Wpisy 888 534 – 888 633
13 kwietnia 2012 12:15 → 13 kwietnia 2012 13:45, 100 wpisów
nie bój się nie podpatrze mam już skteślone tak dla porównania po losowaniu...
majwoj23
I powodzenia w pracy mój towarzyszu niedoli U mnie też dzień, ale na szczęście z przerwami takimi jak teraz.
I powodzenia w pracy mój towarzyszu niedoli U mnie też dzień, ale na szczęście z przerwami takimi jak teraz.
robal
Kwestia tego pana to inna bajka. To nie przesąd to moje przekleństwo a nawet Nemezis jako gracza
Kwestia tego pana to inna bajka. To nie przesąd to moje przekleństwo a nawet Nemezis jako gracza
do 14
islandorka 30,5
ja jestem sam na zmianie i obsługuje cała linie produkcyjna tzn. chyba ze 20 maszyn (jestem mechanikiem operatorem elektrykiem itp.itd ,żeby tak jeszcze wypłatę za 3-4 brać)wyzysk .
ja jestem sam na zmianie i obsługuje cała linie produkcyjna tzn. chyba ze 20 maszyn (jestem mechanikiem operatorem elektrykiem itp.itd ,żeby tak jeszcze wypłatę za 3-4 brać)wyzysk .
medea
a próbowałas kiedyś bez oglądania losowań ? -
- takie odczynianie znosi pecha
Kaska
widziałaś tam ? - rekord blisko -
wskazaniami programu wygrana z chybił-trafił
a próbowałas kiedyś bez oglądania losowań ? -
- takie odczynianie znosi pecha
Kaska
widziałaś tam ? - rekord blisko -
wskazaniami programu wygrana z chybił-trafił
A z pierwszego /chyba/ linku dzisiaj - też mocne -
>>...oczekujemy wpłaty na nasze konto 10 % zysków z Państwa wygranych w pierwszym miesiącu...<<
>>...oczekujemy wpłaty na nasze konto 10 % zysków z Państwa wygranych w pierwszym miesiącu...<<
majwoj
A to tak jak u mnie w budżetówce. Jeden młodszy referent odwalający robotę za wydział za minimalną krajową i trzech pilnujących go doświadczonych urzędników za odpowiednio 1,5 (inspektor), 2 ( starszy inspektor ) oraz 6 ( kierownik) x minimalną krajową. A kogo zwolnią jak rząd zarząda cięć
A najgorsze jest, że ten kierownik - obibownik powoduje, że wszyscy myslą o kolosalnych zarobkach w administracji
A to tak jak u mnie w budżetówce. Jeden młodszy referent odwalający robotę za wydział za minimalną krajową i trzech pilnujących go doświadczonych urzędników za odpowiednio 1,5 (inspektor), 2 ( starszy inspektor ) oraz 6 ( kierownik) x minimalną krajową. A kogo zwolnią jak rząd zarząda cięć
A najgorsze jest, że ten kierownik - obibownik powoduje, że wszyscy myslą o kolosalnych zarobkach w administracji
Robal
U mnie działa w drugą stronę jak nie oglądam i potem sprawdzam to trafiam częsciej
Monet
Popieram Cię w całej rozciągłości
U mnie działa w drugą stronę jak nie oglądam i potem sprawdzam to trafiam częsciej
Monet
Popieram Cię w całej rozciągłości
bella34
Życzę powodzenia, oczywiście pod warunkiem, że twoje cyferki są zbieżne z moimi
Życzę powodzenia, oczywiście pod warunkiem, że twoje cyferki są zbieżne z moimi
Uffff.
Podatki zapłacone.Od marzeń także.
Podatki zapłacone.Od marzeń także.
medea i Tobie również
moje typy już w profilu
idę puścić może coś w drodze do żółtej budy
z góry poleci
paaaa będę na losowanku
moje typy już w profilu
idę puścić może coś w drodze do żółtej budy
z góry poleci
paaaa będę na losowanku
Robal...a jak TO sprawdzają? a jak ktoś tylko typuje to też działe musi?
bellcia
bellcia
Robalku.
10/10 i3/10
10/10 i3/10
Nie 3/10 tylko 3/3.
kaska
ten procent, to z tego, gdzie stawka robi problem...
cóż - durni nie sieja - i być może kogoś naiwnego TEŻ złowią ...
... choć TAM ostatni wpis, to już jakiś czas temu
takie śmiecie internetowe...
e46
poniżej bańki, ja osobiście, gram na 8/8, ale każdy ma inne priorytety
ten procent, to z tego, gdzie stawka robi problem...
cóż - durni nie sieja - i być może kogoś naiwnego TEŻ złowią ...
... choć TAM ostatni wpis, to już jakiś czas temu
takie śmiecie internetowe...
e46
poniżej bańki, ja osobiście, gram na 8/8, ale każdy ma inne priorytety
bella
Popieram rękami, nogami i szczerą do świętej Rity, bo mam podobne w prawie 50 %
Popieram rękami, nogami i szczerą do świętej Rity, bo mam podobne w prawie 50 %
Medea>> Najgorsze że nie ma się jak dobrać do gada.
A jak prace nad kuszą?
A jak prace nad kuszą?
Robal...śmieć, śmieciem....ale jak dobrze zatypował a nie grał?
działe daje? czy tłumaczenie, że na sucho wystarcza?
działe daje? czy tłumaczenie, że na sucho wystarcza?
monet
Niestety prace wstrzymane wobec braku funduszy, ale jak w końcu oskubię TS to dopiero zadziwię świat. Jedyna chmurka na horyzoncie, że owe oskubanie musiałoby być na 10/10 i to z plusem
Niestety prace wstrzymane wobec braku funduszy, ale jak w końcu oskubię TS to dopiero zadziwię świat. Jedyna chmurka na horyzoncie, że owe oskubanie musiałoby być na 10/10 i to z plusem
monet
Jeśli chodzi o gościa to jakieś kroki podjęłam. Wyciągnęłam z szafy voodu dla początkujących i czarną magię nie tylko dla orłów. Niestety przy robieniu laleczki natknęłam się na duży problem techniczny czyli brak możliwości pozyskania jego włosów i tak sprawa się rypła
Jeśli chodzi o gościa to jakieś kroki podjęłam. Wyciągnęłam z szafy voodu dla początkujących i czarną magię nie tylko dla orłów. Niestety przy robieniu laleczki natknęłam się na duży problem techniczny czyli brak możliwości pozyskania jego włosów i tak sprawa się rypła
Teraz jadę dać się oskubać przez CPN.
Ciekawe po ile dzisiaj.
Ciekawe po ile dzisiaj.
e46
to się nie daj skubać i nalewaj za stówę
napisz później i jaka stacja - koniecznie - u mnie PB 95 na statoilu 5.94
to się nie daj skubać i nalewaj za stówę
napisz później i jaka stacja - koniecznie - u mnie PB 95 na statoilu 5.94
Robalu biorąc pod uwagę , że przytulaniec...to ja niewiem jak te 10% uszczknąć
Lilcia
deki
torsan
torsan
ta kure...77 wypadnie dzisiaj??
takiego zestawa mam:6,13,21,25,61,70,77 z plusem
Lilcia-reszta może być?
albo osiadła na mieliźnie
możliwe,że lizaki dzisiaj polecą
Pomijając "pięćdziesiątki" - bywało, że nie wbijało nawet ponad 30-losowań, ostatnio się jakoś l o s o w o wyrównało - poczekajmy - zobaczymy...