Wpisy 893 073 – 893 172
15 kwietnia 2012 12:07 → 15 kwietnia 2012 12:46, 100 wpisów
trzecia jest - ukryta, a i pewnie czwarta by się znalazła, jakby tylko uwolnić krasnoludki
siwek lila to nasza taka wspólna dobroć narodowai raczej nie można Jej mic na włwsność
lila
nie wiesz Dobro Narodowe, jak tu można w miarę cywilizowanie - zlikwidować konto i wykasować wszystkie wpisy ?
nie wiesz Dobro Narodowe, jak tu można w miarę cywilizowanie - zlikwidować konto i wykasować wszystkie wpisy ?
Lila
Robal
kubex
torsan
siwek
i inni
na 14.00 4,11,26,38,39,43,59,71,75 to dał mi TS
wtorek
Robal
kubex
torsan
siwek
i inni
na 14.00 4,11,26,38,39,43,59,71,75 to dał mi TS
wtorek
Do Moderatora portalu multipasko
W związku z licznymi skargami ,jakie zgłaszają uczestnicy forum na niewielką ilość trafnie typowanych zakładów
zgłaszam wniosek ,graniczacy z prośbą o emitowanie PRZEDPREMIEROWEGO losowania MM w godzinach od do 14 i od do 22
podpis nieczytelny
W związku z licznymi skargami ,jakie zgłaszają uczestnicy forum na niewielką ilość trafnie typowanych zakładów
zgłaszam wniosek ,graniczacy z prośbą o emitowanie PRZEDPREMIEROWEGO losowania MM w godzinach od do 14 i od do 22
podpis nieczytelny
czytałem goldenlotto przeważnie wypociny w stylu to tamto sramto
że jesteśmy bezmózgami ,klonamiitd.itdjest tam parę gości w traumie
po pobycie na MP
HARTGE
że jesteśmy bezmózgami ,klonamiitd.itdjest tam parę gości w traumie
po pobycie na MP
HARTGE
slim...chciałby takich bezmózgowców jak my Bezmózgowce właśnie przeszli do niego
klonami ? slim61 I KTO to powiedział ?
BOSHE - Ktoś sprzedaje dane ?
BOSHE - Ktoś sprzedaje dane ?
slim - spokojnie, to do tego tekstu z "klonami" - bo jak sobie pomyślę - kto to napisał, to fantazji mi brakuje, co odpowiedzieć
slim...ale Ty piszesz o blogu?No o mnie musi być najwięcej bo ona mnie kocha
Hartge - tak - żeby wróciły wpisy
mądrym nie trzeba, głupim nie pomoże, ale
bezczelnie łgać nie będzie tak łatwo, że kto, to pierwszy zaczyna ubliżać, że kto pisze o sprawach prywatnych itd itd
mądrym nie trzeba, głupim nie pomoże, ale
bezczelnie łgać nie będzie tak łatwo, że kto, to pierwszy zaczyna ubliżać, że kto pisze o sprawach prywatnych itd itd
Zaraz...zaraz Liliano......
o mnie tez jest........ tez mnie kocha.....
o mnie tez jest........ tez mnie kocha.....
slim...szkoda tylko że,o sobie nie napisze co tu sucz wyrabiała ,no ale nie nasra we własnego bloga przecież nie? Ona anioł a my diabły Dobrze że,większość tutaj wie jaka ona jest
pięknaja..no kocha nas i co zrobimy?My dla niej jak tlen,bez nas zdycha
podajcie choć pierwsza literke nicku , bo nie wiem o kogo ten caman
Ja jestem wniebowzięta......
Człowiek tak się miota....kocha-nie kocha....
a tu masz.....bez wątpliwości
Człowiek tak się miota....kocha-nie kocha....
a tu masz.....bez wątpliwości
pięknaja..ja ostatnio płatki z róży rwałam i też si enad tym zastanawiałam
slim...wziąłeś to do siebie? Daj spokój.Ona jest już dawno bez mózgu ,w jej przypadku musk wystarczy
Slim....no wiesz....
nie podoba Ci się??
to dopiero przedsionek zdolności słowotwórczych.......
nie podoba Ci się??
to dopiero przedsionek zdolności słowotwórczych.......
slim...to taki typ babska że,namąci,namiesza a potem Ona jest biednaWszyscy winni tylko ona nie olej to i się śmiej
Owszem - nie musimy tam czytać - ale...
co to było za słowo - za żartobliwy tekst niejakiego "majeranka", że "tak, to może być na mp" ?
przyznaję - to mnie ciut sprowokowało...
kol. Boss z tamtego portalu merytorycznego - wiem, że ci przekażą dlatego jeszcze raz PYTAM - z programu GL kupony wygrane, co masz wskany wstawione na potwierdzenie - jakim cudem mają nadruk chybił-trafił ?
co to było za słowo - za żartobliwy tekst niejakiego "majeranka", że "tak, to może być na mp" ?
przyznaję - to mnie ciut sprowokowało...
kol. Boss z tamtego portalu merytorycznego - wiem, że ci przekażą dlatego jeszcze raz PYTAM - z programu GL kupony wygrane, co masz wskany wstawione na potwierdzenie - jakim cudem mają nadruk chybił-trafił ?
slim..lepiej źle o niej nie pisz bo weźmie i ci obije twarz tak jak chciała mnie ja pieprze,dobrze że,za marzenia nie karają