Wpisy 889 703 – 889 802
13 kwietnia 2012 21:38 → 13 kwietnia 2012 21:57, 100 wpisów
panoramix
A jak ma nie byc jak w ramach oszczędności w administracji zwolnili ciecia
A jak ma nie byc jak w ramach oszczędności w administracji zwolnili ciecia
jarek21....pewnie e na tak
mala....już widzę Damiana w rajsopkach w kolorze białym takich obcisłych,baletkach i stringersach
Damian ale tylko żel na włosy dla uzyskania "sztywnego" efektu Broń Boże w inne miejsce
Damian...zakładaj i tańcuj jak ładnie zatańczysz to wrócisz do domciuyo będzie taki prywatny you can dance
liluś a co byś powiedziała na strój borata i taniec break dance w wykonaniu Damiana
Damian...czego się nie robi z miłości to teraz jest Twoje być albo nie być
teraz w modzie też ten jak to tam: taniec liryczny + same stringersy jako strój
A jak już się zaparzy herbatkę to trzeba sobie puścic temat przewodni z klasycznego Conana z Arnoldem S. i wykuc z puszki po herbacie gustowne barbarzyńskie majteczki
Damian ale tu nikt nie pisze, że masz publicznie wystąpić w baletkach to wszystko dla liluchny prywatnie poza czatem
Damian..nie pękaj.Wymyślę coś innego będę widzieć to tylko ja a pomysłów mam mnogo
Damian...no chyba nie wierzysz że wzięłabym za męża taką mameję która by tańczyła w baletkach Jesteś 100% męcizna
witam zapraszam wszystkich na asfabet .za.pl zapraszam wszytkich zainteresowanych bhp
Kto dziśiaj...losuje?
--------------------------
--------------------------
Mała
Panoramix smoszek ?
Lila mi też ale pechowy nie był to najważniejsze
Panoramix smoszek ?
Lila mi też ale pechowy nie był to najważniejsze
Damian...w baletkach i to jeszcze na rozkaz chyba bym popełniła seppuku jakbyś mi to zrobił
18,27,49,57
18,27,70,77
18,27,46,48
18,27,32,33