Wpisy 88 567 – 88 666
13 stycznia 2010 12:56 → 13 stycznia 2010 21:27, 100 wpisów
kogucik19 - bo mi właśnie o to chodzi, że jak w coś wchodzisz to jesteś podekscytowany a potem rzeczywistość Cię miażdży.
Wiedza to podstawa.
Potem jest już łatwiej..lepiej znieść porażkę.
Wiedza to podstawa.
Potem jest już łatwiej..lepiej znieść porażkę.
WITAM!POSTANOWIŁEM ROBIĆ STATYSTYKI LUB COS CO MI POMOZE W GRANIU W LOTTO.CZY MA KTOŚ COŚ CIEKAWEGO DO PODPOWIEDZENIA NA CO ZWRACAC UWAGE CZYM SIE SUGEROWAĆ,W TWORZENIU TAKICH STATYSTYK SYSTEMU ITP.
SirMavins dlaczego piszesz że rzeczywistość mnie miażdży,nic mnie nie miażdży,w kulkach zarobiłem przez te 3 miesiące 2463,70 zeta.Wiec nic mnie nie zaskakuje Daj mi troche czasu,wiem że nie jest łatwo,ale zapewniam cie że łatwiej niż w kulkach.Oj realistyczny pesymisto nie tędy droga.Wiec do boju i spoko w marcu pogadamy,a może już wcześniej tego nie wie nikt entliczek pętliczek.Pozdrawiam
kogucik19 >>> witam,po co Ty się przejmujesz jakimiś głupimi wywodami,jeżeli komuś tęskno za kimś to jeszcze istnieją takie formy komunikacji jak gg i korespondencja mailowa.
pozd
pozd
MADZIU77 witam Cie serdecznie spoko,damy rade i oczywiście masz zupełną racje.Teraz musze wyjść na 2 godzinki będę to poklikamy,Pozdrawiam
KOCIO - nie krzycz. co ci potrzeba?
kogucik19 - nie odnoś do siebie personalnie tekstu.
Cię, bo do Ciebie się zwracam, a piszę o potencjalnej sytuacji, która (znowuż) Cię miażdży.
Rozumiesz?
Przecież chcesz aby zwracać się do Ciebie kulturalnie, nie?
Zobaczymy...no pewnie trening czyni mistrza.
udało ci się wygrać z TS, to jeśli masz szczęście i wyczucie, uda Ci się z bykami.
No w każdym razie ja się przypatruję i analizuję.
3mamkciuki...:)
kogucik19 - nie odnoś do siebie personalnie tekstu.
Cię, bo do Ciebie się zwracam, a piszę o potencjalnej sytuacji, która (znowuż) Cię miażdży.
Rozumiesz?
Przecież chcesz aby zwracać się do Ciebie kulturalnie, nie?
Zobaczymy...no pewnie trening czyni mistrza.
udało ci się wygrać z TS, to jeśli masz szczęście i wyczucie, uda Ci się z bykami.
No w każdym razie ja się przypatruję i analizuję.
3mamkciuki...:)
KOCIO>>> rozchodzi się o to,że używasz DUŻYCH LITER, a w necie sygnalizuje to,że krzyczysz :)
pozd
pozd
SirMavins > kogucik19 tylko chce żeby do niego zwracać się kulturalnie. Szkoda tylko, że to nie działa w drugą stronę.
madzia77 > ja mogę za chwilę twoje głupie wywody tu zamieścić jak chcesz. Więc odwal się i nie wpierdalaj się w polemikę dwóch osób.
kogucik19 > podobno wyraziłeś swój pogląd (twój wpis). A mi nie można?
Ja nie piszę żebyś coś "odgdakał". Ty piszesz żebym coś "odszczekał". Więc jeśli ktoś tu może pisać o kulturze, to chłopie na pewno nie ty.
Napisałem na początku, że mnie twoje spory z edi8 NIE INTERESUJĄ!! Ale dla ciebie ktoś kto staje po stronie ediego, jest automatycznie twoim WROGIEM NR.1.
Ps. Niech Admin oceni kto dzisiaj pisał chamsko i zaczyna kolejną burdę.
madzia77 > ja mogę za chwilę twoje głupie wywody tu zamieścić jak chcesz. Więc odwal się i nie wpierdalaj się w polemikę dwóch osób.
kogucik19 > podobno wyraziłeś swój pogląd (twój wpis). A mi nie można?
Ja nie piszę żebyś coś "odgdakał". Ty piszesz żebym coś "odszczekał". Więc jeśli ktoś tu może pisać o kulturze, to chłopie na pewno nie ty.
Napisałem na początku, że mnie twoje spory z edi8 NIE INTERESUJĄ!! Ale dla ciebie ktoś kto staje po stronie ediego, jest automatycznie twoim WROGIEM NR.1.
Ps. Niech Admin oceni kto dzisiaj pisał chamsko i zaczyna kolejną burdę.
MM na 14 (dla zabawy oczywiście,bo w realu narazie nie gram)
---3/3--------5/5------6/6---
02,14,72 /// 27,30 /// 76 ///
08,27,80 /// 35,53 /// 05 ///
28,78,80 /// 02,14 /// 05 ///
10,35,68 /// 37,73 /// 72 ///
---3/3--------5/5------6/6---
02,14,72 /// 27,30 /// 76 ///
08,27,80 /// 35,53 /// 05 ///
28,78,80 /// 02,14 /// 05 ///
10,35,68 /// 37,73 /// 72 ///
Piszę coś do Ciebie?
Chyba,że Ty kogucik19 jesteś ?
A kim Ty jesteś, aby mi mówić w co mam się wpie....! a w co nie !
Piszę sobie do ko0go chcę i co chcę,a jak Ci się nie podoba to wiesz co.......!
Chyba,że Ty kogucik19 jesteś ?
A kim Ty jesteś, aby mi mówić w co mam się wpie....! a w co nie !
Piszę sobie do ko0go chcę i co chcę,a jak Ci się nie podoba to wiesz co.......!
KOCIO ZAWSZE używa dużych liter bo małych nie widzi. To jego znak rozpoznawczy ;) Witaj KOCIU :)
17,68,72
3,13,14,25
17,68,37,72
17,68,72
3,13,14,25
17,68,37,72
Tomcio1972
Taką trójkę miałem w 49's.
15,5,16. ///w takiej kolejności z BB
A miałem wysłac parkę,pierwsze dwie liczby.
Jakiś diabeł mnie podkusił i dopisałem 16:(
Taką trójkę miałem w 49's.
15,5,16. ///w takiej kolejności z BB
A miałem wysłac parkę,pierwsze dwie liczby.
Jakiś diabeł mnie podkusił i dopisałem 16:(
Ja dzisiaj niestety zmieniłem swoje typy (brak konsekwencji)i tylko 2/5, a w realu 2x 2/3 19,33,43 i 3,63,73
slavo >>>> ja miałem 5,15 zagrane za 5zł bez BB.
Chciałem wygrać 330zł a okazało się że nie wygrałem nic choć 5,15 wpadło z tym że liczba 5 jako bonusowa.
Nie chciałem 220zł z BB to nie mam nic.
Chciałem wygrać 330zł a okazało się że nie wygrałem nic choć 5,15 wpadło z tym że liczba 5 jako bonusowa.
Nie chciałem 220zł z BB to nie mam nic.
No to ładnie;(((
To 5,15 utkwiło mi w pamięci kiedy czytałem Twoje liczby na forum i dziś mi pasowało.No nic walczymy dalej;)pzdr.
To 5,15 utkwiło mi w pamięci kiedy czytałem Twoje liczby na forum i dziś mi pasowało.No nic walczymy dalej;)pzdr.
slavo >>>> 2 dni temu typuję 2,14,27 z BB na 17.50 a na drugi dzień o 13.50 już jej nie obstawiam a wpada 2,14,i 27 jako BB.
Parka 15,28 też typowana kilka razy.
Dziś na 13.50 nie :(
Ładnie "chodzą" te liczby tylko czasami ciężko się wstrzelić w dany dzień i godzinę losowania.
Parka 15,28 też typowana kilka razy.
Dziś na 13.50 nie :(
Ładnie "chodzą" te liczby tylko czasami ciężko się wstrzelić w dany dzień i godzinę losowania.
slavo >>> to co będę grał to podję na forum.
Tak ok 15 minut przed losowaniem,bo w międzyczasie ZAWSZE
wprowadzam jakieś korekty
CZASAMI na dobre.
ps. Dziś Irish o 21.00
Tak ok 15 minut przed losowaniem,bo w międzyczasie ZAWSZE
wprowadzam jakieś korekty
ps. Dziś Irish o 21.00
slavo >>>> zwróć też uwagę na "bliźniaki"
11,22,33,44
Też często wpadają jako 2/4.
2z4 = 6
Za 6zł przy 2-óch trafionych liczbach jest 66zł(bez BB)
lub 44zł (z BB).
11,22,33,44
Też często wpadają jako 2/4.
2z4 = 6
Za 6zł przy 2-óch trafionych liczbach jest 66zł(bez BB)
lub 44zł (z BB).
Tomcio1972
Ja to co wygram na (live-mecze) to przeznaczam na totka i praktycznie gram za darmo,a to mnie najbardziej cieszy.
Irish.
49's.
Australijska.
Monmill.
W to gram.
A meczyk teraz
Al Kuwait SC - Al Quadsia
Remis nie ma zakładu
Bardzo lubię ten zakład grac,jak kogoś nie pili kasa to polecam jest wyższy od podwójnej szansy.
No i na razie jest dobrze:)Kurs 1,5 z groszami.
Ja to co wygram na (live-mecze) to przeznaczam na totka i praktycznie gram za darmo,a to mnie najbardziej cieszy.
Irish.
49's.
Australijska.
Monmill.
W to gram.
A meczyk teraz
Al Kuwait SC - Al Quadsia
Remis nie ma zakładu
Bardzo lubię ten zakład grac,jak kogoś nie pili kasa to polecam jest wyższy od podwójnej szansy.
No i na razie jest dobrze:)Kurs 1,5 z groszami.
slavo >>>> rzeczywiście bet 365 ma BARDZO bogatą ofertę
zakładów LIVE.
Praktycznie non stop coś się dzieje.
Ja również czasami(bardzo rzadko) obstawię ale raczej więcej inwestuję w kulki.
Powodzenia w "żywym" obstawianiu.
ps. Pamiętasz mecz towarzyski Polska-Rumunia?
Był zakład LIVE i zanim Rumuni strzelili bramkę na 1:0 (wygrali cały mecz 1:0) obstawiłem z kursem 4.00 - 50zł na Rumunów.
W momencie strzelenia bramki kurs był już tylko 1.8.
W głupi sposób wpadło 200zł.
Od tamtej pory nic ciekawego i za dużą kwotę nie trafiłem.
Pzdr.
zakładów LIVE.
Praktycznie non stop coś się dzieje.
Ja również czasami(bardzo rzadko) obstawię ale raczej więcej inwestuję w kulki.
Powodzenia w "żywym" obstawianiu.
ps. Pamiętasz mecz towarzyski Polska-Rumunia?
Był zakład LIVE i zanim Rumuni strzelili bramkę na 1:0 (wygrali cały mecz 1:0) obstawiłem z kursem 4.00 - 50zł na Rumunów.
W momencie strzelenia bramki kurs był już tylko 1.8.
W głupi sposób wpadło 200zł.
Od tamtej pory nic ciekawego i za dużą kwotę nie trafiłem.
Pzdr.
A ja jutro po kilkumiesiecznej przerwie wracam do expekt. Jutro wplacam kase. Gralem tam 2 lata temu na koncie brata bo on zrobil sobie na betsson a to mi dal, ale ze on zna haslo itd i tam sa jego dane to 2 miesiace temu zrobilem sobie swoje konto, szybko stracilem kase (bo zaczalem grac w gierki typu keno). Teraz trza bedzie to innaczej rozegrac, choc kusi mnie sprobowac grac w Bingo. Z tego co wiem tam da sie cos wygrac, mozna na czacie pogadac itd. Zobaczymy.
To ja wczoraj nie miałem odwagi postawic,że
Portsmouth strzeli kurs 4,50 85min(mecz rewanżowy w pierwszym 1-1)chociaż wszystko na to wskazywało lub,że wpadnie jeszcze jedna bramka bo może Coventry strzeli.W Anglii dużo bramek pada po 80 min.Trzeba miec mocne nerwy i odrobinę szczęścia.
Ale weszło mi Cardiff City za 1,85.
Portsmouth strzeli kurs 4,50 85min(mecz rewanżowy w pierwszym 1-1)chociaż wszystko na to wskazywało lub,że wpadnie jeszcze jedna bramka bo może Coventry strzeli.W Anglii dużo bramek pada po 80 min.Trzeba miec mocne nerwy i odrobinę szczęścia.
Ale weszło mi Cardiff City za 1,85.
Co na dzisiaj macie pewnego?
oczywiście Multi i buki
oczywiście Multi i buki
>>>danteV-od wpisu 86000 trafiłem na to forum, masz prawo bronić co chcesz i kogo chcesz; ALE od tego wpisu, a teraz co piszę tj. o 2598 więcej nie znalazłem tu żadnego człowieka, który by bardziej używał podłych obelg wobec reszty niż ten człowiek; nie mam na niego nazwy i nie chcę mieć, bo mi to niepotrzebne do mojego życia; mnie nie sprowokował, choć chciał, bo mam duże doświadczenie i jak o coś pytał i dawał rady WYBITNEGO PROFESORA z POLSKI "D" , czyli od Pruszkowa w kierunku Brześcia, nie reagowałem i nigdy już, ani mnie nie przepytywał, ani nie obraził; ALE, ALE jeśli kogoś obraził, to powinien mieć i zachować TWARZ, a w tych jak wspomniałem 2598-u wpisach ja nie znalazłem słowa przeproszenia i uważam, że gdyby wszyscy tak reagowali na jego zaczepki, zachowają stalowe nerwy, nie dają się sprowokować i nie będą reagować na zaczepki, to będzie miło; co o tym sądzicie ?
pozdrawiam, jak też wszystkich
pozdrawiam, jak też wszystkich
>>>kogucik19
Astana Nowokuznieck 0 : 3
Omsk Nowosibirsk 4 : 2
pozdro
Astana Nowokuznieck 0 : 3
Omsk Nowosibirsk 4 : 2
pozdro
>>>lila-
http://www.youtube.com/watch?v=JfiRsFhvhaw
nie wiem, czy nie jesteś za młoda, aby tego słuchać ?
pozdro i spadam na 2 godz. na zebranie
http://www.youtube.com/watch?v=JfiRsFhvhaw
nie wiem, czy nie jesteś za młoda, aby tego słuchać ?
pozdro i spadam na 2 godz. na zebranie
No to pograłem.Żaden dzisiejszy kuponik nie jest wygrany.Został jeden kuponik z wczoraj i zdarzenie 5720 z typem 1.Wiec gramy dalej,i nie jest tak źle,spoko tylko wiara czyni cuda.SirMavins ok zrozumiałem i pozdrawiam.
emeryt>>>dziękuję za fajny utworek,wysłuchałam z przyjemnością.Pozdrawiam.:)
kogucik19>>> jeżeli możesz to wejdź na moje gg,bo ja Twoje "zgubiłam"
pozd
lila>>> witaj słońce :)
pozd
lila>>> witaj słońce :)
Po pierwsze nie lubię lizusów,klakierów i przydupasów.DANTEV Jak ja wyrażam swój pogląd to nie używam nicków a ty mój nick użyłeś.Po co skoro wyrażałeś swój pogląd.Czy ja twój użyłem ,nie dopiero po twoim wpisie.Słowo ODSTRZEKAŁ jest słowem powszechnie używanymi nie obraźliwym,a znaczący tyle co wycofaj swoje stwierdzenia.Natomiast ze słowem od gdakaj sie nie spotkałem ale sie tym nie przejmuje .Brak takiej wiedzy świadczy tylko o twoim poziomie intelektualnym.Widocznie ci go bardzo brakuje bo czegoś nie wiesz i nikt ci nie pomoże bo ty wstydzisz sie zadać pytanie.Wiec po co jak nie po informacje ci on potrzebny.Jak masz takie braki to poza czatem sie kontaktuj a nie tu wylewaj łzy z powodu tego braku.A masz racje to Admin oceni co sie pisze,jak sie pisze,ale ja nikogo nie nazywam brzydko .A kto zaczął.Ten kto pierwszy użył nicka drugiego.Jako historyk lubiący przytaczać czyjeś wpisy,to masz teraz pole do popisu.Dyskusje z tobą uważam za zakończoną.Ciągu dalszego nie bedzie.
No widzisz kogucik19 - jakoś się qmamy.
To dobrze.
Szkoda, że tak poszło z grą.
Nic, obserwuję, kibicuję i się uczę.
To dobrze.
Szkoda, że tak poszło z grą.
Nic, obserwuję, kibicuję i się uczę.
kogucik19 > nie mogę przejść obok Twojego wpisu kierowanego do mnie obojętnie. Napisałeś, ze jak wyrażasz swój pogląd to nie używasz nicków. Czyli jesteś fałszywy. Jeśli słowo "odszczekaj" jest słowem powszechnie używanym to dodaj, że w Krakowie. Bo jeśli według Twojej teorii jest to słowo powszechne, to nie wiem jakbyś się poczuł gdyby np. tak zwrócił się do Ciebie jakiś urzędnik. Nie lubisz lizusów, klakierów i przydupasów. I tu jest problem. Widocznie nie lubisz też siebie. I na koniec. Ja Ciebie dzisiaj nie obraziłem. A ty co wpis to mnie obrażasz, nie znając mojego wykształcenia, piszesz coś o mojej słabej wiedzy, że mam jakieś braki itd...itd. Pytam się. Kto kogo obraża? Napisałem do Ciebie w sposób kulturalny zaznaczając na początku, że nie wchodzę w Twój spór z edim. A Ty wybuchłeś niczym bomba atomowa. Każesz mi milczeć. Wyzywasz mnie od mąciciela.
To żeby było uczciwie to teraz Ty napisz od czego ja Ciebie dzisiaj na zwyzywałem. Bądź uczciwy za jakiego się uważasz. Bo prawda jest inna i pisałem o tym wcześniej. Każdy użytkownik który choć trochę darzy ediego sympatią staje się automatycznie Twoim potwornym wrogiem.
emeryt > mam nadzieję, że swój pogląd będziesz stosował równo dla wszystkich i poprosisz kogucika19 żeby mnie przeprosił. Bo to on dzisiaj co wpis mnie obraża. A przecież możesz sprawdzić co ja do niego napisałem w pierwszym do niego dzisiejszym wpisie i czy było to obraźliwe.
To żeby było uczciwie to teraz Ty napisz od czego ja Ciebie dzisiaj na zwyzywałem. Bądź uczciwy za jakiego się uważasz. Bo prawda jest inna i pisałem o tym wcześniej. Każdy użytkownik który choć trochę darzy ediego sympatią staje się automatycznie Twoim potwornym wrogiem.
emeryt > mam nadzieję, że swój pogląd będziesz stosował równo dla wszystkich i poprosisz kogucika19 żeby mnie przeprosił. Bo to on dzisiaj co wpis mnie obraża. A przecież możesz sprawdzić co ja do niego napisałem w pierwszym do niego dzisiejszym wpisie i czy było to obraźliwe.
lila >>> przykre jest to jedynie,że tej osoby nie ma,a nadal jest zadyma.
Faktem jest,że w miejscach publicznych nie używa się ciągle obraźliwych i wulgarnych zwrotów.Gdybym chciała sobie posłuchać tego typu epitetów,to poszłabym tam,gdzie można takie słowa usłyszeć.
Za to co ja przeczytałam na swój temat to w realnym świecie mogłabym założyć sprawę z powództwa cywilnego o zniesławienie i zresztą nie tylko ja !!!
Ciekawa tylko jestem jak to może być,że połowie z tego forum przeszkadzają wpisy Hipcia,który nikomu jeszcze nie ubliżył,a osoba która bluzga pod byle pretekstem jest tolerowana i jej zachowanie przyjmuje się jako dopuszczalne?
Czy dlatego,że ma wiedzę? Jeżeli tak to przepraszam bardzo wykładowca na uczelni też ma prawo bluzgać,tylko dlatego,że posiada wiedzę ?
Bez przesady, trochę ogłady musi być i kultury - jest to norma społeczna wymagana przez wszystkich przynajmniej w stopniu minimalnym,a nie wydaje mi się aby jednostka miała inne prawa jak reszta,tylko dlatego,że posiada wiedzę.
Mi jedynie szkoda Pasko !
pozd
Faktem jest,że w miejscach publicznych nie używa się ciągle obraźliwych i wulgarnych zwrotów.Gdybym chciała sobie posłuchać tego typu epitetów,to poszłabym tam,gdzie można takie słowa usłyszeć.
Za to co ja przeczytałam na swój temat to w realnym świecie mogłabym założyć sprawę z powództwa cywilnego o zniesławienie i zresztą nie tylko ja !!!
Ciekawa tylko jestem jak to może być,że połowie z tego forum przeszkadzają wpisy Hipcia,który nikomu jeszcze nie ubliżył,a osoba która bluzga pod byle pretekstem jest tolerowana i jej zachowanie przyjmuje się jako dopuszczalne?
Czy dlatego,że ma wiedzę? Jeżeli tak to przepraszam bardzo wykładowca na uczelni też ma prawo bluzgać,tylko dlatego,że posiada wiedzę ?
Bez przesady, trochę ogłady musi być i kultury - jest to norma społeczna wymagana przez wszystkich przynajmniej w stopniu minimalnym,a nie wydaje mi się aby jednostka miała inne prawa jak reszta,tylko dlatego,że posiada wiedzę.
Mi jedynie szkoda Pasko !
pozd
slavo >>>> mam nadzieję,ze ściągnołeś parki z forum w moim temacie na 49's o 17.50.
Znowu trafiona parka 9,49 obstawiona bez BB :((((((
Także moja zachłanność na wyższe kursy została dziś trochę ostudzona.
Zamiast wygrać 2 x 220zł o 13.50 i 17.50 obydwa kupony
zostały przegrane.
Parki na 13.50: 8,18 / 33,47 / 5,15 / 9,49 /
wylosowali: 4,11,15,22,27,28 - BB (5)
Parki na 17.50: 8,18 / 33,47 / 9,49 / 13,31 /
wylosowali: 1,12,19,41,46,49 - BB (9)
no comments
ps. Gra toczy się dalej. Jeszcze coś porządnego ustrzelę.
Zaraz gram na niemieckie Lotto (losowanie 18.45)
Znowu trafiona parka 9,49 obstawiona bez BB :((((((
Także moja zachłanność na wyższe kursy została dziś trochę ostudzona.
Zamiast wygrać 2 x 220zł o 13.50 i 17.50 obydwa kupony
zostały przegrane.
Parki na 13.50: 8,18 / 33,47 / 5,15 / 9,49 /
wylosowali: 4,11,15,22,27,28 - BB (5)
Parki na 17.50: 8,18 / 33,47 / 9,49 / 13,31 /
wylosowali: 1,12,19,41,46,49 - BB (9)
no comments
ps. Gra toczy się dalej. Jeszcze coś porządnego ustrzelę.
Zaraz gram na niemieckie Lotto (losowanie 18.45)
Ja juz wszystko rozumie.Dziś 13 dzień miesiąca.Odezwały sie demony wojny,ponure,szydercze i szukające co by tu jeszcze spieprzyć panowie.I co dziś padło na czat i skutki widoczne.Wszyscy sie na wszystkich obrażają,jak żyć w takim towarzystwie.Jedyna rada to doczekać do 24.00 i już będzie 14 styczeń,i wtedy wyjdą do siebie zwaśnione strony,sciskaja sie wzajemne,pomogą sobie w typowaniu,uśmiechną sie i nawet zażartują delikatnie z minionego 13 dnia miesiąca.I co można ,ano można,wiec już zerkam na zegarek i jeszcze tylko dokładnie 6 godzin,to dopiero jest pikuś w porównaniu do wieczności.No i typy dziś nie wyszły nie dlatego że źle typowałem tylko dlatego że jest 13.Jutro wszyscy wygramy,frustracje przeminą,tak jak zima i słoneczko zaświeci nad naszymi mądrymi i wykształconymi Głowami,naród rzuci sie sobie w ramiona i nastanie wieczna sielanka a pojecie WRÓG zniknie ze słownika języka polskiego jako nieużywane,i przytaczane tylko w Szkołach na lekcjach histori.ŁŁŁŁŁaaaaaŁŁŁŁŁ.Pozdrawiam
kapuściana 77 - zastanawia mnie jedno ile czasu nad tym dumałaś ,pewnie się zeszło trochę na skleceniu tych zdań Pozdro.
Gabon z Kamerunem wygrywa 59 min 1-0 jaja jakieś
Nie jaja, tylko Afryce przestało się opłacać przegrywać.
teraz kurs na WIN.
Obserwuję zmaganie naszego kolegi i widzę, że coś nas robiaw bambuko.
teraz kurs na WIN.
Obserwuję zmaganie naszego kolegi i widzę, że coś nas robiaw bambuko.
madzia77>>>właśnie,że chodzi o to,że każdy ma swój nik i przy tym pozostańmy.
http://www.youtube.com/watch?v=Y8chhTSHIdI
hi hi
hi hi
DEMONY WROCILY I KONIEC SPOKOJU A BYLO TAK PRZYJEMNIE.
Na dzis parka 68,69
Na dzis parka 68,69
http://www.youtube.com/watch?v=A7c9aXB7Ne4&feature=related
buhahaha
buhahaha
Hej, ci co nie śpią!
Gdzie najlepiej można znaleźć informacje o miejscu spotkania sportowego?
Dla każdego zdarzenia/drużyny osobno trzeba szukać, czy też jest jedno takie miejsce na ziemi...pardon w internecie?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Gdzie najlepiej można znaleźć informacje o miejscu spotkania sportowego?
Dla każdego zdarzenia/drużyny osobno trzeba szukać, czy też jest jedno takie miejsce na ziemi...pardon w internecie?
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
SirMavins może taką moją na jutro grę Ci za prezentuje:Pierwszy kupon: 1241 Brestois - Le Havre typ 1-2 kurs 1,28/////2541 TOP Oss - G.A.Eagles typ 2 kurs 1,75////AKO 2,24 stawka 340 zeta wygr. 685.00 .To jest już 5 próg. DRUGI KUPON: 6475 HV71 - Skellefeta AiK typ 1 kurs 1,50////6882Dinamo Riga - AVTOMOBILIST Yekaternburg typ 1 kurs 1,55///Zapewniam Cie że jak już sie napatrzę na piękne oczy kolektorki i jej nienaganną figurę i jak już te oczy,i tą Figurę tak bardzo znienawidzę to wtedy już będę sprawdzał poprawność kuponu pod kątem daty.Serdecznie pozdrawiam.
madziu77 - wiedziałem, ze mogę na ciebie liczyć.
A inne dyscypliny sportowe?
A inne dyscypliny sportowe?
Witam wszystkich:):!! ja dzisiaj zastanawiam się nad cyframi zakończonymi na:4,6,8 czyli:
14,28,78,58
18,24,48,08
03,58,46,48
Pozdrawiam Ludzi patrzących także na pozytywną stronę medalu:))
14,28,78,58
18,24,48,08
03,58,46,48
Pozdrawiam Ludzi patrzących także na pozytywną stronę medalu:))
>>>SirMavins-
http://livescore.com/
u góry masz p.nozną, hokej, koszykówkę, tenis
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
http://www.livescore.xt.pl/
http://livescore.com/
u góry masz p.nozną, hokej, koszykówkę, tenis
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/live_score/index.html
>>>SirMavins
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
u góry w pasku kliknij LIVE
i ukażą Ci się po lewej stronie dyscypliny sportowe
itd.
i rym cym cym
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=rumunsko&lang=pl&tab=1&zap=1
u góry w pasku kliknij LIVE
i ukażą Ci się po lewej stronie dyscypliny sportowe
itd.
i rym cym cym
emerycie - jesteś wielki.
A tam gdzie spotkanie się odbywa też będzie, czy to już inna bajka?
A tam gdzie spotkanie się odbywa też będzie, czy to już inna bajka?
aktualne po losowaniu dziś o 14.oo
jeśli to pomoże komuś w typowaniu
Od 1.01 zostały wylosowane liczby z cyfrą na końcu
1 51 razy
2 42
3 55
4 46
5 50
6 46
7 50
8 55
9 45
0 52
życzę wygranych i skutecznego typowania
jeśli to pomoże komuś w typowaniu
Od 1.01 zostały wylosowane liczby z cyfrą na końcu
1 51 razy
2 42
3 55
4 46
5 50
6 46
7 50
8 55
9 45
0 52
życzę wygranych i skutecznego typowania
>>>SirMavins-jeśli chodzi o kluby, to zawsze na pierwszym miejscu masz zawsze gospodarza spotkania sportowego poza
meczami towarzyskimi, jesli przy meczach towarzyskich nie pisze innej miejscowości to też na pierwszym miejscu jest gospodarz, al jak np. teraz niektóre kluby mają gdzieś tam obozy sportowe i grają tak jak np teraz Polska z Danią towarzyski w Singapurze czy Tajlandii, na to trzeba uważać bo wiesz własne boisko inny charakter gry ALE jak np teraz Mistrzostwa Afryki, to wiadomo, że dotyczy danego kraju i zobacz otwórz
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/index.html?sportId=3
i poszukasz te rozgrywki to masz miejsce - Angola, zobacz
Pilka nozna | Mistrzostwa Afryki
Angola
jasne ????
pozdrawiam
meczami towarzyskimi, jesli przy meczach towarzyskich nie pisze innej miejscowości to też na pierwszym miejscu jest gospodarz, al jak np. teraz niektóre kluby mają gdzieś tam obozy sportowe i grają tak jak np teraz Polska z Danią towarzyski w Singapurze czy Tajlandii, na to trzeba uważać bo wiesz własne boisko inny charakter gry ALE jak np teraz Mistrzostwa Afryki, to wiadomo, że dotyczy danego kraju i zobacz otwórz
http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/index.html?sportId=3
i poszukasz te rozgrywki to masz miejsce - Angola, zobacz
Pilka nozna | Mistrzostwa Afryki
Angola
jasne ????
pozdrawiam
Jak sie ogląda i fakty i informacje o komisji śledczej,to zastanawiam sie czy ja żyje w Gabonie czy w europejskim kraju należącym do Unii Europejskiej.Po faktach czuje że miejsc w wiezieniach braknie bo już Cały naród umoczony jest w afery a to metro,a to mosty,a może i wrócą do budowy Palcu Kultury,lub dawnej huty im.Lenina.Ile wtedy sobie domów ludzie przy okazji wybudowali,ale co ukradli to w Polsce zostało.Bo teraz ci co kradną to na obce konta przelewają i Polak z tego nic nie ma.Och Polska to dziwny kraj.Teraz nawet jak GABON wygra z ARSENALEM to już mnie to mniej zdziwi niż ustawy w naszym kraju.Pozdrawiam
>>>SirMavins-czy lepszy ? to zależy czego szukasz, np. II ligę hokeja Czech znajdziesz a na innym nie, np. w
kliknij na wyniki
kliknij na wyniki
A, emerycie mi jeszcze chodzi gdzie drużyna gra, u siebie czy nie?
>>>SirMavins-ciąg dalszy
klknij: wyniki
dalej tam gdzie masz piłka nożnai obok 1 2 3 4 5
to kliknij na 5
bo reszta nie wszystkie mecze prowadzi na bieżąco,
klknij: wyniki
dalej tam gdzie masz piłka nożnai obok 1 2 3 4 5
to kliknij na 5
bo reszta nie wszystkie mecze prowadzi na bieżąco,
>>>SirMavins-
pisałem, że zawsze na pierwszym miejscu jest gospodarz, CZYLI GRA U SIEBIE
Mistrzostwa Afryki rozgrywane są w Angoli, jak Ci przedstawiłem w poprzdnich wpisach, zobacz
pisałem, że zawsze na pierwszym miejscu jest gospodarz, CZYLI GRA U SIEBIE
Mistrzostwa Afryki rozgrywane są w Angoli, jak Ci przedstawiłem w poprzdnich wpisach, zobacz
tczew-pisałeś coś wczoraj? Stoczniowiec Gdańsk0:5KH Sanok i kursy 3,40 , 1,96 i 2,90 trafione
emerycie, tak zgadza się właśnie to czytałem.
Jeszcze raz dziękuję.
Jeszcze raz dziękuję.
Witajcie.
U których bukmacherów obstawiacie mecze?
U których bukmacherów obstawiacie mecze?
podajcie mi polskie firmy w których można obstawiać mecze
JAREK77 bardzo Ci dziękuje za informacje,zaraz coś wstawię a jego miejsce bo kurs mi sie musi zgadzać.Pozdrawiam
Nowe zdarzenie za tamto: 5312 ANGOLA - MALAWI typ 1 kurs 1,57.Zysk sie zmniejszy bo idealnie kurs dopasowany do tabeli czyli 2.01 wygr.615,10.Pozdrawiam ale oferta nie zniknęła.Ale na pewno ci co sie interesują wiedzą lepiej.Pozdrawiam
Najnowsze zdarzenie to :Chiny-murzyny w dwie i pół godziny.
Polecam i pozdrawiam wszystkich zainteresowanych:)
Polecam i pozdrawiam wszystkich zainteresowanych:)
Jest dobrze bo Newcastle prowadzi już 1-0 z Plymovth.Oby tak dalej.Zdarzenie nr 5720.Pozdrawiam
gdzie obstawiacie mecze?
lila-pewnie,mój kochany Sanok dał dziś porządnie zarobić a pan tczew wczoraj napisał mi ze nie ma szans hehe
lila-szkoda że nikt nie skorzystał z tego bo pisałem wczoraj te typy:) ciekawe gdzie są teraz ci znawcy totomixów co się wyśmiewali ze mnie hehe