Wpisy 8 815 – 8 914
25 grudnia 2007 22:05 → 26 grudnia 2007 10:06, 100 wpisów
Menox bardzo możliwe i to więcej niż 20 mln ...pozatym był ciąg trzech i dwóch liczb pod rząd.
no w sumie to trudna kombinacja w duzego napewno bym takiej nie skreslił,kolejno liczby rzadko sie zdarzają
takze kumulacja moze byc a zreszto zobaczymy
takze kumulacja moze byc a zreszto zobaczymy
moim zdaniem w czwartek będzie 20 mln ale wtedy też nie będzie "6" bo tylko jeden dzień na puszczanie dużego a w sobotę będzie 25
mln albo 30 mln !!! - rekord kumulacji :P
mln albo 30 mln !!! - rekord kumulacji :P
wg mnie nie bedzie szostki, a kumulacji to bedzie na czwartek nawet ze 22 klocki
Najlepiej słuchać radia o 23 albo 00 to się dowiemy czy padła i gdzie :D...bo przy dużych kumulacjach przeważnie podają :)
skoro tak mowicie to gdyby było 20mln to nawet by tego nie przekroczono bo przeciesz tylko 1dzien na wysłanie jest
no, a teraz jak bylo? na sobote dali 10, na wysyłanie byla tylko niedziela i kawalek poniedziałku, dzisiejszy dzien praktycznie odpada bo nigdzie nieczynne i byl przeskok z 10 na 15...
Red 007 coś opuściła Cię dobra passa, ostatnio brakuje u Ciebie 2/3.
Pozdrawiam i życzę szczęścia !.
Pozdrawiam i życzę szczęścia !.
Przynajmniej Panie i Panowie w kolekturach więcej sobie zarobią a ludzie więcej wydadzą :]...a strona lotto is dead . :]
Bydło się zleciało na chajs bo w Polsce nie da się zarobić i trzeba się tratować w kolekturach... :D
Ja w ML mam narazie 2 zł, bo z tej naszej 10-ki trafiłem 4 z 10, a w DL nic, bo 2 z 6 i 1 z 6 :)
bardzo popularne cyferki
daty urodzeń - brak kumulacji- niskie wygrane
pozostałych stopni.wesołych świąt mołośnikom lotków,
daty urodzeń - brak kumulacji- niskie wygrane
pozostałych stopni.wesołych świąt mołośnikom lotków,
co ma byc to bedzie...najwyzej zwiekszy sie liczba ofiar w ludziach na skutek kumulacji...:))
włśnie dzisiejszym DL
nie wie... strzela... ale nie jest reguło, ze niskie liczby rozbijaja pule; przejrzyj archiwum na str TS
nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu o wygranych
W WB ktoś wygrał 220 mln PLN! Chciałbym tyle wygrać! Jeszcze się okaże, że nie odbierze wygranej!!!
będzie kumulacja, a w czwartek będzie na losowaniu ten niedorobiony rębisz i po ptokach. jak ktoś dobrze obserwuje losowania zauważy pewne "prawidłowosci", a zwłaszcza jak jest kumulacja, chodzi mi o prezenterów. i jeszcze jedno, dlaczego totalizator nie chce zabezpieczyć podpisem elektronicznym wynikow zaraz po losowaniu, odpowiedź nasuwa się sama. pozdrawiam was niepoprawni optymiści!
spokojnie...rysiu rembiszewski tera liczy... jak policzy to dopiero napisza:)
Jutro raczej nie...bo święto :) w czwartek na pewno otwarte....zresztą jak komuś z kolektury zależy na szybkim zarobku to otworzy ;p...na stronie nie ma ni, może w radiu podadzą...w sumie to więcej wygranych jest jak rychu losuje ;d
no, ale co daje ten podpis elektroniczny? i tak maja ponad 10 min czasu na wylapanie zestawienia liczb, ktore nie zostaly wytypowane przez grajacych...
o tak!! rychu przez to jak losuje juz jest maskotka publicznosci!! bozyszcze tłumów:)
podpis elektroniczny, to ogólna nazwa różnych technik, potwierdzenia autentyczności dokumentu / w tym przypadku wyników losowania/
dzisiaj będą 3 szóstki
ok, rozumiem co to, tylko nie czaje po co? skoro to co wylosuja i tak podane juz jest do publicznej wiadomosci, wiec czemu mialoby to sluzyc?
Pdejrzewam ze podadza w radiu za godzine tak jak w w większości kumulacji dużych :)
PANOWIE z TOTALIZATORA SPORTOWEGO,jeśli to czytacie,mamy prośbę w imieniu GRACZY-"WASZYCH SPONSORÓW".W Niemczech i pewnie nie tylko,istnieją dodatkowe nagrody-SAMOCHODY,TELEWIZORY LCD ,KOMPUTERY,AGD itd. żeby bardziej uatrakcyjnić gry,a szczególnie przy takich potężnych kumulacjach.
Na pewno multilotek też nie ucierpi...BARDZO PROSIMY o takie rozwiązania,chyba nie macie,aż tak dużo pracy,że zabraknie na to czasu
NAGRODY RZECZOWE - JAK NAJWIĘCEJ - NAGRODY POCIESZENIA
POZDRAWIAM GORĄCO
Na pewno multilotek też nie ucierpi...BARDZO PROSIMY o takie rozwiązania,chyba nie macie,aż tak dużo pracy,że zabraknie na to czasu
NAGRODY RZECZOWE - JAK NAJWIĘCEJ - NAGRODY POCIESZENIA
POZDRAWIAM GORĄCO
13 641 628.00 tyle wynosi wygrana...nieźle sie ktoś wzbogacił na święta..zostało pogratulować..i mogę się założyć że na chybił trafił i to w oddziale katowickim :D
o tak!!! chcemy!!! OPA Ty madrze piszesz, napisz no jakie podanie: centrala@totalizator.com.pl
piterex: Wiesz już czy chciałbyś żeby to było w Katowicach bo tam mieszkasz? :)
Nie mieszkam w Katowicach..w Krakowie mieszkam..a Katowice dlatego, że tam najczęściej padają 6tki.
245 000 trójek w DL mówi nam, że ilość osób, które zagrały tym razem wcale nie była jeszcze imponująca...
Z kolei wygrana za 5/6 w wysokości 2800 zł, to troszkę nieporozumienie. Z drugiej strony przypominam, że nawet największa kumulacja nie spowoduje nigdy wzrostu wygranej za 3/6 - 5/6. Kumulacji ulega jedynie 6/6. Pozdrawiam i życzę mile spędzonego drugiego dnia świąt.
Z kolei wygrana za 5/6 w wysokości 2800 zł, to troszkę nieporozumienie. Z drugiej strony przypominam, że nawet największa kumulacja nie spowoduje nigdy wzrostu wygranej za 3/6 - 5/6. Kumulacji ulega jedynie 6/6. Pozdrawiam i życzę mile spędzonego drugiego dnia świąt.
Warszawa albo Katowice...było najwięcej..ale to tylko statystyki :)
Fakt..2800 - 20% podatku to zostaje 2240 na czysto..jak na 5/6 to stanowczo za mało :)
nie zabieraja podatku za 2800! nawet bez DO to wypłaca tylko na podst kuponu; od tego nie ma podatku!
no i jedna 6 padła
o nagrody napiszę nie martwicie się,nie wiem czy będzie jakiś efekt,ale dam znać,jak dostanę odpowiedz
do pawcio: mylisz sie... nie trzeba nic prowadzic, wystarczy zalozyc firme no i miec lokal...
no troszeczke mam:)) a tak powaznie, to tylko od wygranych I st odbijają podatek...
NAGRODY RZECZOWE-mail wysłany,czy będzie jakiś efekt...się okaże,a może jeszcze do premiera
a wszystkim wam zycze własnej kolektury, bo to zaje...fajna sprawa jest!!
no i czasem mozna niezle zarobic na jakies dodatkowe majtki jak sa duze kumulacje, no i wogole...:))
normalnie z nami w kulki grają,chyba dam na luz z multilotkiem,bo cały czas wtopa,na jutro wysłane
8,17,28,29,30
8,17,28,29,30
obowiazuje zasada pełnej dobrowolności; wiec raczej nieczynne beda, zwlaszcza ze koles rozbil bank
ddddddduuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ten gracz wypil, ze takie nabazgral
nie wszystkie będą zamknięte,na orlenach otwarte,to nie problem...problemem są trafne liczby
e tam... juz nie ma o co grac...ale do sylwkankumulacja jeszcze moze byc...jak myslicie?
jak powiedza gdzie trafili, to wezcie napiszcie...mam nadzieje, ze u mnie...tydzien mam wtedy "pospane" z wrazenia:)
A ja trafilem 3/6 :P 20, 21, i 30 :D ale przydaloby sie 13 mln :P gralem chybil-trafil