Wpisy 875 889 – 875 988
5 kwietnia 2012 12:05 → 5 kwietnia 2012 13:06, 100 wpisów
panoramix..mi się zawsze wszystko chce ale wróciłam do domu rano o 7 spałam 4 godzinki i mi leń na plecy wskoczył
Lila
Kopniak może stać przyczyną trwałej psychicznej niezdolności do prac przedświątecznych wskutek bolesnych uszkodzeń ciała wymagających wstrzymania się od pracy na okres krótszy niż siedem dni, choć z drugiej strony do ofiary kto będzie miał śmiałość mieć pretensję o nieumyte okna
Kopniak może stać przyczyną trwałej psychicznej niezdolności do prac przedświątecznych wskutek bolesnych uszkodzeń ciała wymagających wstrzymania się od pracy na okres krótszy niż siedem dni, choć z drugiej strony do ofiary kto będzie miał śmiałość mieć pretensję o nieumyte okna
Teraz dopiero weszłam.
Chciałam tylko powiedzieć _ nie ja zaczęłam ten nieprzyjemny temat.
Chciałam tylko powiedzieć _ nie ja zaczęłam ten nieprzyjemny temat.
medea..na sam widok kurdupla kopiącego lile z taboreta juz bys lezała na podłodze z obitym tyłkiem
co za kurdupel lile chce kopać?
nie pozwalam.
własnym ciałem zasłonie...
kathy potrenowć trzeba,wyskok z kopniakiem i mamy nowa dyscyplinę na olimpiadzie
Kathy
Panoramix
Panoramix
zresztą pewnie byłoby to ostatnie podniesienie nogi przez kurdupla.
kathy
Ja ze swoim 1,60 w ośmiocentymetrowych szpilkach znam ten ból oj znam. Stołki barowe to diabelski wynalazek
Ja ze swoim 1,60 w ośmiocentymetrowych szpilkach znam ten ból oj znam. Stołki barowe to diabelski wynalazek
emerytko...ja już jak zwykle nie pamiętam czy było czy nie byłojak nie było to
medea..ja jak siedzę na hockerze w pubie to nogę mam spokojnie na podłodze więc w razie czego nie spadnę z niego
panoramix
To jako kurdupel proponuję jeszcze wprowadzić w ramach akrobatyki sportowej odmianę freestyle polegający na wspinaniu się na stołek barowy na czas lub wspinaniu synchronicznym. To drugie w rytm muzyczki
To jako kurdupel proponuję jeszcze wprowadzić w ramach akrobatyki sportowej odmianę freestyle polegający na wspinaniu się na stołek barowy na czas lub wspinaniu synchronicznym. To drugie w rytm muzyczki
torsan...chyba o szczudłach Boszeee jak się w tym chodzi i gdzie tego uczą?
lila... i przez takie jak Ty , my kudruple zmuszone jestesmy w takich szpilach
kathyy.....ja bym sobie nogi połamała.Ja muszę wszędzie szybko,podbiec,w pracy pomóc na budowę więc pewnie bym miała nogi potrzaskane kilka razy do roku
medea.. jeżeli poprawi Wam to humor to mogę nauczyć się w nich chodzić
kathy...a w samochodzie dajesz radę w tych 12cm?ja bym pewnie je zdjęła i boso jechała
electric
panoramix
A propos mapek to o te dwie cyferki ja bardzo
lila
Ja kiedyś pracowałam z taką artystką co to na 12 wybrała się na wycieczkę całodniową do Pragi i do dziś się zastanawiam jak przy takim tempie nie zabiła się na tamtejszych kocich łbach
panoramix
A propos mapek to o te dwie cyferki ja bardzo
lila
Ja kiedyś pracowałam z taką artystką co to na 12 wybrała się na wycieczkę całodniową do Pragi i do dziś się zastanawiam jak przy takim tempie nie zabiła się na tamtejszych kocich łbach
lilaaaaaaaaa..w samochodzie są inne na zmiane.....ale jak wychodze to jak w filamch...
panoramix
Nie ma sprawy nagraj filmik instruktażowy i wrzuć link na chata. Przyda się coś pozytywnie zakręconego na poprawę humoru w takie dni jak dzisiaj
Nie ma sprawy nagraj filmik instruktażowy i wrzuć link na chata. Przyda się coś pozytywnie zakręconego na poprawę humoru w takie dni jak dzisiaj
torsan
I tak nic nie przebije walonek z dołączonymi przez jakiegoś radzieckiego pomysłowego Dobromira nakładki udającej pantofel na obcasie
I tak nic nie przebije walonek z dołączonymi przez jakiegoś radzieckiego pomysłowego Dobromira nakładki udającej pantofel na obcasie
ten kurdupel to kathy???
tak to jest jak gamoń (ja) nie doczyta i się wtrąca.
tak to jest jak gamoń (ja) nie doczyta i się wtrąca.
ufff dobrze, że ja nie posiadam nic różówego oprócz gąbki do kapieli
wybaczam gamoniowi
wybaczam gamoniowi
kathy
Szczególnie, że nieszczęśnik nie zdaje sobie sprawy jaka jest gama odcieni tego koloru
Szczególnie, że nieszczęśnik nie zdaje sobie sprawy jaka jest gama odcieni tego koloru
brzoskwiniowolandrynkoworóżowy o godziny 14.00
zupełnie inaczej wygląda, czyż nie ?
zupełnie inaczej wygląda, czyż nie ?
a powrocilem ze tak powiem bo mnie krew zalewa a to dlatego ze przeszlo mi kolo nosa cos okolo milona zlotych i gdzies to musze wylac na "papier"
scolls
Parafrazując tekst z pewnej komedii to i grupę wsparcia tutaj mamy
Parafrazując tekst z pewnej komedii to i grupę wsparcia tutaj mamy
no pewnie nie uwierzycie ale padly moje liczby na ktore gram od 1994 roku tzn 18 lat
ta polecialem tylko nie wyslalem akurat kuponu z tymi liczbami mam za to stare kupony na dowod ktorymi gralem wczesniej ale wygrywalem mniejsze kwoty
scoll..nie wiem czy jakbym tak zrobiła jak Ty to nie puściłabym się na banji bez liny
scolls....ok oszczędzę Cię nie smutaj.Jak jest Tobie pisane to powtórzy się jeszcze raz ale wysyłaj kupony
no mnie minelo 7 lutego tego roku i nie w naszego totka tylko z racji ze mieszkam w UK to w euromilinos