Wpisy 876 045 – 876 144
5 kwietnia 2012 13:35 → 5 kwietnia 2012 14:09, 100 wpisów
jak wloazysz syf to niech zmywa tak dlugo az zmyje proste jak nie za pierwszym razem to za 10
co za roznica jak sie nie chce zmywac to niech zmywa 10 razy to samo pralka czy inne dziadostwo
ja dzisiaj myślę że 9 się powtórzy i do tego dołożyłem 34,76,78,54,13
Lila wcale nie ma byc pozmywane i wszystko jak zelastwo nie potrafi za pierwszym razem to tak dlugo zmywa az pozmywa tak jak sobie kobitka zyczy
scolls....fajny facet to taki co umie ugotować,posprzątać ,wyprasować i jeszcze gwoździa w ścianę wbić
scolls..nie wiem ja nie lesba .Facet co nie umie wbić gwoździa i boi się flexa to maślak.Przynajmniej w moich oczach.
scolls...a co ja na to? Ja na to jak na lato.Ja nie lesba ,nie śpię z kobietami
medea...powaga,już tak się nam wszystko kojarzy że co by człowiek nie napisał to zaraz śmiech
scolls..piorę ,gotuję ,sprzatam,wbijam gwoździe,flexa się nie boję a jak trzeba będzie to nawet kafelki położę
ale nie wiesz czy to sie faceta podoba tak samo jak tobie facet ktory sprzata pierze i wbija prosto gwozdz
vanilla......żona Tobie da dwie lesby to Ty na zakręcie nie wyrobisz
Lila czyli wymagasz tego samego od faceta co sama robisz lae to nie xero
scolls....ja napisałam co mi się podoba u faceta,musi być wszechstronnie uzdolniony.A co do mnie to podoba się jednemu i niech tak zostanie.Amen
scolls..jak jadę z facetem na budowę i ktoś podaje mu flexa wyłączonego a on się boi to na c*** mi taka ciota???
no i to jest najwazniejsze a ja juz uciekam ...nie wiem kiedy Was odwiedze ale napewno opisze swoją watpliwa "przygode" na forum papatki
dotam
Jezu jak będzie ten miły owłosiony inaczej Kulekmaster to będziemy Zajączillę co się zowie
Jezu jak będzie ten miły owłosiony inaczej Kulekmaster to będziemy Zajączillę co się zowie
Lila
Przyłączam się
No z pewną nieśmiałością chciałabym przypomnieć temu miłemu staruszkowi z góry, że byłam bardzo grzeczna przynajmniej od 13.45
Przyłączam się
No z pewną nieśmiałością chciałabym przypomnieć temu miłemu staruszkowi z góry, że byłam bardzo grzeczna przynajmniej od 13.45
medea...a ja ostatnio przestałam być grzeczna teraz będę bardzo ale to bardzo niegrzeczna
lila...widze foto w profilku ...podobne jak zabawa ..chyba ty byłaś tam i znikam i juz na zywoo lotto
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,11,15,16,18,21,24,32,43,51,53,55,56,57,58,62,67,72,74,80
Plusem jest liczba: 21
08,11,15,16,18,21,24,32,43,51,53,55,56,57,58,62,67,72,74,80
Plusem jest liczba: 21
torsan...oc***eć z nim można niech sobie pampersa lepiej zmieni bo już pełen