Wpisy 888 487 – 888 586
13 kwietnia 2012 11:44 → 13 kwietnia 2012 13:24, 100 wpisów
wiajcie, Lilus, u mnie masakra ostatnio, dzis pozbierałam Wasze typy i puszcze 10,ciekawe jaki galimatias z tego wyjdzie
jak myslicie co może być +
dzisiaj prawdziwy 13-y rano synowi spodnie się rozerwały musiał się wracać ze szkoły, potem drugi raz bo jak się przebrał zapomniał kluczyka do szafkiciekawe jakie oceny przyniesie
widzę Liluś ze jesteś z NASA u ciebie chyba nie ma problemu z praca???
tylko ci zazdrościć bo u nas na tej Syberii to tylko dmucha{{placze}
Lilus a mogę spytać co porabiasz zawodowo?
w naszej dziurze wygwizdowie
I znowu jestem. Konferencja odfajkowana. Witam wszystkich, których jeszcze dzisiaj nie widziałam
Taka dziura, żadnego zakładu pracy dla kobiet jeden dla mężczyzn i sami prywaciarze, banki i spożywczaki no i ciuchy
islandorka 30,5
Ja bym podejrzewała o skrzywienie plusowe 77, bo takie ekstremalne mendy lubią nam grającym wykręcać takie numery
Ja bym podejrzewała o skrzywienie plusowe 77, bo takie ekstremalne mendy lubią nam grającym wykręcać takie numery
Witam wszystkich.
Islandorka, w obróbce opisałem fajny przypadek....
Islandorka, w obróbce opisałem fajny przypadek....
No mistrzuniu tu pierwszy raz cie widze
islandorka
Pipidówa to jest u mnie. Oficjalnie wszyscy nas zaliczają do Zagłębia Miedziowego i podejrzewają, że dobryt jak u pracowników związkowych w KGHM a to dawno było i nieprawda
Pipidówa to jest u mnie. Oficjalnie wszyscy nas zaliczają do Zagłębia Miedziowego i podejrzewają, że dobryt jak u pracowników związkowych w KGHM a to dawno było i nieprawda
13 tego wszystko zdarzyc się może, 13 tego świat w różowym kolorze
ok już czytam !
Lila
Podniosłaś mnie swoimi cyferkami na duchu. Żeby tylko TS ich nie wyśledził
Podniosłaś mnie swoimi cyferkami na duchu. Żeby tylko TS ich nie wyśledził
szczery, ja też miałam takie sytuacje jak nie wysłane to nr padły, dlatego wiem ze TS kombinuje jak może,od czasu do czasu musi dac komus wygrac
u nas dzis wietrznie i pochmurno
lila... nie wierze w żadnego pecha 13 tego i czarne koty i w żadne inne pechy też nie
jak ktos se chce to niech sobie przywołuje je osobicie
jak ktos se chce to niech sobie przywołuje je osobicie
To niedobrze,ale mam jeszcze kupon bezpieczeństwa z innymi liczbami
lila...jak ktoś ma pesymizm wlepiony na czoło to sam se coś przyciąga
Jedyny przesąd, który biorę na poważnie to nie kładzenie torebki z portfelem na ziemi. Lubię czarne i ... się brudzą
no majwoj jakie masz cyferki na dzis
nie bój się nie podpatrze mam już skteślone tak dla porównania po losowaniu...
majwoj23
I powodzenia w pracy mój towarzyszu niedoli U mnie też dzień, ale na szczęście z przerwami takimi jak teraz.
I powodzenia w pracy mój towarzyszu niedoli U mnie też dzień, ale na szczęście z przerwami takimi jak teraz.
robal
Kwestia tego pana to inna bajka. To nie przesąd to moje przekleństwo a nawet Nemezis jako gracza
Kwestia tego pana to inna bajka. To nie przesąd to moje przekleństwo a nawet Nemezis jako gracza
do 14
islandorka 30,5
ja jestem sam na zmianie i obsługuje cała linie produkcyjna tzn. chyba ze 20 maszyn (jestem mechanikiem operatorem elektrykiem itp.itd ,żeby tak jeszcze wypłatę za 3-4 brać)wyzysk .
ja jestem sam na zmianie i obsługuje cała linie produkcyjna tzn. chyba ze 20 maszyn (jestem mechanikiem operatorem elektrykiem itp.itd ,żeby tak jeszcze wypłatę za 3-4 brać)wyzysk .
medea
a próbowałas kiedyś bez oglądania losowań ? -
- takie odczynianie znosi pecha
Kaska
widziałaś tam ? - rekord blisko -
wskazaniami programu wygrana z chybił-trafił
a próbowałas kiedyś bez oglądania losowań ? -
- takie odczynianie znosi pecha
Kaska
widziałaś tam ? - rekord blisko -
wskazaniami programu wygrana z chybił-trafił
A z pierwszego /chyba/ linku dzisiaj - też mocne -
>>...oczekujemy wpłaty na nasze konto 10 % zysków z Państwa wygranych w pierwszym miesiącu...<<
>>...oczekujemy wpłaty na nasze konto 10 % zysków z Państwa wygranych w pierwszym miesiącu...<<
majwoj
A to tak jak u mnie w budżetówce. Jeden młodszy referent odwalający robotę za wydział za minimalną krajową i trzech pilnujących go doświadczonych urzędników za odpowiednio 1,5 (inspektor), 2 ( starszy inspektor ) oraz 6 ( kierownik) x minimalną krajową. A kogo zwolnią jak rząd zarząda cięć
A najgorsze jest, że ten kierownik - obibownik powoduje, że wszyscy myslą o kolosalnych zarobkach w administracji
A to tak jak u mnie w budżetówce. Jeden młodszy referent odwalający robotę za wydział za minimalną krajową i trzech pilnujących go doświadczonych urzędników za odpowiednio 1,5 (inspektor), 2 ( starszy inspektor ) oraz 6 ( kierownik) x minimalną krajową. A kogo zwolnią jak rząd zarząda cięć
A najgorsze jest, że ten kierownik - obibownik powoduje, że wszyscy myslą o kolosalnych zarobkach w administracji
Robal
U mnie działa w drugą stronę jak nie oglądam i potem sprawdzam to trafiam częsciej
Monet
Popieram Cię w całej rozciągłości
U mnie działa w drugą stronę jak nie oglądam i potem sprawdzam to trafiam częsciej
Monet
Popieram Cię w całej rozciągłości
bella34
Życzę powodzenia, oczywiście pod warunkiem, że twoje cyferki są zbieżne z moimi
Życzę powodzenia, oczywiście pod warunkiem, że twoje cyferki są zbieżne z moimi
Uffff.
Podatki zapłacone.Od marzeń także.
Podatki zapłacone.Od marzeń także.
medea i Tobie również
moje typy już w profilu
idę puścić może coś w drodze do żółtej budy
z góry poleci
paaaa będę na losowanku
moje typy już w profilu
idę puścić może coś w drodze do żółtej budy
z góry poleci
paaaa będę na losowanku
Robal...a jak TO sprawdzają? a jak ktoś tylko typuje to też działe musi?
bellcia
bellcia
Robalku.
10/10 i3/10
10/10 i3/10
Nie 3/10 tylko 3/3.
kaska
ten procent, to z tego, gdzie stawka robi problem...
cóż - durni nie sieja - i być może kogoś naiwnego TEŻ złowią ...
... choć TAM ostatni wpis, to już jakiś czas temu
takie śmiecie internetowe...
e46
poniżej bańki, ja osobiście, gram na 8/8, ale każdy ma inne priorytety
ten procent, to z tego, gdzie stawka robi problem...
cóż - durni nie sieja - i być może kogoś naiwnego TEŻ złowią ...
... choć TAM ostatni wpis, to już jakiś czas temu
takie śmiecie internetowe...
e46
poniżej bańki, ja osobiście, gram na 8/8, ale każdy ma inne priorytety
bella
Popieram rękami, nogami i szczerą do świętej Rity, bo mam podobne w prawie 50 %
Popieram rękami, nogami i szczerą do świętej Rity, bo mam podobne w prawie 50 %
Medea>> Najgorsze że nie ma się jak dobrać do gada.
A jak prace nad kuszą?
A jak prace nad kuszą?
Robal...śmieć, śmieciem....ale jak dobrze zatypował a nie grał?
działe daje? czy tłumaczenie, że na sucho wystarcza?
działe daje? czy tłumaczenie, że na sucho wystarcza?
monet
Niestety prace wstrzymane wobec braku funduszy, ale jak w końcu oskubię TS to dopiero zadziwię świat. Jedyna chmurka na horyzoncie, że owe oskubanie musiałoby być na 10/10 i to z plusem
Niestety prace wstrzymane wobec braku funduszy, ale jak w końcu oskubię TS to dopiero zadziwię świat. Jedyna chmurka na horyzoncie, że owe oskubanie musiałoby być na 10/10 i to z plusem
monet
Jeśli chodzi o gościa to jakieś kroki podjęłam. Wyciągnęłam z szafy voodu dla początkujących i czarną magię nie tylko dla orłów. Niestety przy robieniu laleczki natknęłam się na duży problem techniczny czyli brak możliwości pozyskania jego włosów i tak sprawa się rypła
Jeśli chodzi o gościa to jakieś kroki podjęłam. Wyciągnęłam z szafy voodu dla początkujących i czarną magię nie tylko dla orłów. Niestety przy robieniu laleczki natknęłam się na duży problem techniczny czyli brak możliwości pozyskania jego włosów i tak sprawa się rypła
Teraz jadę dać się oskubać przez CPN.
Ciekawe po ile dzisiaj.
Ciekawe po ile dzisiaj.
e46
to się nie daj skubać i nalewaj za stówę
napisz później i jaka stacja - koniecznie - u mnie PB 95 na statoilu 5.94
to się nie daj skubać i nalewaj za stówę
napisz później i jaka stacja - koniecznie - u mnie PB 95 na statoilu 5.94
Robalu biorąc pod uwagę , że przytulaniec...to ja niewiem jak te 10% uszczknąć