Wpisy 891 633 – 891 732
14 kwietnia 2012 18:47 → 14 kwietnia 2012 20:42, 100 wpisów
robal wszyscy wiedza m to m tam ma tyle do powiedzenia ile ma.. narazie nikt nikogo nie tyka tak jak tu
slim......sama nie wiem
Wyszło mi, że mogę być stół......
Kosmaty coś tam coś tam.....
Wyszło mi, że mogę być stół......
Kosmaty coś tam coś tam.....
mam nadzieje ze te wszystkie programy szlak trafi i ludzie zaczną myśleć bo cofamy się w rozwoju .
HARTGE
ty to masz ....
HARTGE
ty to masz ....
kosmaty
spytaj jeszcze o te wskany - bo to naprawdę mnie ciekawi - jak "z programu" i chybił trafił - no #cenzura# jak ???
spytaj jeszcze o te wskany - bo to naprawdę mnie ciekawi - jak "z programu" i chybił trafił - no #cenzura# jak ???
robal widze ze wiecej przesiadujesz na stonce gl. niz ja bo ja az tulu wiadomosci niemam co ty ,szkoda ze niepokarzesz jak typujesz bo moglibysy sie czegos nuczyc od ciebie.
kosmaty...jak nie chcesz typujesz w profilu ..a chcesz programy lotto ..trzeba najpierw zastanowi jak łatwo ..
majwoj....nie trafi.
Zawsze znajdą się Ci co wymyślą REWELACYJNY
i Ci co uwierzą, .......
Zawsze znajdą się Ci co wymyślą REWELACYJNY
i Ci co uwierzą, .......
kosmaty...tylko MM ...moge wyśle cie Email
krzysio programy mam swoje ,stworzone przez siebie moge je jedynie udoskonalac
kosmaty
w mini i lotto nie typuję na 12 liczb - pełnym i nie chcę żeby mnie #cenzura # strzelił
A w mm gram na trzy, pięć, osiem/ skreśleń w sumie dość stałych/ - kto chce - ten wie
w mini i lotto nie typuję na 12 liczb - pełnym i nie chcę żeby mnie #cenzura # strzelił
A w mm gram na trzy, pięć, osiem/ skreśleń w sumie dość stałych/ - kto chce - ten wie
kosmaty...jaki masz programy lottoo pobrane...jak inne programy ..nie warto trafić ... a my wole zawsze lotek2002 ...inne nie che
Hartge
to wynik iluś ton pukonów i przemyśleń w dowolnej kolejności
nie
kosmaty - nie przesiaduję - ale poczytałem kilka razy -
z zaciekawieniem - kol scotta, czy calineczkę
to wynik iluś ton pukonów i przemyśleń w dowolnej kolejności
nie
kosmaty - nie przesiaduję - ale poczytałem kilka razy -
z zaciekawieniem - kol scotta, czy calineczkę
kosmaty...chcesz program ...ja powazne wyslę twój @ ..juz teraz i pintol
Robal coś w tym jest ale w praktyce jest inaczej nie ma danej ilości kuponów a jest główna wygrana
majwoj co do programu gl. niemoge sie wypowiedziec poniewaz na moim kompie nie chodzi i nigdy z niego jescze nie korzystalem ,choc nieukrywam ze chciałbym z niego skorzystac abym mógł sie wypowiedziec
kosmaty...juz wysłane twój @ ..teraz juz ide tam
Damian...zapomnijdo kuchni to ja mogę po browarka wejść nic więcej tam nie mam zamiaru robić
kathyyy..bo wykrakał dziadostwo i tak lekko mu dzisiaj ze mną nie pójdzie
siemanko witam
Lila...