Wpisy 886 675 – 886 774
12 kwietnia 2012 13:03 → 12 kwietnia 2012 13:40, 100 wpisów
Lila
Przepraszam zrozumiałam, że grozisz deki72 trwałym uszczerbkiem na zdrowiu wskutet odpadnięcia niektórych części ciała a to możliwe jest jedynie w przypadku ich odmrożenia no chyba, że brałaś pod uwagę rozwiązania siłowe z użyciem przemocy
Przepraszam zrozumiałam, że grozisz deki72 trwałym uszczerbkiem na zdrowiu wskutet odpadnięcia niektórych części ciała a to możliwe jest jedynie w przypadku ich odmrożenia no chyba, że brałaś pod uwagę rozwiązania siłowe z użyciem przemocy
tak się w ten spławik zapatrzyłam, że aż
zapomniałam jak się smaŻy....cholercia........
Coraz gorzej ze mną.......
zapomniałam jak się smaŻy....cholercia........
Coraz gorzej ze mną.......
kasiula..ja mam dwie wędki to z pięknają skoczymy na rybkia robaka nam ktoś założy
piękna...no to nam Kasiula robaki pozakłada i będziemy tak patrzeć w te spławiki aż nam zbrzydnie
A czy robak przy wędkowaniu jest konieczny ? To znaczy na haczyku bo jako element towarzyszący to czemu nie
medea..ja tam im ponakładam te robaczki i poleze się oddać bardziej aktywnym zajęciom
mamy Robala na świadka....spoko........
co prawda nie widziałam , że łon działkowy.....no ale......
CO ja bidna wiem.....
Lila
Jak wy Oni a nie One to ktoś będzie miał nowy news o działającym tu klubie sado-maso co to wicie rozumicie jako znak rozpoznawczy ma piercing z haczyków
Jak wy Oni a nie One to ktoś będzie miał nowy news o działającym tu klubie sado-maso co to wicie rozumicie jako znak rozpoznawczy ma piercing z haczyków
Dzień Dobry
Lila
medea76
gracie dzisiaj??
Lila
Jak w pępku i w nosie to wy już nie klub tylko regularna sekta
Jak w pępku i w nosie to wy już nie klub tylko regularna sekta
deki72
Powodzenia
Powodzenia
robal
A jeśli nawet to co to komu szkodzi w obliczu nieszczęść tego świata
Jedna babeczka u nas w taki sposób broniła się przed mandatem za nie posprzątanie po swoim psie pisząc do burmistrza, że czymże jest malutkie gówienko jej psa na trawniku w porównaniu z innymi nieszczęściami tego świata no i dziurami w ulicach, którymi raczej pan burmistrz powinien się zająć
A jeśli nawet to co to komu szkodzi w obliczu nieszczęść tego świata
Jedna babeczka u nas w taki sposób broniła się przed mandatem za nie posprzątanie po swoim psie pisząc do burmistrza, że czymże jest malutkie gówienko jej psa na trawniku w porównaniu z innymi nieszczęściami tego świata no i dziurami w ulicach, którymi raczej pan burmistrz powinien się zająć
deki72
Trudno i darmo musisz z tym żyć. A zresztą nieważne co byle sponiewierało
Trudno i darmo musisz z tym żyć. A zresztą nieważne co byle sponiewierało
Czytając tak toto wyżej....przypomniała mi się piękna opowieść
jednego z multipaskowiczów znaleziona w przepastnych archiwach MP....
Pięknie wyliczał jak to na petach można zarobić......
Robal....czytałes??
W każdym razie.....polecam archiwum......
jednego z multipaskowiczów znaleziona w przepastnych archiwach MP....
Pięknie wyliczał jak to na petach można zarobić......
Robal....czytałes??
W każdym razie.....polecam archiwum......
medea...no nie wiem czy taka tania.Już dobra wódeczka tańsza jak jego słodycze
No dobra....koniec zabawy.....
Zatypuję sobie NIE zagrane / R_36 wybacz..../
1,13,36,80
Zatypuję sobie NIE zagrane / R_36 wybacz..../
1,13,36,80
deki72
Rozumiem, że wymagasz specjalistycznej diety, na którą niewielu stać
Rozumiem, że wymagasz specjalistycznej diety, na którą niewielu stać
medea nie specjalnej nie sam gotuje czy dobrze nie wiem ale mam atut zawsze świeża ryba na stole
deki czytam i nie wierze ,co tu z ciebie robia ,jakiegos obojniaka chłop jak dab a tak dajesz sie
kosmaty....stwierdzamy że skoro dla kogoś kobieta to mężczyzna to musi być też na odwrót.Innej opcji nie ma