Wpisy 88 069 – 88 168
11 stycznia 2010 18:23 → 11 stycznia 2010 21:24, 100 wpisów
EMERYT a nie próbowałeś (na pewno tak)grać na same 1-2 czyli wygrywa sie jak nie ma remisu.Wiem że kursy małe ale ja na początku sie do tego przymierzałem,ale jakoś chyba za szybko chciałem zostać milionerem,ale na jutro zagram jeden kuponik same 1-2.Zobaczę co z tego wyjdzie tylko nie wiem co wybiorę.Pozdrawiam i czekam na 19.00 i meczyk 3068.Pozdrawiam
Cześć lila jestem tu nowa,ale lubie czytać twoje wpisy,mam nadzieje że znajdziemy wspólne tematy ze wszystkimi .Łączy nas wspólna sprawa czyli lotto.
...kogucik19-a co Ci daje 3068 jak Algieria padła ? chyba że obstawiałeś 2 z 3, lub 3 z 4
widzę, że należysz do ryzykantów, ale wiadomo, kto nie ryzykuje.....
masz rację, że grałem 1,2 ale to zawsze prawie niewiele większe kursy od 1,0 czy 0,2
jesli grywałem to 2 z 3, 3 z 4 itd.
widzę, że należysz do ryzykantów, ale wiadomo, kto nie ryzykuje.....
masz rację, że grałem 1,2 ale to zawsze prawie niewiele większe kursy od 1,0 czy 0,2
jesli grywałem to 2 z 3, 3 z 4 itd.
LOTTO - PLAJTUJE spadły diametrialnie przychody nie wiadomo czy dociągnie do końca roku
>>>kogucik19- to co piszesz, to sie z reguły nie opłaca, przedstawię Ci to, jak to wygląda na przykładzie dziesiejszego meczu
27 Manch.City-Blackburn
P.nozna: 1.Anglia 1.48 4.35 6.8 1.12 2.65 1.23 11.1. 21:00
zobacz typ 1,o to kurs 1,12
1,2 to kurs 1,23
możesz postawić parę na 1,2
ale nie wszystkie, bo zamiast ostatniego typu np. w tym przypadku jeśli przeliczysz to lepiej postawić za 2 zł więcej bez tego typu, bo
ten kurs 1,23 x 0,9 /podatek/=1,10 do mnozenia przez inne kursy
a jak bez tego typu 1,23 dodasz do stawki 2 zł to
2 zł x 0,9=1,8 do mnożenia przez inne kursy
chyba rozumiesz ?
27 Manch.City-Blackburn
P.nozna: 1.Anglia 1.48 4.35 6.8 1.12 2.65 1.23 11.1. 21:00
zobacz typ 1,o to kurs 1,12
1,2 to kurs 1,23
możesz postawić parę na 1,2
ale nie wszystkie, bo zamiast ostatniego typu np. w tym przypadku jeśli przeliczysz to lepiej postawić za 2 zł więcej bez tego typu, bo
ten kurs 1,23 x 0,9 /podatek/=1,10 do mnozenia przez inne kursy
a jak bez tego typu 1,23 dodasz do stawki 2 zł to
2 zł x 0,9=1,8 do mnożenia przez inne kursy
chyba rozumiesz ?
EMERYT mam drugi kuponik i tam też mam zdarzenie 3068 i dodatkowo 502 oraz 1599.wszystkie typ 1.Stawka 30 zeta .Mam nadzieje że jak będą pili to już za swoje a nie za moje.Pozdrawiam
>>>kogucik19-oczywiście życzę wygranej, masz dużą sznsę, bo W.K. Słoniowej uchodzi za faworyta, po nieobecność RPA
EMERYT ja tak bym zagrał na jutro tak: 2541 St Mirren - Aberdeen typ 1-2 kurs 1,25////5355 Egipt - Nigeria typ 1-2 kurs 1,26///5356 Mozambik - Benin typ 1-2 kurs 1,26 5720 Newcastle - Plymovth typ 1 kurs 1,45///AKO 2,88.Co ty na to.oczywiście drugi próg czyli gramy za 30 zeta .Do wygrania 77,80.Pozdrawiam
No to już mi weselej bo kość słoniowa zremisowała,wiec nich grają może w kości a nie w Piłkę.Pozdrawiam
Witam wszystkich!
Oj będzie się działo w Afryce!!! Może trzeba grać na "niespodzianki"? Ja stawiałam na over a tu 0:0! No a wczoraj z 4:0 na 4:4 w 11 minut!
Oj będzie się działo w Afryce!!! Może trzeba grać na "niespodzianki"? Ja stawiałam na over a tu 0:0! No a wczoraj z 4:0 na 4:4 w 11 minut!
>>>kogucik19- zobacz mój wpis 80082
zamiast jednego kursu 1,2 za 1,23 czy 1,26
zagraj za 32 zł
wówczas ten kurs 1,23 lub 1,26 zastąpisz kursem 1,8
bo 2 zł x 0,9 /podatkowy współczynnik/=1,8
więc zamiast kursu 1,23 czy 1,26 będziesz miał mnożnik 1,8
jasne ?
zamiast jednego kursu 1,2 za 1,23 czy 1,26
zagraj za 32 zł
wówczas ten kurs 1,23 lub 1,26 zastąpisz kursem 1,8
bo 2 zł x 0,9 /podatkowy współczynnik/=1,8
więc zamiast kursu 1,23 czy 1,26 będziesz miał mnożnik 1,8
jasne ?
BROMIK bardzo Ci dziękuje za zwrócenie uwagi na mój błąd.Wiesz o co chodzi.Pozdrawiam serdecznie.
EMERYT ja tak nie kombinuje .Wyznaje najprostszą Zasadę .Wpłacam tyle wyjmuje tyle i misi mi sie to opłacać.Do tego musze czasem trafić,bo gram progresja.To traktuje jako Zabawę i nic na to nie poradzę.A kombinować tak jak w grę wchodzi pare groszy,to czy opłaca sie napad na Bank.Ale dzięki za rady każda jest cenna i przyjdzie czas a może sie przydać Na razie 3068 Beitar wygrywa 1-0 i to cieszy,moze drugi kuponik wyjdzie.Pozdrawiam
Lilka normalnie nie ma się z czego pośmiać.Nikt nie napada,nikt się nie broni,nie ma na kogo postawić kasy[tzn kto dostanie bana a kto nie].Zero hazardu
neptun>>> Ty to jesteś aparacik :):):)
Zawsze można się założyć o to, kto kogo pierwszy sprowokuje !!!
pozd
Zawsze można się założyć o to, kto kogo pierwszy sprowokuje !!!
pozd
Proponuje zbanować kogucika i emeryta bo oni nie grają tylko kombinują,a to jest strona dla graczy
Lila>>>powiedz temu z Gdańska, ze jak się nudzi, to niech się rozbierze i pilnuje ubrania!!!! hehehehehehee!!
neptun>>> jeszcze nie wszystko stracone - dzisiaj na forum pojawił się mój "idol" czy nawet "guru",który głosi teorie spiskowe odnośnie TS, a że ja jestem tego samego zdania co i on więc wszystko się może zdarzyć...........
pozd
pozd
Dobry kawał: kogucik, biegał 60 razy na dzień do kolektury, aż mu się buty podziurawiły.......
Za zimno na rozbieranie się.Bernard Madoff teraz rozbiera TS.Dał sobie czas do końca roku{którego?}
NEPTUN kto nie kombinuje ten nie ma .Taki kraj,tacy ludzie.Nie pokombinujesz to nie pojedziesz.Kumasz czaczę.Pozdrawiam
DRAGON nie od biegania sie podziurawiły tylko od tego że paznokcie przebiły skóre bo nie miał kto obciąć.W sandałkach sobie spokojnie wystają.Kumasz no nie?
.......jeszcze, nie kumam,ale na Wiosnę na pewno zacznę!!!!
kum,kum,kum rech,rech,rech!1!
kum,kum,kum rech,rech,rech!1!
NEPTUN wiem że ci sie nudzi że chcesz sprowokować jakąś głupią wymianę zdań.Weź prysznic,paciorek i lulu,bo znów ci sie przyśni miś uszatek,a wiesz co to znaczy.Pozdrawiam i dobranoc dla ciebie.Narka.
...neptun,to ty nie wiesz, że szewc do wyrobu butów używa drewnianych szpilek??
......nie, młotka szewskiego, i klnie przy robocie jak szewc!!!hehehehehe!!
No to nam 3068 wyszło czyli Beitar wygrał 1-0 czyli typ 1.zastanawiam sie tylko dlaczego mecze trwają zamiast 90 minut sa przedłużane nawet o 8 minut.Na razie jest dobrze.Pozdrawiam
A tak wracając do tematu tej strony,co powiecie na takie dzisiaj kuleczki- 5,17,24
Tak tylko w formie zabawy,bo zakładziki już powchodziły i jest OK !
neptun >>> nawet guru nie był by w stanie mnie złapać i trzymać :)
lila>>> ktoś kiedyś stwierdził,że mam swoje "guru" tutaj na stronce :)
lila>>> no i dzisiaj był ten szczęśliwy dzień dla mnie,bo "mój guru" się pojawił :)w formie talizmana4 :)
gdzie znajde statystyki gry( 49's ) tą stronke juz znam moze cos bardziej precyzyjnego http://www.win-on-numbers.com/
lila-jeśli jest taki wspaniały.. i "jeteście zgrąna paczką" to, dziwne, nie znacie swoich nr. tel... hyyyyyyyy!!