Wpisy 886 475 – 886 574
12 kwietnia 2012 11:23 → 12 kwietnia 2012 12:14, 100 wpisów
Witam
Kathy gratuluje wygranej w zdrapce,vanilia dla ciebie również
Kathy gratuluje wygranej w zdrapce,vanilia dla ciebie również
vanilla
Rzeczywiście wszystko nawet to, że oboje z jocią macie rację i pójdzie 68,71,73,76
Rzeczywiście wszystko nawet to, że oboje z jocią macie rację i pójdzie 68,71,73,76
toja
A co krasnale mają wolne i strajkują, bo się dowiedziały ile na państwowym się zarabia w KGHM
A co krasnale mają wolne i strajkują, bo się dowiedziały ile na państwowym się zarabia w KGHM
toja
I pewnie 77 będzie kolejnym plusem jak to mendowate śpioczy mają w zwyczaju
jocia
Możesz mieć rację biorąc pod uwagę wczorajsze 72 i 72
I pewnie 77 będzie kolejnym plusem jak to mendowate śpioczy mają w zwyczaju
jocia
Możesz mieć rację biorąc pod uwagę wczorajsze 72 i 72
madea krasnoludki domagają się podwyżki, inaczej nie będą nas robić w bambuko
toja
Lepiej się módlmy i , żeby się nie dogadali, bo jak TS da im tę podwyżkę to dopiero będą cyferki
Lepiej się módlmy i , żeby się nie dogadali, bo jak TS da im tę podwyżkę to dopiero będą cyferki
i koniec oki.. mala to Twoje 10/10 wiec 10 liczb..moze wejśc..a druga 10 będzie moja..ale jeszcze nie wiem jaka
mala
Co do 17,43,54,56,60 to się zgadzam ale jeśli chodzi o pozostałe to powinniśmi ponegocjować
Co do 17,43,54,56,60 to się zgadzam ale jeśli chodzi o pozostałe to powinniśmi ponegocjować
Warto... przeczytać na stronie Lotto.pl
" Udany rok...''
" Udany rok...''
Wszystkim jeszcze dzisiaj nie przywitanym
Lila
Co będziemy negocjować ? No jakoś trzeba ustalić kto dzisiaj powinien mieć szansę na 10/10. Bo tak jakoś ostatnio jest, że wszyscy jesteśmy jednomyślni to potem po losowaniu mamy coś takiego i tak dalej aż do
Lila
Co będziemy negocjować ? No jakoś trzeba ustalić kto dzisiaj powinien mieć szansę na 10/10. Bo tak jakoś ostatnio jest, że wszyscy jesteśmy jednomyślni to potem po losowaniu mamy coś takiego i tak dalej aż do
Jocia.. .
----------------
----------------
Kathy.. .
---------------------
---------------------
Lila.. .
------------------------------
------------------------------
medea
prośba - w wolnej chwili, czymogłabyś zerknąć ...
Zapewne sprawniej się poruszasz w tych takich &&&
a ja - tak naprawdę - nie mogę zlokalizować ściśle zdefiniowanego zakazu ... I kłopot jakieś te oferty zagraniczne itd...
I słynny paragraf 28 punkt b - czy jakoś tak i kodeks karno skarbowy do 720 stawek dziennych...
Oczywista nie wiążąco i jako jedyny słuszny wykładnik - chodzi mi tylko o takie luźne spojrzenie, da się ?
prośba - w wolnej chwili, czymogłabyś zerknąć ...
Zapewne sprawniej się poruszasz w tych takich &&&
a ja - tak naprawdę - nie mogę zlokalizować ściśle zdefiniowanego zakazu ... I kłopot jakieś te oferty zagraniczne itd...
I słynny paragraf 28 punkt b - czy jakoś tak i kodeks karno skarbowy do 720 stawek dziennych...
Oczywista nie wiążąco i jako jedyny słuszny wykładnik - chodzi mi tylko o takie luźne spojrzenie, da się ?
Złota myśl ts
....trafiona decyzja ..ZMIAN CEN LOTTO,podniesienie ceny zakładów... .
Przez tą podwyzkę mało kto teraz gra w lotto... .
----------------------------------------
Są dwie 36 i może być,że ta druga wlata.
Ja dzisiaj nie gram . Ale zatypuję 1.12.17.31.33.36.41.62.77.78.79.54.4.66.51
Kolektorka przeoczyła mój kupon z trójkami.Musiałam iść jeszcze raz.A moje nogi nie wygrane na loterii.
robal
Nie ma sprawy, ale potrzebuję więcej szczegółów dlaczego ktoś miałby ci wlepić na podstawie art. 28 kodeksu karnego skabowego nadzwyczajne zaostrzenie kary
Nie ma sprawy, ale potrzebuję więcej szczegółów dlaczego ktoś miałby ci wlepić na podstawie art. 28 kodeksu karnego skabowego nadzwyczajne zaostrzenie kary
Mirnam
I gdzieś mi tu śmignęła Lila
na krótko
islandorka jak patrzysz 2,12,16,17,43,77;;12,45,47,54,57,78
islandorka jak patrzysz 2,12,16,17,43,77;;12,45,47,54,57,78