Wpisy 886 744 – 886 843
12 kwietnia 2012 13:29 → 12 kwietnia 2012 14:02, 100 wpisów
No dobra....koniec zabawy.....
Zatypuję sobie NIE zagrane / R_36 wybacz..../
1,13,36,80
Zatypuję sobie NIE zagrane / R_36 wybacz..../
1,13,36,80
deki72
Rozumiem, że wymagasz specjalistycznej diety, na którą niewielu stać
Rozumiem, że wymagasz specjalistycznej diety, na którą niewielu stać
medea nie specjalnej nie sam gotuje czy dobrze nie wiem ale mam atut zawsze świeża ryba na stole
deki czytam i nie wierze ,co tu z ciebie robia ,jakiegos obojniaka chłop jak dab a tak dajesz sie
kosmaty....stwierdzamy że skoro dla kogoś kobieta to mężczyzna to musi być też na odwrót.Innej opcji nie ma
deki72
Muszę uwierzyć na słowo bo jako rodowita Dolnoślązaczka z rybek to wyłącznie kostkę nauczyłam się spożywać Jednak nie zarzekam się, że dobrzej zrobionej świeżej też bym nie polubiła
panoramix
Podrzucić kombinerki tudzież inny śrubokręt
kosmaty
Jak to mówią chłop jak dąb a ... jak kasztany
Muszę uwierzyć na słowo bo jako rodowita Dolnoślązaczka z rybek to wyłącznie kostkę nauczyłam się spożywać Jednak nie zarzekam się, że dobrzej zrobionej świeżej też bym nie polubiła
panoramix
Podrzucić kombinerki tudzież inny śrubokręt
kosmaty
Jak to mówią chłop jak dąb a ... jak kasztany
deki72
A wiesz jakie nieprzyjemne dla rybki jest przerabianie na kostkę ? Czyżbyś chciał sprawdzić
Pewnie jako prawdziwy macho jadasz w całości także żywe ośmiornice jak Azjaci
A wiesz jakie nieprzyjemne dla rybki jest przerabianie na kostkę ? Czyżbyś chciał sprawdzić
Pewnie jako prawdziwy macho jadasz w całości także żywe ośmiornice jak Azjaci
Lila
A co się dziwić skoro człowiek to taka małpka co to odkryła, że sezon godowy może trwać cały rok a jak się ma dobrego pięściaka albo odpowiednio dużo bananów to i biegać za przedstawicielami płci odmiennej za bardzo nie trzeba same przyjdą albo się je przywlecze z lekka nieprzytomne
deki72
Macki bleeeeeee. Z owoców morza to co najwyżej chińska zupka krewetkowa
A co się dziwić skoro człowiek to taka małpka co to odkryła, że sezon godowy może trwać cały rok a jak się ma dobrego pięściaka albo odpowiednio dużo bananów to i biegać za przedstawicielami płci odmiennej za bardzo nie trzeba same przyjdą albo się je przywlecze z lekka nieprzytomne
deki72
Macki bleeeeeee. Z owoców morza to co najwyżej chińska zupka krewetkowa
deki kiedys były kałamarnice w sosie pomidorowym w puszkach,pychota
133 osób śledzi Mp.. .
deki72
A propos wynalazków nic nie pobije żuków gnojaków przysmaku tradycyjnej kambodżańskiej wsi
Kurczę ale u was drożyzna u nas w porywach 1,50 zeta i to pod warunkiem, że oryginalny VIFON a nie podróba z Biedronki
A propos wynalazków nic nie pobije żuków gnojaków przysmaku tradycyjnej kambodżańskiej wsi
Kurczę ale u was drożyzna u nas w porywach 1,50 zeta i to pod warunkiem, że oryginalny VIFON a nie podróba z Biedronki
vanilla
Mam nadzieję, że bez pośredników bo kuplerstwo, stręczycielstwo i sutenerstwo to u nas przestępstwa. Kurczę może trzeba spełnić obywatelski obowiązek i donieść na TS
Mam nadzieję, że bez pośredników bo kuplerstwo, stręczycielstwo i sutenerstwo to u nas przestępstwa. Kurczę może trzeba spełnić obywatelski obowiązek i donieść na TS
vanilla
Czasy durne i chmurne studenckiego życia od wałówy do wałówy mi się przypomniały. Teraz to już tylko z sentymentu czasami na zupkopodobne produkty rzucę okiem by sprawdzić czy dalej są w sprzedaży
deki72
Niestety on chyba niejadalny jest a poza tym pod ochroną
Czasy durne i chmurne studenckiego życia od wałówy do wałówy mi się przypomniały. Teraz to już tylko z sentymentu czasami na zupkopodobne produkty rzucę okiem by sprawdzić czy dalej są w sprzedaży
deki72
Niestety on chyba niejadalny jest a poza tym pod ochroną
vanilla..mój kolega też tak mówił.Teraz ma drugą jedyną aż do śmierci
co macie jakie liczby ?
Z notki ze strony...ts.. .
Sprzedaż MM i J nie zwiększyła śię... .
-----------------------------------------------
Sprzedaż MM i J nie zwiększyła śię... .
-----------------------------------------------
vanilla
Znaczy się ewaluowałeś z grotołaza wędrownego w grotołaza osiadłego
Znaczy się ewaluowałeś z grotołaza wędrownego w grotołaza osiadłego
nie kosmaty nigdy to mój skarb a z tego skarba wyszły trzy kolejne skarby
pięknaja -
taka inna wersja opowieści z cyklu - ile zarobił, bo nie zagrał ?
taka inna wersja opowieści z cyklu - ile zarobił, bo nie zagrał ?
Medea.. .
Masz taką fantazję, to ....pisz książki.. .
-----------------------
Więcej na tym zarobisz, jak na grach...TS.
----------------------------------------
Masz taką fantazję, to ....pisz książki.. .
-----------------------
Więcej na tym zarobisz, jak na grach...TS.
----------------------------------------