Wpisy 889 098 – 889 197
13 kwietnia 2012 17:41 → 13 kwietnia 2012 18:35, 100 wpisów
robal
Tak bez szans nie jesteście męski rodzie. Koszyk może się i kurczy, ale społeczeństwo tyje a ci sprytniejsi prędzej czy później wpadną na to by się odsysać za naszą wspólną kasę A że UE promuje recykling to do czegoś tłuszczyk trzeba będzie użyć. Tymczasem jak donoszą krewni i znajomi królika z laboratoriów koncernów farmaceutycznych odkryto, że nie nie długość i obwód, ale twardość się liczy a to przeszczep z tłuszczyku szybko załatwi to kto wie .... szczególnie, że podobno i do modelowania innych części męskiego ciała tłuszczyk jest jak znalazł zamiast sztucznego silikonu
Tak bez szans nie jesteście męski rodzie. Koszyk może się i kurczy, ale społeczeństwo tyje a ci sprytniejsi prędzej czy później wpadną na to by się odsysać za naszą wspólną kasę A że UE promuje recykling to do czegoś tłuszczyk trzeba będzie użyć. Tymczasem jak donoszą krewni i znajomi królika z laboratoriów koncernów farmaceutycznych odkryto, że nie nie długość i obwód, ale twardość się liczy a to przeszczep z tłuszczyku szybko załatwi to kto wie .... szczególnie, że podobno i do modelowania innych części męskiego ciała tłuszczyk jest jak znalazł zamiast sztucznego silikonu
Ale tu chodzi o lata życia na emeryturze,a nie o długość i obwód.
medea..jesteś pewna z tym tłuszczykiem ..do modelowania..męskiego ciała hmm... to nie tłuszczyk.. o ile ja myśle..o czym Ty myslisz..moze żle myslę..a Ty myslisz o innych częsciach
Ja chętnie oddam tłuszczyk za darmo.Może nawet dopłacę.
Jocia.Chętnie.
Statystyczny polski emeryt a szczególnie ten ze starego portfela ,jeśli nie jest to portfel mundurowy,górniczy ,kombinowany bankowo- prezesowy czy inaczej naciągany raczej wegetuje niż żyje.
To ktoś zgubił??
Monet..zapomniałes,ze żyjemy na zielonej wyspie o czym Ty piszesz.. wszak wszystkim nam dobrze ..
ta 2 zety..
i jak nie wierzyć przysłowiu że "bogatemu to i diabeł dzieci kołysze do snu"
dlaczego ja tylko gubię??
i jak nie wierzyć przysłowiu że "bogatemu to i diabeł dzieci kołysze do snu"
dlaczego ja tylko gubię??
To był dzisiaj sztorm na wybrzeżu??Wiało z zachodu na wschód??
Ja tak dla podtrzymania rozmowy a nie na serio. Chociaż bądźmy szczerzy jeśli wierzyć dietetykom i lekarzom ( pamiętając ich ciągłe zmiany zdania w kwestii tego co zdrowe vide masło vs. margaryna) to odessanie tłuszczyku przedłuży każdemu życie
Na razie bo właśnie mnie chcą w biurze zamykać i jak ja biedna przetrwam tutaj do poniedziałku
Monet...nie słuchałes .. premiera
ja tez chętnie wykropkuję .....................
margaryna nie jest zdrowa.. to emulgowany tłuszcz roslinny min. beznzyna ekstrakcyjną..smacznego
ja tez chętnie wykropkuję .....................
margaryna nie jest zdrowa.. to emulgowany tłuszcz roslinny min. beznzyna ekstrakcyjną..smacznego
Monet sam widzisz ...ale przyjdzie koza do woza..jak wygram.. pokaźna kwotę
wracając do tematu odsysania itp....
chyba miarką człowieka nie jest jego waga
chyba miarką człowieka nie jest jego waga
jak się dwie niedziele zejdą do kupy, a wróbel będzie ważył 5 kilo
miarką nie jest wagą - celne spostrzeżenie?
Wagą są kilogramy.
Kilogramy są miarą wagi?
Wiec?
Wagą są kilogramy.
Kilogramy są miarą wagi?
Wiec?
Więc jest najważniejsze.....
Serce i....rozum......
Jocia.....
Serce i....rozum......
Jocia.....
jocia....
no dobra NIE masz
ale z tego 185 można coś wymodzić....np
1,8,5,18,15,58,51
no dobra NIE masz
ale z tego 185 można coś wymodzić....np
1,8,5,18,15,58,51
rozumiem, że co niektórzy to tu tacy idealni, że uzurpują sobie prawo obrażania osób z nadwagą
Jaka nadwagą??
toć TU wszyscy idealni są.....
A ja teraz {{mysliciel} co zrobić z tą szósteczką z tego co jocia nie ma.....
toć TU wszyscy idealni są.....
A ja teraz {{mysliciel} co zrobić z tą szósteczką z tego co jocia nie ma.....
nadwaga i otyłość w 99% wynikają z lenistwa o obżarstwa, a tylko w 1% są skutkiem przebytej choroby...........
wynika to z niezależnych badań na populacji ok 10 000 amerykanów
wynika to z niezależnych badań na populacji ok 10 000 amerykanów
jocia......tu nie ma co czekać....
tu nie ma co
tu trzeba....GRAĆ........
tu nie ma co
tu trzeba....GRAĆ........
GRANIE to jak sranie w banie.........
ten sam efekt końcowy
Gówno z tego wychodzi
ten sam efekt końcowy
Gówno z tego wychodzi
dragon....
tak się zastanawiam......
coby się obżerać, nie można być leniwym.....toz to ciężka praca tak jeść i jeść i jeść
tak się zastanawiam......
coby się obżerać, nie można być leniwym.....toz to ciężka praca tak jeść i jeść i jeść
mamay sporo wspólnego hehe..nawet gabaryty
dragon
każdy sądzi po sobie
jem bardzo dużo.. nie tyję..nigdy nie pilnowałam wagi..przeciwnie.. musiałam sie tuczyć
dragon
każdy sądzi po sobie
jem bardzo dużo.. nie tyję..nigdy nie pilnowałam wagi..przeciwnie.. musiałam sie tuczyć
No dobra......to ja oddalam się
w te gościnne progi naszego ukochanego teesa......
w te gościnne progi naszego ukochanego teesa......
jak ja tak to oni siak
jak ja siak to oni śmak
i tak w koło Macieju
a żeby ich po***oliło
jak ja siak to oni śmak
i tak w koło Macieju
a żeby ich po***oliło