Wpisy 89 197 – 89 296
16 stycznia 2010 17:09 → 16 stycznia 2010 23:56, 100 wpisów
emeryt>>>a w jakiej dzielnicy Gniezna mieszkasz,jeśli można wiedzieć?Pozdr.
>>>lila-przeciez pytałem Ci się, dotychczas brak odpowiedzi
ale spadam na imprezkę, bo
Życie jest za krótkie.....
ale spadam na imprezkę, bo
Życie jest za krótkie.....
emeryt>>>chodzi o osiedle na Kazimierza Wielkiego?Wiem gdzie to jest.
Mail jaki otrzymał użytkownik forum 1x2 od bukmachera internetowego Betsson.
BETSSON PRZYPOMINA: E-ROZRYWKA JEST W 100% LEGALNA W UE
Ustawa hazardowa, która weszła w życie z dniem 1 stycznia 2010 roku w Polsce nie wprowadziła żadnych zmian odnośnie gry na Betsson.com z punktu widzenia polskiego Użytkownika.
Usługi świadczone są w rzeczywistości poza granicami Polski i zgodne są z Artykułem 49 traktatu o swobodzie przepływu osób, usług i kapitału na terenie Unii Europejskiej.
Zgodnie z prawem UE, podmiot z innego kraju członkowsiego (Malta) może świadczyć usługi w innym kraju członkowskim (Polska) bez potrzeby posiadania w nim jakiegokolwiek stałego zakładu pracy/filii/przedstawicielstwa.
Przypominamy także, że w Polsce nie ma prawa, na podstawie którego ktokolwiek może mieć wgląd w nasze konto bankowe bez toczącego się postępowania i żadania sądu lub prokuratora.
Również nie istnieje prawo, które zezwala na blokowanie licencjonowanych serwisów zajmujących się e-rozrywką na terenie Uni Europejskiej lub monitorowanie ich Użytkowników.
Warto być doinformowanym i walczyć o swoje swobody obywatelskie!
Pozdrawiamy,
Betsson.com
BETSSON PRZYPOMINA: E-ROZRYWKA JEST W 100% LEGALNA W UE
Ustawa hazardowa, która weszła w życie z dniem 1 stycznia 2010 roku w Polsce nie wprowadziła żadnych zmian odnośnie gry na Betsson.com z punktu widzenia polskiego Użytkownika.
Usługi świadczone są w rzeczywistości poza granicami Polski i zgodne są z Artykułem 49 traktatu o swobodzie przepływu osób, usług i kapitału na terenie Unii Europejskiej.
Zgodnie z prawem UE, podmiot z innego kraju członkowsiego (Malta) może świadczyć usługi w innym kraju członkowskim (Polska) bez potrzeby posiadania w nim jakiegokolwiek stałego zakładu pracy/filii/przedstawicielstwa.
Przypominamy także, że w Polsce nie ma prawa, na podstawie którego ktokolwiek może mieć wgląd w nasze konto bankowe bez toczącego się postępowania i żadania sądu lub prokuratora.
Również nie istnieje prawo, które zezwala na blokowanie licencjonowanych serwisów zajmujących się e-rozrywką na terenie Uni Europejskiej lub monitorowanie ich Użytkowników.
Warto być doinformowanym i walczyć o swoje swobody obywatelskie!
Pozdrawiamy,
Betsson.com
Ej!!,ludzie!!,pozwolicie mi zabrać głos??.Bo od samego ranka pracuję,
niestety nie mam emerytury by pracować na blogu.Pozdrawiam jakże ludzi życzliwych!!
niestety nie mam emerytury by pracować na blogu.Pozdrawiam jakże ludzi życzliwych!!
Tak, to może jakaś firma będzie przyjmowała zakłady na ziarna pszenicy...a co nie może?
*groch jest okrągły i budzi podejrzenia.
*groch jest okrągły i budzi podejrzenia.
lila>>> zamień się ze mną na życie i gwarantuję,że nie będziesz miała czasu na ziewanie :):):)
pozd
pozd
HURA kuponik ze zdarzeniami :493 + 761 wygrany.Podejrzewam że jeszcze jeden kuponik wejdzie.Pozdrawiam.
HURA.Drugi kuponik ze zdarzeniami 492 + 6471 wyszedł pozytywnie.Tylko sie cieszyć.Wiem że jeden jest w plecy a to kupon ze zdarzeniem 495 +715 niestety 495 zawaliło sprawę.Pójdzie do poprawki na jutro.Pozdrawiam
kogucik19 >>> u mnie kuponik tez trafiony !!!
Tak się zastanawiam czy podawać tutaj swoje typy - obawiam się jednak złośliwych komentarzy - cóż zobaczymy.
Teraz jednak zbieram się na imprezkę !!!
pozdrowienia dla wszystkich.
Tak się zastanawiam czy podawać tutaj swoje typy - obawiam się jednak złośliwych komentarzy - cóż zobaczymy.
Teraz jednak zbieram się na imprezkę !!!
pozdrowienia dla wszystkich.
W temacie losowości:
coś, co proponował niegdyś sławny przywódca socjalistyczny Władzimir Ilicz Ljenin.
Otóż On proponował był losowanie PAŃ dla Towarzyszy.
Każdy Towarzysz dostawałby kartkę na PANIĄ/PANIE w ilości sztuk /tu były gorące dyskusje ile PAŃ na jednego Towarzysza/.
No i wszystko byłoby dobrze, gdyby Towarzysz Władzimir Ilicz Ljenin utrzymał rzecz w tajemnicy przed swoją sławną pięknością Towarzyszką Nadzieżdą Krupskom.
Owa sławna piękność mocno się zdenerwowała TĄ ZAPLANOWANĄ PRZEZ TOWARZYSZY bolszewików /mienszewicy mieli zdanie odrębne/ "Aferą Hazardową" /z punktu widzenia PAŃ/ członków światłego /niewątpliwie/ Biura Politycznego Sowieckowo Sajuza i dosłownie wybiła z głowy tę świetną idęę Towarzyszowi Władzimirowi Iliczowi Ljeninowi.
I w taki sposób upadła w Sowieckim Sajuzie wspaniała idea gry losowej, w której stawką były PANIE.
coś, co proponował niegdyś sławny przywódca socjalistyczny Władzimir Ilicz Ljenin.
Otóż On proponował był losowanie PAŃ dla Towarzyszy.
Każdy Towarzysz dostawałby kartkę na PANIĄ/PANIE w ilości sztuk /tu były gorące dyskusje ile PAŃ na jednego Towarzysza/.
No i wszystko byłoby dobrze, gdyby Towarzysz Władzimir Ilicz Ljenin utrzymał rzecz w tajemnicy przed swoją sławną pięknością Towarzyszką Nadzieżdą Krupskom.
Owa sławna piękność mocno się zdenerwowała TĄ ZAPLANOWANĄ PRZEZ TOWARZYSZY bolszewików /mienszewicy mieli zdanie odrębne/ "Aferą Hazardową" /z punktu widzenia PAŃ/ członków światłego /niewątpliwie/ Biura Politycznego Sowieckowo Sajuza i dosłownie wybiła z głowy tę świetną idęę Towarzyszowi Władzimirowi Iliczowi Ljeninowi.
I w taki sposób upadła w Sowieckim Sajuzie wspaniała idea gry losowej, w której stawką były PANIE.
lila > spodziewając się Twojej odpowiedzi, już zrobiłem sobie kawkę i pije ją sam :)
lila >>>skuś się toć to romantyk w najprawdziwszym wydaniu !!!
Mówię Ci korzystaj,bo to już wymarły gatunek hehe !!!
pozd
Mówię Ci korzystaj,bo to już wymarły gatunek hehe !!!
pozd
madzia77>>>ja już mam swój gatunek i jestem zadowolona już od 8 lat.Pozd.
lila >>> masz rację,ale pogadamy jak będziesz ze stażem 15- letnim jak ja !
pozd
pozd
mag..>>> nie kasuj,fajna z Ciebie babka.Zostaw niech sobie będzie.Pozdr.
madzia77>>>a co powiesz na staż 60 lat?moi dziadkowie tyle byli ze sobą po ślubie a nie wiem ile przed.Byli ze sobą aż do śmierci i nigdy się nie uskarżali.Pozdr.
Mam pewne wątpliwości dziewczyny o czym Wy piszecie. Ja tylko kawę chciałem wypić.
lila >>> wychodzi na to,że musiała być to prawdziwa miłość czego wszystkim życzę !!!
danteV >>> śmiejemy się tylko przecież :)
pozd
danteV >>> śmiejemy się tylko przecież :)
pozd
MADZIA77 nie przejmuj sie zgryźliwymi uwagami.One bedą wszędzie tam gdzie jest skupisko większej ilości Polaków tam musi byc zazdrość zgryźliwość,bo jak inaczej by to wyglądało.Ja to wszystko olewam jak mam kaprys to pisze,i nie przejmuje sie malkontentami,dla których jakikolwiek sukces drugiego gracza jest ciosem w plecy.Dla mnie sie liczy tylko moja skarpeta,która jak się do niej nic nie dodaje to zaczyna śmierdzieć malizną.Dlatego co jakiś czas coś tam dorzucam a ona pachnie jak by była wyprana w perwolu.Pozdrawiam
lila > a myślałem, że tylko fusy :) całe życie człowiek się czegoś uczy.
kogucik19>>>nikt madzi77 nie uraził ani nic złego do niej ani na nią nie powiedział.Pozdr.
lila>>> zakładam się,że jak będę podawać swoje typy to znajdą się dobre dusze,bo tak już tutaj jest,a jaka będzie radocha jak się nie uda - normalnie jestem sobie w stanie wyobrazić uśmiech na poniektórych ustach.
Sama jestem świadkiem, co się dzieje na forum,jak to jeden przez drugiego jest mądry i ma złote środki.
Ech szkoda pisać.
Sama jestem świadkiem, co się dzieje na forum,jak to jeden przez drugiego jest mądry i ma złote środki.
Ech szkoda pisać.
madzia77>>>ja tam się niczym nie przejmuję.Podaję swoje typy na stronie a jak nie wejdzie to trudno.Jesteśmy tylko ludzmi,gdybym typowała trafnie to już dawno byłabym milionerką.:)Pozdr.
DANTEV tak czytamy ten sam czat,tylko nie zawsze dokładnie,i nie zawsze wszystko,ale zapewniam Cię że o ten sam czat.Teraz tylko bardzo przyjazny,wesoły,kokieteryjny ,figlarny,czyli na pewno jest lepiej niż było i to na pewno da sie zauważyć.Cieszy również że przybywa piszących,i już sie nie boją ordynarnej riposty.Serdecznie pozdrawiam
Dzisiaj tradycyjnie obstawiam l.zakończone na:6,8
06,16,76
26,46,36
28,18,48
68,78,38
Pozdrawiam wszystkich:):):)
06,16,76
26,46,36
28,18,48
68,78,38
Pozdrawiam wszystkich:):):)
Mam nadzieję,że dzisiaj będę się tak samo dobrze bawić jak i wczoraj.
A tutaj dla wszystkich tych co zostają w domku dzisiejszego wieczora.
http://www.youtube.com/watch?v=Xq4ufIKrrbo
pozd
A tutaj dla wszystkich tych co zostają w domku dzisiejszego wieczora.
http://www.youtube.com/watch?v=Xq4ufIKrrbo
pozd
Proszę o odpowiedź na następujące pytanie.le trwa mecz hokeja,oraz ile trwa jedna tercja.Przepraszam za takie pytania,ale sport dla mnie to pilot od telewizora,i dźwiganie zakupów.Pozdrawiam
Kogucik19. Mecz hokejowy to 3X20 minut czystej gry. Przerwy między tercjami po 15 minut.
HURA no i 3 kuponik trafiony ze zdarzeniami 6662 + 714.Czyli na 4 kupony wysłane 3 zostały wygrane.Wiec jak na takiego znawce sportu jakim ja jestem to kosmiczny wynik.Jeden kuponik jutro do poprawki,a reszta nowa.Nie będę już mieszał piłki z hokejem bo aż mi sie myszka poci od tego skakania.Pozdrawiam
JAREK77 bardzo Ci dziękuję za odpowiedź,teraz już kumam że tercja to może trwać nawet 40 minut,bo liczy sie czas czystej gry.Serdeczne dzięki.
kogucik19>>> Mecz hokeja na lodzie składa się z 3 części zwanych tercjami , z których każda trwa 20 min . czystej gry ( czas zatrzymany jest , gdy wystąpi przerwa w grze ) . Pozdrawiam
Kogucik , może i ty spróbujesz swoich sił w tym temacie "LIGA TYPERÓW BUKAMACHERKA" ?
takie sobie zmajstrowałam piąteczki na wiczorek
albo będzie zacieranie rączek,albo....mycie;)
6-43-47-63-75
9-23-35-76-80
albo będzie zacieranie rączek,albo....mycie;)
6-43-47-63-75
9-23-35-76-80
SŁAWOMIR71 ani bym nawet nie śmiał pomyśleć żeby do tak zacnego grona fachowców dołączyć.Ja bukmacherką zajmuje sie dopiero od 1 stycznia,i jeszcze jestem niemowlakiem.Pomysł bardzo dobry,ja go popieram,i będę go czytał,ale zapewniam Cię że moja wiedza,jest marna.Czytam czasem jakieś informacje,czasem mi sie zdarzy pomyśleć,a reszta to tak na nosa wysyłam.Był dziś mecz,który chciałem obstawić wygrną coś mi mowiło bedzie remis i tak tez sie stało.Czyli więcej szczęścia niż rozumu,ale uważam że to jest bardziej pasjonujące niż kulki.Większy asortyment zdarzeń,oraz wielka możliwość manewrowania kursami.To wszystko jest na tyle atrakcyjne że zabawa jest przednia.serdecznie pozdrawiam
Tradycyjnie przypominam,że w ciągu ostatnich trzech losowań padła tylko jedna liczba z końcówką 7,może trzeba zaryzykować na trójki np.14,35,57:15,35,57
A np. trójka 7,31,35 padła w styczniu już trzykrotnie,a jak sprawdzałem w statystykach była wśród szczęśliwych trójek.Kogucik gratuluję wygranych.
Podam typy na jutro.Gra w totomix.1333 + 1334 AKO 2,54////1335 + 1338 AKO 2,15////1613 + 1619 AKO 2.09////798 + 958 AKO 2.03////Wszystkie typy to 1.HIPOPTAN dziękuje i pozdrawiam. Jutro coś jeszcze dodam,ale musze troche pomyśleć.Pozdrawiam
vento>>>>Nie bardzo wiem o co Tobie chodzi.Rozwiń ten wątek.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Koguciku19
Co to za zespół,1333 + 1334 i która to liga,bo ja takiego nie znam ;DDDD . I tak poważnie,nie lepiej podawac normalnie?
Zawsze coś w oko może wpaśc :)))
Co to za zespół,1333 + 1334 i która to liga,bo ja takiego nie znam ;DDDD . I tak poważnie,nie lepiej podawac normalnie?
Zawsze coś w oko może wpaśc :)))
1333 Florentina - Bologna typ 1 kurs 1,45 + 1334 Sampdoria - Catania typ 1 kurs 1,75.
Taki żarcik:)
Nie bierz tego na poważnie ;/Nie mam problemu żeby sprawdzic.
Nie bierz tego na poważnie ;/Nie mam problemu żeby sprawdzic.
SLAVO może i lepiej,tylko przepisywanie tych nazw zespołów dla mnie to jakiś koszmar.Jutro napisze rano.Dodałem jeszcze 2885 typ 1 kurs 1,50 + 2888 typ 2 kurs 1,67 AKO to 2,51.Pozdrawiam
Zbliża się godzina 0,pieniążki płyńcie kierunek południe Polski.Dokładne namiary-skarbonki Hipcia.
Ja już dziś zarobiony :))))))
Wyniki Irish Lotto z godz 21.00
1 losowanie - 4,13,16,19,30,45 - BB (35)
2 losowanie - 8,13,15,17,35,42 - BB (21)
3 losowanie - 10,23,24,26,30,32 - BB (41)
Numerki zagrane (podane wcześniej) na forum
Irish Lotto na 21.00
2,14,27 / 9,19,29 / 8,17,35:)))))) / 5,9,18 / 12,19,25 / 4,35,41 /
Dowód zakładu - CR32955960-8II - Internet
Loteria irlandzka Czas zakładu: 16/01/2010 19:11:22
Nie zawiera Bonus Ball
So 16 Sty 2010, 20:00 2nd Draw
Wybrane numery 8-17-35
Rodzaj zakładu trebel
Stawka 3,00
Kursy 601.00
Max wygrana 1.800,00
Zwrot 1.803,00 !!!!!!!!!!!!!!
Stawka na losowanie: 3,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 3,00
ps. Te same "trójki" wysłane na niemieckie lotto o godz 21.50 / 2zł za kupon bez BB /
Brak jeszcze wyników na stronie www.lotto.de
Wyniki Irish Lotto z godz 21.00
1 losowanie - 4,13,16,19,30,45 - BB (35)
2 losowanie - 8,13,15,17,35,42 - BB (21)
3 losowanie - 10,23,24,26,30,32 - BB (41)
Numerki zagrane (podane wcześniej) na forum
Irish Lotto na 21.00
2,14,27 / 9,19,29 / 8,17,35:)))))) / 5,9,18 / 12,19,25 / 4,35,41 /
Dowód zakładu - CR32955960-8II - Internet
Loteria irlandzka Czas zakładu: 16/01/2010 19:11:22
Nie zawiera Bonus Ball
So 16 Sty 2010, 20:00 2nd Draw
Wybrane numery 8-17-35
Rodzaj zakładu trebel
Stawka 3,00
Kursy 601.00
Max wygrana 1.800,00
Zwrot 1.803,00 !!!!!!!!!!!!!!
Stawka na losowanie: 3,00
Liczba losowań: 1
Twoja całkowita stawka: 3,00
ps. Te same "trójki" wysłane na niemieckie lotto o godz 21.50 / 2zł za kupon bez BB /
Brak jeszcze wyników na stronie www.lotto.de
Koszmar.Zaczynam wierzyć,że wygrać jedynie można u buchmaków.Proszę żeby ktoś się uaktywnił co trafił chociaż 5z5,żeby mieć nadzieję,że jeszcze istnieją jakieś wygrane.
Czy ktoś ma mydło??,ale klap 2/7 i 2/4 drugi dzień z rzędu nic!! ah!!!, i jeszcze ten 'ban'.Wychodzi ze jestem banitą!!
:)
Ja mam jeden wniosek,coraz mniej osób gra w multi.A 7ki przestały wypadać.Prawdopodobnie ludzie grają przez internet,a liczba graczy w multi i lotto spada.
Powygrywaliście, podzielcie się z potrzebującymi... http://podarnik.gazeta.pl/podarnik/0,0.html
Przed "chwila" było tam wtórne trzęsienie...
Przed "chwila" było tam wtórne trzęsienie...
Lila dlaczego zniknęły liczby w Totomix.Żeby było weselej powinny powrócić.Edwąrd Ącki na prezydenta,przywrócić liczby u buchmaków!
Wycofuje zdarzenie 1613 + 1619 .To pierwsze zdarzenie było dzisiaj,a ja tej cholernie małej daty nie zauważyłem.Przepraszam.Jutro podam prawidłowe typy.Pozdrawiam.Wygranym Gratuluje.
Problem jest w tym,że nie można się wybić z 30 lub 70% skuteczności!!.Kompletny obłęd z tym MM!!
Niedawno byłem zaatakowany za 30żon.A pierniczę to,dokupię sobie jeszcze 30 i będę miał 100 potomków.Lud domaga się igrzysk i chleba.
Jak padły liczby w totomix,to ci co tam grali przejdą w internet,wcale nie pójdą do kolektur.Jeszcze są kolorowe automaty.
Witaj Hipcio:):) ile ty zakładów wysyłasz???? jesli to nie tajemnica:)
Jak pisałem wcześniej,długoletnie choroby wykończyły finansowo Hipcia i gra teraz bardzo skromnie,przeważnie tylko dwa zakłady.A i tak mi szkoda oddawać pieniądze dla mozga.Tym bardziej,że z rozmów z ludzmi dociera do mnie,że wygranych coraz mniej.
HIPOPOTAN juz tych kolorowych automatów coraz mniej,dziś przejeżdżałem koło lokalu w którym było mnóstwo bandytów,a lokal stoi pusty wszyscy wyłapani.Wydaje mi sie że wcale TS nie zwiększył tak bardzo swoich wpływów ,przez to że wykopał dołek pod innymi,i chyba sam do niego troche wpadł.Myslał,że zdobędzie graczy,a gracz jak ma jechać do kolektóry którą miał pod nosem to czasem woli zrezygnować,a jak jeszcze zobaczył kursy to olał albo nie gra,albo wydaje na coś innego.Wielu niestety odpadło.Takie jest moje zdanie.Pozdrawiam
Cześć, był kiedyś taki programik "miliarder" do multilotka czy to dalej funkcjonuje, są jakieś aktualizacje? skąd to teraz wystrugać?
Naga prawda jest taka wygrać można tylko w buchmaki,a w multi i lotto grać licząc na szczęście,którego przy obecnych maszynach jest niewiele.
Jak wprowadzono keno do kolektur były tłoki,a ts zamiast to wykorzystać zepsuł grafikę i zniechęcił graczy.Więcej wygranych napędza graczy a oni robią takie pomysły ,że grać się odechciewa.
Jak za bardzo się ruszam to pózniej nasilają się bóle.A dopadło mnie przy kręgosłupie kilka chorób,od razu potrójny atak.I niestety większość czasu ostatnich lat spędziłem leżąc.
No to jak kumulacja w lotto to moja szóstka jest taka 2,7,21,33,38,40
Jak byłem na mszach o uzdrowienie,wiadomo,że wszyscy nie wyzdrowieją,ale muszę widzieć,że coś się dzieje.A tymczasem jakoś wielkich uzdrowień nie widziałem,a odwrotnie osoby niektóre się zafiksowały i zaczęły mieć jakieś przeczucie,że coś słyszą lub widzą.Zamiast zobaczyć jak uzdrawia Jezus widziałem tańce i dziwactwa.