Wpisy 886 455 – 886 554
12 kwietnia 2012 11:11 → 12 kwietnia 2012 12:03, 100 wpisów
ja tak zerkam przy, to może i coś mi umknęło,
ale mam pytanko.....
jocia czemu ....daj spokój bo i ja zacznę
i dopiero się będzie działo........
ale mam pytanko.....
jocia czemu ....daj spokój bo i ja zacznę
i dopiero się będzie działo........
jocia....się nie mazgaj.....cholercia.....
bo to i tak NIE warto.......
dzisiaj bedziemy sie TYLKO cieszyć
ze wszystkiego...... żyjemy i to jest
bo to i tak NIE warto.......
dzisiaj bedziemy sie TYLKO cieszyć
ze wszystkiego...... żyjemy i to jest
no to.....przy filiżance czekolady
pączkach z czekoladą
i paczce pełnej czekoladek......
http://www.youtube.com/watch?v=KztQx3i--oM
pączkach z czekoladą
i paczce pełnej czekoladek......
http://www.youtube.com/watch?v=KztQx3i--oM
witam ponownie
Lila razem z liczbami, które wskazałaś lubią sobie jeszcze wypaść czterdziestki : 41,44,45,47 oraz 50 i 51 oraz 60-62 i tak się czy ich nie obstawić
Lila razem z liczbami, które wskazałaś lubią sobie jeszcze wypaść czterdziestki : 41,44,45,47 oraz 50 i 51 oraz 60-62 i tak się czy ich nie obstawić
Witam
Kathy gratuluje wygranej w zdrapce,vanilia dla ciebie również
Kathy gratuluje wygranej w zdrapce,vanilia dla ciebie również
vanilla
Rzeczywiście wszystko nawet to, że oboje z jocią macie rację i pójdzie 68,71,73,76
Rzeczywiście wszystko nawet to, że oboje z jocią macie rację i pójdzie 68,71,73,76
toja
A co krasnale mają wolne i strajkują, bo się dowiedziały ile na państwowym się zarabia w KGHM
A co krasnale mają wolne i strajkują, bo się dowiedziały ile na państwowym się zarabia w KGHM
toja
I pewnie 77 będzie kolejnym plusem jak to mendowate śpioczy mają w zwyczaju
jocia
Możesz mieć rację biorąc pod uwagę wczorajsze 72 i 72
I pewnie 77 będzie kolejnym plusem jak to mendowate śpioczy mają w zwyczaju
jocia
Możesz mieć rację biorąc pod uwagę wczorajsze 72 i 72
madea krasnoludki domagają się podwyżki, inaczej nie będą nas robić w bambuko
toja
Lepiej się módlmy i , żeby się nie dogadali, bo jak TS da im tę podwyżkę to dopiero będą cyferki
Lepiej się módlmy i , żeby się nie dogadali, bo jak TS da im tę podwyżkę to dopiero będą cyferki
i koniec oki.. mala to Twoje 10/10 wiec 10 liczb..moze wejśc..a druga 10 będzie moja..ale jeszcze nie wiem jaka
mala
Co do 17,43,54,56,60 to się zgadzam ale jeśli chodzi o pozostałe to powinniśmi ponegocjować
Co do 17,43,54,56,60 to się zgadzam ale jeśli chodzi o pozostałe to powinniśmi ponegocjować
Warto... przeczytać na stronie Lotto.pl
" Udany rok...''
" Udany rok...''
Wszystkim jeszcze dzisiaj nie przywitanym
Lila
Co będziemy negocjować ? No jakoś trzeba ustalić kto dzisiaj powinien mieć szansę na 10/10. Bo tak jakoś ostatnio jest, że wszyscy jesteśmy jednomyślni to potem po losowaniu mamy coś takiego i tak dalej aż do
Lila
Co będziemy negocjować ? No jakoś trzeba ustalić kto dzisiaj powinien mieć szansę na 10/10. Bo tak jakoś ostatnio jest, że wszyscy jesteśmy jednomyślni to potem po losowaniu mamy coś takiego i tak dalej aż do
Jocia.. .
----------------
----------------
Kathy.. .
---------------------
---------------------
Lila.. .
------------------------------
------------------------------
medea
prośba - w wolnej chwili, czymogłabyś zerknąć ...
Zapewne sprawniej się poruszasz w tych takich &&&
a ja - tak naprawdę - nie mogę zlokalizować ściśle zdefiniowanego zakazu ... I kłopot jakieś te oferty zagraniczne itd...
I słynny paragraf 28 punkt b - czy jakoś tak i kodeks karno skarbowy do 720 stawek dziennych...
Oczywista nie wiążąco i jako jedyny słuszny wykładnik - chodzi mi tylko o takie luźne spojrzenie, da się ?
prośba - w wolnej chwili, czymogłabyś zerknąć ...
Zapewne sprawniej się poruszasz w tych takich &&&
a ja - tak naprawdę - nie mogę zlokalizować ściśle zdefiniowanego zakazu ... I kłopot jakieś te oferty zagraniczne itd...
I słynny paragraf 28 punkt b - czy jakoś tak i kodeks karno skarbowy do 720 stawek dziennych...
Oczywista nie wiążąco i jako jedyny słuszny wykładnik - chodzi mi tylko o takie luźne spojrzenie, da się ?