Wpisy 885 755 – 885 854
11 kwietnia 2012 22:36 → 11 kwietnia 2012 23:03, 100 wpisów
ok, będę może pamiętał
{hej}}
i nie zostawiam dużo cobyście nie rozrabiali
{hej}}
i nie zostawiam dużo cobyście nie rozrabiali
Lila
Ten Puck co to w Morskich Opowieściach przygnało stamtąd goła babę żeglarzom
Ten Puck co to w Morskich Opowieściach przygnało stamtąd goła babę żeglarzom
Dobranoc.
Kolorowych,cyferkowych.
Kolorowych,cyferkowych.
Rav..ciu
stoje na przedpokoju..aby do Was napisac..Kochani
sygnal..ma mnie..gdziesss..
stoje na przedpokoju..aby do Was napisac..Kochani
sygnal..ma mnie..gdziesss..
Deki
lila dzisiaj kiepsko nie mialem glowy zeby popatrzec w cyferki ale jutro sie zajme TS
lila zagramy po 5 ja 5 ty 5 i zobaczysz, że 10 będzie a vanilla chwalił się ostatnio u mnie, że plusy trafia no stopa
lila a ja taki sobie cel obralem na ten rok a ona to moze palanta o***olic i tyle w temacie
amour....nie wiesz o co chodzi? To o to że,ja na czacie a ona ma zryty beret i dostała kopa
zakon
To napisała bladź
21:12:52
8176222
20:30:50
Napisz tej swojej ***nej koleżaneczce /jaka to szkoda ze nie mam kontaktu do kobyły/ ze raz jeszcze będzie mi się odgrażać czy wyzywać mnie uważając ze się klonuje to pojadę i jej mordę obiję ale tak ze już więcej jej nie otworzy.Albo wklej
20:32:47
i jeszcze cos dopóki ona tam będzie nie odpuszcze bedę tego bloga reklamować gdzie sie da - to tak dla ciekawosci ..
21:12:52
8176222
20:30:50
Napisz tej swojej ***nej koleżaneczce /jaka to szkoda ze nie mam kontaktu do kobyły/ ze raz jeszcze będzie mi się odgrażać czy wyzywać mnie uważając ze się klonuje to pojadę i jej mordę obiję ale tak ze już więcej jej nie otworzy.Albo wklej
20:32:47
i jeszcze cos dopóki ona tam będzie nie odpuszcze bedę tego bloga reklamować gdzie sie da - to tak dla ciekawosci ..
amour..ona to sobie może najpierw smalec zmyć ze łba bo ...ech szkoda gadać ale chyba nie wie z kim zaczyna
deki...brak to mało napisane tam nie pomoże psychiatra nie pomoże żaden lekarz
Lila..hus..stoje w korytarzu..aby sygnal zlapac...ale co too..za teksty hee..
..od......la- znoowu..komus..
..od......la- znoowu..komus..
uciekamdobranoc wszystkim narka do jutra
Lila...dobranoc