o to,że pies psa na służbę zabiera a nie ten tego.Pozdr.:)
Idzie Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem przez Stumilowy Las.
Idą już dość długo, kiedy Prosiaczek pyta:
- Kubusiu, a dokąd my idziemy?
- Na imprezę do Krzysia - odpowiada Puchatek.
Idą, idą dalej... Prosiaczek nie wytrzymuje i pyta znowu:
- Kubusiu, a co to za impreza?
- Świniobicie. Prosiaczek międli łapki, i pyta znowu:
- Kubusiu, a co będzie jak świnia ucieknie ?
- Ja ci k…a ucieknę!
Idą już dość długo, kiedy Prosiaczek pyta:
- Kubusiu, a dokąd my idziemy?
- Na imprezę do Krzysia - odpowiada Puchatek.
Idą, idą dalej... Prosiaczek nie wytrzymuje i pyta znowu:
- Kubusiu, a co to za impreza?
- Świniobicie. Prosiaczek międli łapki, i pyta znowu:
- Kubusiu, a co będzie jak świnia ucieknie ?
- Ja ci k…a ucieknę!
>>>lila- oczywiście lilko, ja inaczej nie myślałem, zupełnie jak TY
>>>Lila-widzę, że długo dziś u Ciebie nie ziefff, czy ziewwww
to jeszcze mam pytanie : /do rica też /
-jakie ręce są zaimkami osobowymi ?
to jeszcze mam pytanie : /do rica też /
-jakie ręce są zaimkami osobowymi ?
witam pięknie wszystkich obecnych
pewnego dnia wyraziłem swoją opinię o madzi77 używając przy tym bardzo brzydkich słów.postąpiłem nieładnie,bardzo impulsywnie i wbrew powszechnie panującym dobrym obyczajom.
sam jestem zdziwiony swoim postępkiem.
przepraszam bardzo madziu77
pewnego dnia wyraziłem swoją opinię o madzi77 używając przy tym bardzo brzydkich słów.postąpiłem nieładnie,bardzo impulsywnie i wbrew powszechnie panującym dobrym obyczajom.
sam jestem zdziwiony swoim postępkiem.
przepraszam bardzo madziu77
>>>kogucik19
zrobiłem symulację /lub jak tu niektórzy "na sucho" typy na jutro iiiiiiii
TOTOLOTEK S.A.
Nazwa zdarzenia
Newcastle-West Bromwich 1,0
Le Havre-Tours 1,0
Hapoel Tel Aviv - Hapoel Beer Sheva 1
Angola SN1 1
Franken-Haching 2
Wrocław-Łódź 1
ostatniego zdarzenia:
Data i godzina zawarcia:
Opłata/Stawka: 10.00 zł
Kurs: 4.48
Maks. wygrana: 40.50 zł
jest na końcu MAKS. wygrana
zrobiłem symulację /lub jak tu niektórzy "na sucho" typy na jutro iiiiiiii
TOTOLOTEK S.A.
Nazwa zdarzenia
Newcastle-West Bromwich 1,0
Le Havre-Tours 1,0
Hapoel Tel Aviv - Hapoel Beer Sheva 1
Angola SN1 1
Franken-Haching 2
Wrocław-Łódź 1
ostatniego zdarzenia:
Data i godzina zawarcia:
Opłata/Stawka: 10.00 zł
Kurs: 4.48
Maks. wygrana: 40.50 zł
jest na końcu MAKS. wygrana
Ksings dał dobry przykład innym.
Brawo Emeryt,trzymaj tak dalej.Uśmiech musi być.
Brawo Emeryt,trzymaj tak dalej.Uśmiech musi być.
EMERYT przemyśle takie zagranie,ale jutro rano jestem zajęty,ale myślę że do 11 sie wyrobie.Pozdrawiam
przepraszam również Pana Janusza Paśkiewicza.
niewłaściwie zachowujący się gość powinien zostać wyproszony z każdego domu,a goszczenie takiej osoby nie przynosi chwały gospodarzowi
pozdrawiam
niewłaściwie zachowujący się gość powinien zostać wyproszony z każdego domu,a goszczenie takiej osoby nie przynosi chwały gospodarzowi
pozdrawiam