Wpisy 885 775 – 885 874
11 kwietnia 2012 22:40 → 11 kwietnia 2012 23:10, 100 wpisów
Rav..ciu
stoje na przedpokoju..aby do Was napisac..Kochani
sygnal..ma mnie..gdziesss..
stoje na przedpokoju..aby do Was napisac..Kochani
sygnal..ma mnie..gdziesss..
Deki
lila dzisiaj kiepsko nie mialem glowy zeby popatrzec w cyferki ale jutro sie zajme TS
lila zagramy po 5 ja 5 ty 5 i zobaczysz, że 10 będzie a vanilla chwalił się ostatnio u mnie, że plusy trafia no stopa
lila a ja taki sobie cel obralem na ten rok a ona to moze palanta o***olic i tyle w temacie
amour....nie wiesz o co chodzi? To o to że,ja na czacie a ona ma zryty beret i dostała kopa
zakon
To napisała bladź
21:12:52
8176222
20:30:50
Napisz tej swojej ***nej koleżaneczce /jaka to szkoda ze nie mam kontaktu do kobyły/ ze raz jeszcze będzie mi się odgrażać czy wyzywać mnie uważając ze się klonuje to pojadę i jej mordę obiję ale tak ze już więcej jej nie otworzy.Albo wklej
20:32:47
i jeszcze cos dopóki ona tam będzie nie odpuszcze bedę tego bloga reklamować gdzie sie da - to tak dla ciekawosci ..
21:12:52
8176222
20:30:50
Napisz tej swojej ***nej koleżaneczce /jaka to szkoda ze nie mam kontaktu do kobyły/ ze raz jeszcze będzie mi się odgrażać czy wyzywać mnie uważając ze się klonuje to pojadę i jej mordę obiję ale tak ze już więcej jej nie otworzy.Albo wklej
20:32:47
i jeszcze cos dopóki ona tam będzie nie odpuszcze bedę tego bloga reklamować gdzie sie da - to tak dla ciekawosci ..
amour..ona to sobie może najpierw smalec zmyć ze łba bo ...ech szkoda gadać ale chyba nie wie z kim zaczyna
deki...brak to mało napisane tam nie pomoże psychiatra nie pomoże żaden lekarz
Lila..hus..stoje w korytarzu..aby sygnal zlapac...ale co too..za teksty hee..
..od......la- znoowu..komus..
..od......la- znoowu..komus..
uciekamdobranoc wszystkim narka do jutra
Lila...dobranoc
no narka
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
deki 885788
?
kosmaty
A tam ta nagroda, to nie jest przechodnia ?
?
kosmaty
A tam ta nagroda, to nie jest przechodnia ?